1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Merhaba yaşadıklarınız çok zor gerçekten.Umarım hakkında hayırlısı olur.Açıkçası bana göre eşiniz de siz de çok pasifsiniz.Eşiniz annesine(haklı olarak)biraz fazla düşkün.Babasıyla boşandığı için kol kanat germek istiyor.Siz aileniz ne derse onu yapıyorsunuz.Ablanızın küfür etmesi çok ağır olmuş tartışma olabilir ama küfür ayıp gerçekten.Eşya ve küfür olayından sonra başka biri olsa adınızı anmazdi.Eşiniz barışmak istiyor ama siz ailenizi ikna edemiyorsunuz.Aileler kıymetli ama neticede bu sizin hayatınız.Cümlelerimi yanlış anlamayın lütfen.Hakkınızda hayırlısi olsun.

Senin ailen mi karar veriyor, damadın annesinin orda 5 dk bile kalıp kalamayacağına? Ev onların evi mi? Onlar kim ki o evde kalma yetkisine sahip ve hatta kimin kalıp kalamayacağına da karar vermeye muktedir. Kadın burası oğlumun evi derken haklı. Siz kim kopeksiniz bana 5 dk bile kalamazsiniz dememiş, ben genelde oğlan analarina gicigimdir ama bu derece hadsiz gelin ailesi ilk kez gördüm

Kadının mazereti varmış zaten. Meraklı değilmiş sizinle kalmaya. Hem makinenizi kullansa ne oluyor onu da anlamadım. Premses sendromu sizinki.

Benimdr kafam çorba oldu. Ailesi düğünden sonra gidecekmiş, ama son anda kalmaya karar vermişler adam o, sebepten son and akalacak yer ayarlamaya gitmiş. Eğer öyleyse ne yapsaydı başka? Gelin ailesi evlenmeden önce zaten o ebde kalmıştı, kv ded eoplunın bekar evinde kalmıştı. Yok kv yeni evde kalmıştı ama bılaşık mk. Dahi kullanmamıştı mıydı mı neydi. Yok error verdim

Sizinkiler tam bi çocuk. Hatta çocuk lara simdi haksızlık olacak

.

Evet nikahın feshi oluyor benim bildiğim.
Sanırım bir süresi var bir de aynı evde yaşamama gibi şartları vardi diye hatırlıyorum

Bence adam bu yolda ilerlemeli. Hic bosanma nafaka felan ugrasmas. Aslinda ikinci gün evin bosaltmasina karsi herhangi bir hakki var mi onu da arastirmali

siz ne biçim ailesiniz ya. Adam sizden kurtulduğu için şükür namazı kılmalı saftrik barışmaya mı çalışıyor

İnsan hakliyken ancak bu kadar haksız hareket edebilir. Hayret vericisiniz

Evet kayınvalide ile yaşamayi istememek, ailenizin de boyle düşünmesi vs her şey evet. Sonuna kadar haklısınız.
Tabiki beraber yaşamayın. Ayrı ev her zaman iyidir.

Ama gittiğiniz yol o kadar yol değil ki .
Ne yaşandıysa sizlerin anlamsız hareketleri sebep olmuş.

Normal şartlarda evet gelin ve damat balayına gittiği zaman evlerinde kimse kalmaz. Çok doğru . Kayınvalideniz kalmasın istediniz o da çok mantıklı.

Amaaaa. Koca bir ama ..
Zaten sizin olan evde kayınvalide düğün gününe kadar yaşıyormuş. Orada eşiniz bekarken annesi ile beraber oturmaktaymiş.
Öyle diyorsunuz.

Eeee o zaman siz yokken de üç beş gün durmasında ne sakınca var.?
Kadın zaten duruyordu .
Siz dönüşte de sizi görür. Bir Anadolu geleneğidir balayı sonrası el öpme ziyareti... kadın da sizi görür.. Sonra giderdi. .haa gitmezse o zaman ortalığı kaldırmakta yine haklı olurdunuz.
Hani gidecekti diye ! ?

Ama şimdi her şey o kadar saçma gelişmiş ki.
Haklı olacağınız yere Allah sizden iyi ki kurtarmış bu aileyi diye diğer tarafa hak veriyoruz.

Hadi o gece stres sıkıntı bir anda her şey oldu . Tansiyonlar yükseldi.
Ee gecenin sonunda hiç mi kimsenin aklı başına gelmedi ?
Daha da ortalığı karıştırıp beyaz eşyaları taşıyorsunuz .
Ayy yok artik

Bir aile kızını ve kendini ancak bu kadar rezil eder .
Kusura bakmayın.

Bir anne olarak, düğün günü bu şekilde dışlansam çok zoruma giderdi.

Düğünden önce evinizi sakınacak kadar ne yaşamış olabilirsiniz?
Ve bunu gerçekten eşinize derken nasıl zorlanmadınız?

Eşinizin annesi için bunları diyebiliyorsunuz ve kendi anneniz sizin evinizde kv ye hadsizce konuşurken nasıl seyirci kalabiliyorsunuz?

İnşallah eşiniz birine içini döker de, boşan diye ikna ederler.

Hakikaten 10sn elimi bıraktı elim bosta kaldi ne ya ahahhslgs
Bunu cidden sorun edip, dertlenip buraya yazmış.
Taş olsa çatlar adam catlamamis helal olsun.
Bak şimdi basla 10 saniyeyi say, 15 dakika sayarsin, 10 saniye ne kadar uzun bı süre biliyo musun sen, keşke japon yapıştırıcısı surselermis akıl edip, böyle bı rezalet, böyle bı skandal yaşanmazdı o zaman

Konuya bakinca siz daha cok ailenize düşkün gibi görünüyorsunuz.kusura bakmayin ama ailenizde normal değil.kv 5 dakika geliniyoe konusamazmi cok çirkin seyler bunlar Daha baştan bukadar sorunlar olmus.bencede babanizi dinleyin dönmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…