1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Aileniz niye böyle? Ben eşiniz ve ailesinde bir sıkıntı göremedim hep sizde ve ailenizde var

Ailenizin, başta ablalarınızım size zerre saygısı yok. Hayatınızın bundan sonrasında umarım kendi kararlarınızı vermeyi başarırsınız.

Türkiyede nikah iptal ettirilebiliyor mu? Hemen ikinci gün daire bosaltilmissa belki bir imkani vardir

1. Damadın annesi sizde çook daha kalırdı hatta birkaç yıla size bir şekilde yerleşecekti bu belli. Düşkün duruma gelince ille de oğlu ile yalaması gerekmiyor sanırım kızı da varmış.
2. Damadın annesi için biz balayındayken bizim evde kalır demesi çok saçma. Siz bunu nasıl kabul ettiniz ki. Hadi ettniz sizin de nikahtan on dk öncesinde olmaz diye söyleyeceğinize daha önceden reddetmeniz lazımdı. Nikahtan on dk öncesine kadar zaman mı kalmadı?
3. Sizin ailenizin kalacağı yerin nikah günü ayarlanması çok saçma. Eşinizin sizi iki saat bırakması da. Son ana bıraktılar madem kalacak yeri ayarlamayı hiç mi amca dayı arkadaş yok yani, damat gelini iki saat bırakıp da gitmez yani.
4. Damadın annesinin oğlumun evi lafı önemli Oğlumun evi istediğimi yaparım, düşğncesinde olduğunu gösterir.
Bunlar damat tarafının eksileri.

Sizin de anneniz kardeşiniz falan hiç az değil. Tamam kızlarının iyiliğini istiyorlar ama çok yanlıl davranmışlar. Sizi de sanırım gaza getiriyorlar. Kardeşiniz küfür etmişse ağır terbiyesizlik zaten.

Sizin gelinliği çıkarmanız öfke ile olabilir, eşin de gelinlikle kızı iki saat bırakması hiç hoş olmamış çünkü.

Eşyaları taşımanızı eleştirmiyorum çünkü neler duyuyoruz taksitleri ödemeyecek belki bu olaylardan sonra belki vuracak kıracak, siz tanırsınız ama yine de iki gün aonra yapılacak iş miydi tartışılır.

Yalnız siz bu aileyle yapamazsınız. Zaten bu yaşananlardan sonra da zaten yapamayacak olacağınız evlilik iyice çorbaya dönecek.

Nikah iptali yapın derim.

ben de pişmanım ama babamın tansiyon rahatsızlıgı var ya beni ya eşimi tercih edersin dedi ben de babama kıyamadım ama eşimden de ayrılmak istemiyorum
Ya bu tansiyon hastalığı ne abartılıyor ya
nikah salonuna girerken benim elimi tutmadı bir 10 saniye
Vah vah.
nikah müdürü bile damat bey baskı altında mısınız diye sordu...bunun acıklamasını da nikahtan 10 dakika önce benimle anne pazarlıgı yaparsan ben nasıl gülebilirim diye saçma sapan bir cevap verdi.
Haksız mı?

Ilk eşinize hak verdim ama kv niz de size yerleşecek gibiymiş

Adam ailenize yer ayarlamak için gitmiş bakın sizin aileniz ivin ve tek suçu 10 sn elinizi tutmaması mi?Karar verildi.idam.Yahu bunlar ne saçma sebepler .Sizde biliyorsunuz bunların tutar yeri yok şu anda vicdanınızı rahatlatiyorsunuz

Babanı dinle derim büyükler bizim goremedigimizi görür zira evlilik yapıp ailesini dinlememiş biri olarak 23 yaşında ayrılmış bir bireyim

Abartmissiniz ailecek herseyi . ben şok oldum burda okurken . kafanizda buyutmussunuz . donsenizde artik eskisi gibi olmaz bence

Annenizin sürekli kadına emir vererek konuşmadı hadsizlik . Kayinvalideniz deseydi biz gelinimizi aldık sizi artık uğurlayalım siz kiz tarafsınız diye kapı dışarı etseydi.Esiniz banane nerede kalırlarsa deyip ailenize yer ayarlamasaydı nasıl olurdu.idi bozan sizin anneniz olmus.Biz kızımızı vermiyoruz da ne.Nikah kıyılmış bitti.

Sizin aileniz gelin ve damadın hiç kalmadığı evde 3 gün kalıyorlar ama damadın annesi 1 gün kalamıyor.Tabiki yine siz haklisiniz

On saniye elimi tutmadı ne ya o kısmı hiç anlamadım bence siz evliliği falan boşverin zaten ablanız anneniz yönetiyor sizi. Başınızda o ablalar varken on koca eskitirsiniz. Damadın yerinde olsam hepinizi kolunuzdan tuttuğum gibi kapı dışarı ederdim. Annesine küfür etmek ne ya saygısızlar sürüsü. Ortada fol yok yumurta yok durduk yere kadına kurulmuşsunuz. Damat hakkınızda başka şeyler de duymuş zaten ilk çirkeflik vakanız değildir.

Babanı dinle

atladığınız kısım birçok şeyi değiştiriyor bu durumda. Sizin aileniz çöpsüz üzüm arıyor size ama kendileri anladığım kadarıyla her şeye karışacaklar.
Damadın, sizin kızkardeşinizin annesine küfür ettiğinden de haberi var mı merak ettim?

Bu derece yönetilebiliyorsanız şimdi olmasa bile ilerde, ailenin hoşlanmadığı herhangi bir durımda yine aymısı olurmuş gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…