• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

benımde oyle valla canım ya sorma
yarın sabahtan bı hastaneye bıdaha gıt canım veya sağlıkocagına gıt ordada kan testı yaparlar ikisinden bırını yarın yaptır tatlım
haberıde buraya yazmayı ıhmal etme :4:

Hastaneya baktım da randevu almak için onlarda 2 hafta ya gun atıyo :) saglık ocagına giderm sonuclar cıkınca haber verrm bakalım ne halde bebiş :)

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımmm :54:

ben,m başlarda vardı ama şuan çok çok hafif yok gibi de denilebilir canım mide bulantısı
benim hcg değerim ilki düşükdendi 142 falandı snra dr 400 lerde falan çıkması lazım dedi
çok şükür sonuç 666 çıktı inş iyidir kese falan grünmedi üzülüyorum :14: 2hafta snra gel dedi bakalım hayırlısı artık inş. canım

allahalla 2 hafta sıze cok demıs canım ya yoksa bana mı erken dedı 3 gun sonra gel dedı yarın bıdaha gıdecem tektanem ede 2 hafta sonra gelın demıs
onun değerıde 200 lerde
kesende işlh yakında gorunur canım ya benım de 4mm bısey gorunde degerımde 475 cıktı tatım bakalım yarına kadar 1500 e cıkması lazım mı doktor oyle dedı

Hastaneya baktım da randevu almak için onlarda 2 hafta ya gun atıyo :) saglık ocagına giderm sonuclar cıkınca haber verrm bakalım ne halde bebiş :)

bende rabdevu alacaktım 2 haftaya vermıstı saglık ocagına gıdıyım dedım bugun kanı alıyolarmıs yarın sonuc cıkıyomus ben duramam kı hastaneye gıttım randevusuz muayne oldum herhangı bı doktora gıtım yoksa mumkun değil o gun hıcbıyerde duraazdım illa muayne olmam lazımdı :27::27:

allahalla 2 hafta sıze cok demıs canım ya yoksa bana mı erken dedı 3 gun sonra gel dedı yarın bıdaha gıdecem tektanem ede 2 hafta sonra gelın demıs
onun değerıde 200 lerde
kesende işlh yakında gorunur canım ya benım de 4mm bısey gorunde degerımde 475 cıktı tatım bakalım yarına kadar 1500 e cıkması lazım mı doktor oyle dedı

Sanırm bu doktorlarn geneli 2 hafta gun veriyolar :) bu arada ilk gittign de mi 475 cıktı cunku ben ilk gittigmde degere baktılar 2 gun sonra gel deger yukselcekmı diye bakcaz dedi gittim haftaya gel dedi belki ilk gittign için 3 gun sonra gel demşler ondan sonra sana da 2 hafta sonra gel demesnler :)

Rabbime şükürler olsun.buğünüme binlerce şükür.içimde minik bi kalp sesi duydum.ya rabbim nasıl güzel bu duyguyu bana yaşatmak nasip ettinya şükürler olsun. Emanetin olan bedenim içinde bana minik bi emanet gönderdin şükürler olsun.
O ses o minik kalp atışı rabbim bu mucizeyi evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşat rabbim inş.
Kaç haftalık oldugunu soramadım doktora .10 gün sonra inş rabbimin izniyle tekrar gidicem kontrole.
Canımda içimdeki canda allaha emanet.

Sanırm bu doktorlarn geneli 2 hafta gun veriyolar :) bu arada ilk gittign de mi 475 cıktı cunku ben ilk gittigmde degere baktılar 2 gun sonra gel deger yukselcekmı diye bakcaz dedi gittim haftaya gel dedi belki ilk gittign için 3 gun sonra gel demşler ondan sonra sana da 2 hafta sonra gel demesnler :)

bak o olabılır cunku ilk gıdısımdı :28:
değerın yukselıyomu ona bakalım 3 gun sonra gel demıstı canım
heralde banada bu muayneden sonra 2 hafta sonra gel dıyecek :emir_bebek:

bende rabdevu alacaktım 2 haftaya vermıstı saglık ocagına gıdıyım dedım bugun kanı alıyolarmıs yarın sonuc cıkıyomus ben duramam kı hastaneye gıttım randevusuz muayne oldum herhangı bı doktora gıtım yoksa mumkun değil o gun hıcbıyerde duraazdım illa muayne olmam lazımdı :27::27:

:) sanırm ben cuma gunu gidicem saglık ocagna yarın sabah erkenden gorumcemn nikahı var o yuzden fırsat bulamam artık sonucları da pazartesi alırm

Rabbime şükürler olsun.buğünüme binlerce şükür.içimde minik bi kalp sesi duydum.ya rabbim nasıl güzel bu duyguyu bana yaşatmak nasip ettinya şükürler olsun. Emanetin olan bedenim içinde bana minik bi emanet gönderdin şükürler olsun.
O ses o minik kalp atışı rabbim bu mucizeyi evlat sahibi olmak isteyen herkese yaşat rabbim inş.
Kaç haftalık oldugunu soramadım doktora .10 gün sonra inş rabbimin izniyle tekrar gidicem kontrole.

Som adet tarihinden itibaren sayarsan kac haftalik oldugunu anlarsin canim
Nasil birsey bende 2 hafta sonra gidecem cok merak ediyorum o sesi

bak o olabılır cunku ilk gıdısımdı :28:
değerın yukselıyomu ona bakalım 3 gun sonra gel demıstı canım
heralde banada bu muayneden sonra 2 hafta sonra gel dıyecek :emir_bebek:

Aynen bende ilk gıttigmde degern yukseliyomu diye bakcaz deyp 2 gun sonra gel demşlerdi bakalım yarn sonuclar ne cıkıcak haber vermeyi unutma :) doktor 2 hafta sonra gel derse bakalım nasl gecick 2 hafta :)

ağlattın kız benı :43::43:
rabbım sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın canım

onun değerıde 200 lerde

RABBİM Hayırlısını versin inş. bekleyip görcezz:31:

ağlattın kız benı :43::43:
rabbım sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın canım

Doktordan çıktım eve nasıl geldim anlamadım.geldiğimden beri aglıyorum rabbime şükürler olsun .buaralar öyle güzel rüyalar gördümki içim rahatlamıştı biraz ama o ses o kalp atışı mucizenin ta kendisi.yaradana aşık olmamak elde değil. Rabbimin izniyle hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun.
Geçen sene 2 kimyasal gebeliğim oldu.rabbim kalbime gönlüme ruhuma bedenime bi emanet bıraktı beni mutlu etti nasıl şükretmeyim.
Buğün çok duyguluyum.
Amin inş.sanada rabbim kucagna almayı nasip etsin.

evet canım beklıyıp duruyoruz sağlıkla kucagımıza alalımda beklemesı teferruatı olsun :emir_bebek:

inş. tatlım

Doktordan çıktım eve nasıl geldim anlamadım.geldiğimden beri aglıyorum rabbime şükürler olsun .buaralar öyle güzel rüyalar gördümki içim rahatlamıştı biraz ama o ses o kalp atışı mucizenin ta kendisi.yaradana aşık olmamak elde değil. Rabbimin izniyle hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun.
Geçen sene 2 kimyasal gebeliğim oldu.rabbim kalbime gönlüme ruhuma bedenime bi emanet bıraktı beni mutlu etti nasıl şükretmeyim.
Buğün çok duyguluyum.
Amin inş.sanada rabbim kucagna almayı nasip etsin.

amin inşallahhh

Som adet tarihinden itibaren sayarsan kac haftalik oldugunu anlarsin canim
Nasil birsey bende 2 hafta sonra gidecem cok merak ediyorum o sesi

14 şubat sat ama geç döllenme diye tahmin ediyorum ben.kan degerlerimde küçüktü.adetim geçtikten 5 gün sonra 23 çıktı bhcg.oyüzden ultrasonda bakılcak kaç haftalık olduguna.
O ses inan anlatırken eksik kalıyo.derinden gelen bi yaşam belirtisi annecim ben burdayım diyor resmen.rabbimin mucizesi bana emaneti.inş kucagıma almak nasip olsun.
Buğünüme şükürler olsun.

Kizlar siz hergun hastaneyemi gidiyorsunuz yaaw

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back