1 aylik gebeler buyrun

aynı canım bende an verdım 13,30 da sonuvu alacam
allah yardımcımız olsun

benimkide 4 te çıkar dedi büyük ihtimal zaman nasıl geçecek bilmiyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sağa salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

benimkide 4 te çıkar dedi büyük ihtimal zaman nasıl geçecek bilmiyorum RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inş.isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın sağa salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

amin canım yaaa
senın kı kac haftalıktı ilk hcg değerın kac cıkmıstı canım

sata göre 9 mart satım 4 artı 4 düm adet günümden 2 gün önce 7.87 çıktı beta yani 29 martta çıkan sonuç bu.31 mart tada 23.8 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak.

10 gun gecmıs canım baya yukselmıstır bende satım 7mart 7 nısanda bhcg 473 cıkmıstı bıde bugun verdım canım
sonucarı yazmayı unutma cok merak ettım canım

sata göre 9 mart satım 4 artı 4 düm adet günümden 2 gün önce 7.87 çıktı beta yani 29 martta çıkan sonuç bu.31 mart tada 23.8 çıktı bakalım bugün kaç çıkacak.

Merhaba benimde adetten once 5,47 di.2 gunn sonra 18,8 oldu.bugun tekrar kan verdim.bakalim kac cikicak cok merak ediyorum ins kimyasal degildir de yukselmistir deger ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLAR FACETE GRÜUP SAYFASI KURDUM Kadinlar KLÜBÜ ismi resminde bir anneyle bebek resmi var orda toplanalım ....

10 gun gecmıs canım baya yukselmıstır bende satım 7mart 7 nısanda bhcg 473 cıkmıstı bıde bugun verdım canım
sonucarı yazmayı unutma cok merak ettım canım

ya arkadaşlar benim adeti 4 gün geçti idrar testi yaptım evde çıktı aynı gün gittiim kan testi için 2654 çıktı beta değerim bende çoğul gebelikmi sizlerin bu kadar deyilde kafama takıldı?:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…