1 aylik gebeler buyrun

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize sevgiler ben amerikada yaşayan bir gurbetçi diyelim. Bu ay adet olmama yakın bir hafta kala 3 gün kahverengi lekelenme oldum daha önce hiç dogum yapmadım 33 yasindayim 2 senelik evliyim Fakat gunum 2 gun gecti Emin olamiyorum kasıklarımda ve sag boşluğumda sanki böbrekte bir ağrı ateş basmaları ve biraz akıntım oluyor tecrübe edindiğiniz için size sormak istedim acaba hamilemiyim idrar testi yapmak istemiyorum burada hastane masraflarında oldukça pahalı biraz daha bekleyip kan testi yaptırmak istiyorum ne dersiniz hamilemiyim:18:

Herkesin belirtisi farklidir ama umut verip sevindirmek istemem insallah hamilesindir

merhabalar merve ben istanbuldan yazıyorum benimde dün akşam baktırdığım tahlilim 507,20 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırmamı istedi ve 1 hafta sonra muayeneye çağırdı daha çok erken oldugu için kese belli olmazmış öyle dedi. belki bu bilgiler bazı merak eden arkadaşların işine yara diye paylaşıyorum hepimizin bebekcikleri hayırlı olsunnnn

Slm arkadaslar bende 1 aylik hamileyim hamdolsun, ve sabah vok çok erken saatte uyaniyorum cok dikkatimi cekti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hastaneye adetmn gunu gecmedn gittim 7 sondu bende 7 de gittim keseyi gormustr belki doktor kesn olmak için demş olabilr gozukmez diye

Kizlaaar yazılanları okudum anlamadım Mart'ta sati olup keseyi göreniniz varmi:44:Ben 3 gündür doktordayim cok korkuyorum bisi olcak diye.bugün doktor genetik testler istedi,kan pihtilasma triod filan.ve benim istegim üzerine yine beta hcg yaptırdım.
7 şinde 130
8 inde 220
9 unda 330 cikti.
Coraspirin çoook asit ve protestan verdi.
Hep kendimi dinliyorum göğüslerimde sızlıyordu sanki azaldı ,kaybettiğim gebeliğimde surekli bir karin agrisi kanbizlik yasamıştım şimdi ne agri var nede başka bisi,gecen hafta adet agrisi çektim bide gaz vardi.

Cmhryt benim sat 5mart sukur pazartesi keseyi gorduk 4haftalik dedi cok minik insallah iki hafta sonrada kalbini duyacagiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İdrar testi yapamıyorsan evınde çamaşır suyu ilede yapabilirsin, bulaştık bardağın içine idrarını yap birazda çamaşır suyu koy köpürürse hamılesin köpürmezse değilsin Canım
Yap bi sonucuda yaz tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dua edin kızlar hastanedeyim doktoru bekliyoruuuummmm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…