- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
bende severı cıgkofteyı
ama sıgarayı daha cok sevıyorumsevıyorum demeyımde senelerın verdıgı alıskanlık :18:
mesela gunde 1 paket içen ben hamıle oldugumu ogrendıkten sonra gunde 2 veya 3 tane içer oldum yakında tamamen bırakırım işlh
madem zararlı cıgkofte yemıyverırsın tatlım aycık
Artık oyle yaparm ne yapım :) Allahtan sigara kullanmıyorm onu bırakmak daha zor Allah yardmcn olsun
degerın cok guzel cıkmıs ya masslahhh canım
kesenı gordumu canım
bırde son adet tarıhıne gorede hesaplayabılırsın kac haftalık oldugunu
bencede canım en azından değerın yukselmıs mı yukselmemıs mı ona bakarsın
yarın baska bı doktora daha gorun canım bence tabi
bebişin sağlığı söz konusu olunca bırakıyorum canım napıyım
Hepsi iyi guzel ama ben cig kofteyi cok seviyorum:) ama etsiz cig kofte yersm bi sorun olur mu ki
şubatın 22 simiydi neydi hatırlamıyorum ki son adet tarihimi ama rahim filmi çektirdim ben sonra kalmışım dr un dediği mi doğru ebemin dediği mi ?bu arada kesemizi gördük:44::44:
http://www............./dosyalar/hesapla.html
buna bak canım 22 şubat olarak yapınca 6 hafta 4 gun olarak gorunuyo senın kı canım
En son cuma gunu bakmışlardı adetmn gunu daha gelmemşti 208 cıktı aradan 5 gun gecmş yukselmştr inşallah
tamam ama dr ultrasonda 4 haftalık dedi bana hangisi doğru ki pöfff:2::2:
baska bı doktora daha gorun canım ozamn işini garantıye almıs olursun hem dusune dusune stres yaparsın sonra o daha kotu
Etsiz olursa bence hicbirsey olmaz diye dusunuyorum sonucta bulgur salca vs.
Bende kokorec hastasiyim mikroplu olabilir diolar yeme diolar
banada 4 haftalık gelliyor değerlerimden anlaşılıyor zaten kaç haftalık olduğu 4539 5.haftaya gircem
canım ben tam adet olmam gereken gun gıtmıstım yanı 7mart adetım 7 nısanda gıttım 475 cıkmıstı yukselmıstır canım
mesela soyle bısey dıyım sana benım dusugumde kanamam olmustu hemen doktora gıtmıstım kan testı değerım hemen dısmustu
yanı bende sımdı kanamam olmasın dıye korkyorum her vc gıttıgımde korkuyorum mesela ama hersey rabbımden
sen bıan once gıt baktır bıdaha olctır canım ben olsam 2 hafta duramazdım
duramıyorm ki zaten eklemek cok zor :) bende 7 marta gittim resmini verdiler ama degerlere bakmadılar ama ben baska doktora gittim diger degerlermi soyledm 2 gun arayla baktılar dedm kac cıktı diye sordu soyledm o zaman 2 hafta sonra gel dediama ben hamile oldugumu adetme 1 hafta vardi oyle ogrendm o zaman degerlere bakmıslardı. bende korkuyorm adetmn gunu yeni gecmeye basladıya her wc ye gittigm de varmı diye bakıyorum
aramızda en yuksek senın değerın canım
ben 4 hafta 5 gun olarak hesaplıyorum pazartesı kan testı kaptırdım 475 cıktı
senın değerın cok yi muhtemelen 6 haftalıktır
hadi ya içimi rahatlattın canım dr 4 haftalık gibi görünüyor dediği için kafam karıştıiğne ilaç kullanmıştım rahim filminden sonra o zaman gebeymişim serumda yemiştim bişey olur mu ki ya :18::18:
dua etmekten baska bısey gelmez canım elımızden umarım o içtigin ilaçların bı etkısı olmaz istersen bı doktora sor muayne olacagın zaman ıctıgın hapların ısımlerını falan soyle
iyiym hayatım bugun bomba gibiyimmmmm
yarın doktora gıdecem tekrar kan testı icin bhcg değerım yukselmıs mı yukselmemıs mı dıye
onun heyecanı ıcındeyım
bende hiç mide bulantısı falan yok ilk gebelıgımde dusukle sonuclanan onda mıde bulantısından ölüyodum bu sefer hiç yok ona cok şaşırıyorum canım ya sende var mı mıde bulantısı
söyledim tabi ornisid ford bide 4 tane düşük doz genta antibiyotik iğne yedim.bişey olmaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?