1 aylik gebeler buyrun

Kubra geldi grubumuza super oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaaa yorum yapinca herkese gorunuyor ama dimi

Neyse yined3 herseyimizi yazmayalim face aleminde rezil olmayalim

Yapmadim bu yazını okuduğumda geceydi burada:) henüz şu an sabahın 7 si gibi marketlerın açılmasını bekliyorum hemen bi koşu test alıcam dayanamıyorum daha fazla bu belirsizliğe inşallah sonuç alırım. Canım seninde güzel haberlerini bekliyorum hastanedeydin sanırım

sabah ki ilk idrarınla yap sonuçu daha iyi alırsın idrar akşamdan sabah belkediği için inşallah hayırlı sonuçların gelir bizlere

Oooo Ben erken kalkıyorum kaç kere gittim wc ye :) bu aralar sık gidiyorum ya belirtiler o yönde ama bir yandan hayalkırıklıgı olmasın diye kendimi frenliyorum

yani satı şubat olan gelemiyo desene biz burda kaldık
Evet kaldiniz ama olsun baskasini almayiz artik

yok cnm gelebilirsin bizimde martta işte martın baş zaten konunun başlığı 1 aylık gebe olanları ya ondan dedim yoksa isteyen herkes gelsin .
Konu basligi degisirmi acaba

ben size bişey söylüyimmi burda daha güzel orda herkez görüyo yazdıklarınızı facedeki arkadaşlarınız
Zaten birbirimizi gormek adina kizlar mesela ozelden soru sorabiliriz facede mesaj kisminda

cnm gurup gizli ve kapalı kimse görmüyor yazdıklarımızı öyle olsa nasıl olsun benim hamile olduğumu şuan ailemden falan kimse bilmiyor eşimden başka kapalı gizli gurup yani
Bende herkesin bilmesini istemiyorum genelde burda konusuruz zatem ben birbirmizi gorelim diye grup olusturdum benim gecen sene arkadasim eylul anneleri adli konuda kizlarla baya kaynasti suan hepsi arada bir evlerinde toplaniolar bir suru bebecikler gormelisiniz hos bir arkadasliklari kalmis

Madem öyle yarına bırakim bu işi testleri alıp burada 6 gun önce testlerıde var tr de varmi bilmiyorum gunüm 2-3 gun gecti normal mi alsam acaba???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…