1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Merve, aileniz elbirliği ile evliliğinizi mahvetmiş.
Siz de daha ilk günden, eşinize, evliliğinize sahip çıkmayacağınızı göstermişsiniz.
Hiç kimseyi suçlamayın boş yere.
Bu konuda son derece haklı olabilirdiniz. Nikaha 10 dk kala o şekilde saçmalamasaydınız.
10 saniyelik el bırakmaya dellenmeseydiniz.
Ailenize yer ayarlamaya çalışan adama gelinlik çıkartarak trip yapmasaydınız.
Kayınvalidenin 5dk vereceği öğütü dinleseydiniz.
Ablalarınız küfür etmeseydi.
Aileniz fevri davranmasaydı.
Beyaz eşya kaçırmasaydınız.
Vs vs vs
Bu evlilik tat vermez, hiç debelenmeyin.
Umarım da size o şansı vermez damat bey.

Ulan bi şöyle karı olamadık yazıklar olsun bana.

Yarının garantisi var mı Merve?

Belki kadın ölecek kaza geçirecek, belki sen kaza geçireceksin felçli kalacaksın kadına muhtaç kalacaksın. Sen şimdiden neden kadının yaşlılığını kalmasını düşünüyorsun?

Bir de yok balayında kalmasın yok şey kardeşim para yok para millette. Kadın kalsa nolur sizin yeni gelin evinizde? Of ömre bedelsin.

Hayır eşyaları taşımana çok sinirlendim senin yaptığın ne biliyor musun eşya kaçırmak. Yazık ya ailen ve sen el birliğiyle evliliği bitirmişsiniz başlamadan.

kızının kurulmadan yuvası dağılmış ertesi
gün eşya kaçırmak kaçıncı seviye bir varoşluktur ya

Kolaymış gibi bir de kiralık ev tutsun demiş ya, o süreçte düşündüğüne bak
Şaka gibi....

Aynen ya karşı taraf zaten bir de altın alırken azarlanmış yani daha ne istiyor Mervecim anlamadım.
Balayındayken bizim evde kalmasın kiralık ev tutalım diyor yaaaa.... O kısa süre için. Balayında aylarca durmayacaklar sonuçta.
Dönüşte de kalmasın "yemek yeriz, evine döner" demiş....
İnsan nikahına 10 dk kala bunları hesaplar mı?
Bu kafa mutlu olamaz.
Olmaz, net.

Ay ben okurken kayinbabaniz hayatta degil kayinvalide yalniz yasiyor gibi dusunmustum e kayinpeder de hayattaysa bilmem kac yil sonrasinin hesabi icin miydi bu kavga? Yarina hangimiz sag cikacak belli degilken saskinim.
Bende kayınbaba vefat etti sandim inanilir gibi değil.

bu kafa kendi kafası değil ailesi kızımız kv yanında kalmasın diye vermiş gazı en son da kesin demişlerdir yeni gelin evinde kalmasın diye ondan gelmiş gaza
koca koca insanlar kendilerine kalacak yer ayarlamamış düğün günü damat gitmiş hadi yer ayarladınız sonra geri damatla niye geldiniz evlenmiş insanlar bi salsanıza yok allah damadı kurtarmış tez elden valla yoksa çöpsüz üzüm gibi davranacaklarmış çocuğa

İnsalh çocuk aklı başına gelirde sana dönmez yazık yakmaz kendisini insalh

10 saniye elinizi tutmadı demek eşiniz
Kayınvalidenizin siz balayındayken kalmasını başta kabul edip, düğün esnasında öyle olmasın demeniz saçma olmuş. Kadının evi bitmediği için kalıyormuş, istemiyorsaniz bile söyleme zamanıbdoğru değil.
Ailenize ev ayarlanmasi niye düğün sonrasına kalmış?
Ablaniz ve annenizin kayinvalidenize tavrı yanlış, sizin öylece durup, eşinizin olayı çözmek istemesi beklemeniz bencilce.
Hemen ikinci eşyaların peşine düşmenis.
Hepsi çok çiğ hareketler.
Bu evlilikten bir halt olmaz bundan sonra da.
Sizin ailenizin etkisinden çıkıp sağlıklı bir evlilik yürütmeniz çok zor.
Oturun babanızın dizinin dibinde.

Biraz saygısızlık? Birine küfür edip üstüne saldırmak nasıl biraz saygısızlık oluyor? Belki nasihat verecekti kadın size 5 dakika konuşsanız ne kaybedersiniz? Hadi kaynananız yanlış yaptı diretmekte varsayalım sizin ablalarınız nasıl üstüne saldırabilir, haklı bir gerekçesi olabilir mi bu hareketin? Bu terbiyesizlik sadece kayınvalidenize değil size ve eşinize de yapıldı. Siz de biz evlendik artık diye insanları çıkartabilirdiniz ama yapmadınız çünlü kendi başınıza düşünmek gibi bir yetiniz yok. Evlenmeye hazır olmadığınızı da göstermiş oldunuz bu hareketiniz bir ömür anne babanızın dibinde yaşayın, kimsenin başını yakmayın. Önce kabul edip nikahtan 10 dakika önce caymak ne demek ayrıca eşinizin hatası o an bu işi kestirip atmamak olmuş. Gerçek yüzünüzü tam o anda göstermişsiniz. 2. Gün koştur koştur eşya taşımakta ayrı bir saçmalık. Sizde bu aile olduğu sürece aklı başında kimse sizinle evlenip mutlu bir yuva kuramaz

Ya benim eşim salonun ortasında beni tek bırakıp kendisi gelin odasında gitti sjsjsjs sonra ben penguen gibi yürüyerek peşinden gittim :) neyse sizin evlilik yürütmeye niyetiniz yokmuş sonuç olarak yürümemiş ki zaten devam etseydiniz de çok sürmezdi diye düşünüyorum:)

Ayrıca eşinizin annesiyle ilgili gelecekte olumsuz bir durum, hastalık, yaşlılıkta yapmak istedikleri çok normal. Tek çocuk, annesi yalnız. Ne duymak istiyordunuz, annemi 10 seneye huzur evine gönderirim hayatım demesini mi? Siz babam tansiyon hastası diye kendi hayatınızla ilgili tek ses çıkaramiyorsunuz, kocaya gelince yaşlılığında bile annesine sırt cevirse mutlu olacaksınız. Bir sizin aileniz kıymetli tâbi.

Son düzenleme:
M merve564964 bence uyelik iptali yapip gitmeyin. Gercekten baskalarinin fikirlerini almak isterseniz her seyi oldugu gibi anlatin ki farkli fikirler alip nerede yanlis yaptiginizi dusunun bundan sonrasi icin bu hatalarinizi tekrar etmeyin. Burada kimse sizi tanimaz etmez kimse de sizin kotu olmanizi istemez. 1 aylik evlilikte yasadiginiz durumlar cok tatsiz ve uzucu olmus. Ben konuyu cok dogru anlatmadiginizi dusunuyorum. Esim ve annesi bekarken esimin oturdugu evde birlikte oturuyorlardi dediniz sonra bizim tuttugumuz evde oturuyorlardi dediniz. Bu ayrintilar bizim hayatinizda bir degisiklik yaratmayacak ama sizin acinizdan belki hatalarinizla yuzlesmeniz icin yarariniza olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…