beta hcg testi için tekrar kanımı verdim bakalım hayırlısı inş yükselmiştirde sağlıkla devam ediyordur hamileliğim.
aynı canım bende an verdım 13,30 da sonuvu alacam
allah yardımcımız olsun
benimkide 4 te çıkar dedi büyük ihtimal zaman nasıl geçecek bilmiyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sağa salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
amin canım yaaa
senın kı kac haftalıktı ilk hcg değerın kac cıkmıstı canım
sata göre 9 mart satım 4 artı 4 düm adet günümden 2 gün önce 7.87 çıktı beta yani 29 martta çıkan sonuç bu.31 mart tada 23.8 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak.
10 gun gecmıs canım baya yukselmıstır bende satım 7mart 7 nısanda bhcg 473 cıkmıstı bıde bugun verdım canım
sonucarı yazmayı unutma cok merak ettım canım[/Q
tamam cnm sende mutlaka yaz sonucu alır almaz. bu arada facete kurulan gurubu hala bulamadım tam adı nedir ya ?
10 gun gecmıs canım baya yukselmıstır bende satım 7mart 7 nısanda bhcg 473 cıkmıstı bıde bugun verdım canım
sonucarı yazmayı unutma cok merak ettım canım[/Q
tamam cnm sende mutlaka yaz sonucu alır almaz. bu arada facete kurulan gurubu hala bulamadım tam adı nedir ya ?
bende bulamadım canım onunla sabdıcek ilgilenıyo ona sormak lazım tatlım
Ben yazdım ama cıkmadı yada yanlış yazdm bilmiyorm
kizlaaaar sadeece bizbize olabilcegimiz bir grup olusturdum facede kk uyeleri yazarsaniz cikiooo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hastaneye adetmn gunu gecmedn gittim 7 sondu bende 7 de gittim keseyi gormustr belki doktor kesn olmak için demş olabilr gozukmez diye
sata göre 9 mart satım 4 artı 4 düm adet günümden 2 gün önce 7.87 çıktı beta yani 29 martta çıkan sonuç bu.31 mart tada 23.8 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak.
Merhaba benimde adetten once 5,47 di.2 gunn sonra 18,8 oldu.bugun tekrar kan verdim.bakalim kac cikicak cok merak ediyorum ins kimyasal degildir de yukselmistir deger ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bulamadım canım onunla sabdıcek ilgilenıyo ona sormak lazım tatlım
KIZLAR FACETE GRÜUP SAYFASI KURDUM Kadinlar KLÜBÜ ismi resminde bir anneyle bebek resmi var orda toplanalım ....
sonucarı yazmayı unutma cok merak ettım canım
KIZLAR FACETE GRÜUP SAYFASI KURDUM Kadinlar KLÜBÜ ismi resminde bir anneyle bebek resmi var orda toplanalım ....
Bulamadim benn yaaa
Bulamadim benn yaaa
Kadinlar KLÜBÜ ismi aynen bu şekilde yazacaksın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?