1 aylik gebeler buyrun

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım satım 9 mart 23 günde 1 adet oluyorum ve adetime 2 gün kala evde test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgi çıktı hemen özele gittim ve beta hcg m 7.87 çıktı çok düşüktü değer 2 gün sonra tekrarladık ve 27.63 çıktı sonuç doktorum yükselmenin normal olduğunu geç döllenme olabileceğini ve ultrasonda 1800 lere çıktığında görüleceğini söyledi tam adet günüm üstüne görme olayı yaşadım bir kaç damla kahve leke tarzında 3 gün devam etti doktorum progestan verdi folik asitimi 3 aydı içiyordum zaten ve kanımda pıhtılaşma var MTHFR C677T HETERİZİGOT mutasyonum var gebeliğimi öğrendiğim günden beri cleaxane 04 iğne yapıyorum kendime günde 1 tane sata göre 4 artı 3 üz bugün yarın sağlık ocağına iğne yazdırmaya gidicem ve beta testini tekrarlatıcaz bakalım ne kadar yükselmiş. Bu arada benim 3. gebeliğim ilk 2 si 1er yıl arayla düşük yaptım. 1989 doğumluyum ve istanbulda yaşıyorum...RABBİM hepimizin hakkında hayırlısını versin ve kimsenin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın inş kim istiyorsa evlat sahibi olsun inş.

Canim.benim hosgeldun aramiza
Gebisligin hayirli olsun benimde sat 9 mart bende 89luyum.o kahve lekede yerlesme kanamasi diolar herkeste olmazmis ama olandada oyle bir gun yada birkacgun kahve leke seklinde olurmus zaten

Canim.benim hosgeldun aramiza
Gebisligin hayirli olsun benimde sat 9 mart bende 89luyum.o kahve lekede yerlesme kanamasi diolar herkeste olmazmis ama olandada oyle bir gun yada birkacgun kahve leke seklinde olurmus zaten

evet cnm banada doktor üsütüne görme yada yerleşme kanaması dedi sanırım ve hemen progestan verdi 2.gün kesildi zaten cnm ŞÜKÜRLER olsun ki tek duam gebeliğimin devam etmesi 2 düşük yaşayınca şuan kimseye söyleyemedim korkudan sadece eşim biliyor drumda 12 haftaya kadar iyice tutunmuş olur öyle söyle dedi.bakalım hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Insallah saglukli sihhatli kucagina alirsin canim benim

Yok cnm gerek yok Sağol bakalım yarın benim beta kaç çıkacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın sabah kan vericem inş bir ihtimal 4te çıkacak sonuçlar inş 4te çıkmazsa bile cuma sabahı çıkacak inş yazarım burda cnm programı telefonumada yükledim kolaylıkla takip edebiliyorum inş.

Valla bende uygulamasini indirdim daha kolau oluyooo

Kizlaaaar sadeece bizbize olabilcegimiz bir grup olusturdum facede kk uyeleri yazarsaniz cikiooo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize sevgiler ben amerikada yaşayan bir gurbetçi diyelim. Bu ay adet olmama yakın bir hafta kala 3 gün kahverengi lekelenme oldum daha önce hiç dogum yapmadım 33 yasindayim 2 senelik evliyim Fakat gunum 2 gun gecti Emin olamiyorum kasıklarımda ve sag boşluğumda sanki böbrekte bir ağrı ateş basmaları ve biraz akıntım oluyor tecrübe edindiğiniz için size sormak istedim acaba hamilemiyim idrar testi yapmak istemiyorum burada hastane masraflarında oldukça pahalı biraz daha bekleyip kan testi yaptırmak istiyorum ne dersiniz hamilemiyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…