• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Bana konu haklıyken haksız duruma düşmek gibi geldi anneniz haklı çıktığını anladı bence kv gitmeyecekti ama çirkinleşmiş sonu.

O kocanın üstüne soğuk su diyorum..

Hikayede kopuklukşar var sanki anlatmadı ğınızz biişeyler var gibi
Yani daha basta bu kdr karışmış Bi daha toparlanma siz. Bir araya gelseniz bile ömür boyu bunolay ısıtılıp ısıtılıp önüne gelir
Sizin hemen eşyaları tasımanız da olayı kızıstırmıs biraz beklenebilir Di

20 sene sonrasının muhabbetini mi yaptınız gerçekten? Hastalıkta ne bekliyorsunuz sırtını mı dönsün? Hadi evde kaynana var, bunun derdi ailenize mi düştü bu kadar ne diye onlardan medet umuyorsunuz? Siz ailenize bu kadar bağlıyken ki bağlılık değil bu ama ad bulamadım, adamdan ailesini yok saymasını istemişsiniz. Planlar yapılmış nikah günü gelmesin banane hıh triplerine girmişsiniz. Sizin ailenize ev ayarlanırken geç geldi diye gelinlik çıkarmışsınız inat diye. Kaynana konuşmak isteyebilir, sizin babanız ben damadımla 5 dk konuşacağım dese baba tavsiyesi verecek diye adamın sırtını sıvazlarlardı, konu kaynana olunca küfürler edilmiş. Evden eşya kaçırılmış. Hala bıkbık ama böyle ama şöyle diyorsunuz da %100 siz haksızsınız bu mantıkla, bu derece ana/aile kuzuluğuyla evlenmeseydiniz keşke.

Konu fake ya da gerçek çok mühim değil aslında Türkiye'de böyle şeyler mütemadiyen oluyor..
Bence eşinizin türbelere gidip adaklar adaması lazım siz ve aileniz gibi nitelikli dolandırıcıların elinden kurtulduğu için. Ertesi günü gidip eşyaları yüklenmek nedir ya yangından mal mı kaçırıyorsunuz, aileniz sizi ne güzel koyun gibi eğiriyor..
Kv güzelce 5 dk konuşup gitme niyetindeyken sizin aileniz tüm çirkinliği yapmış hayir noluyor yani o an beraber inmeseler...
Kadına küfür hakaret saldırma tüm edepsizlikleri yapın,aileniz damada giydirsin siz bir kelam etmeyin ağzı açık şekilde olayları izleyin. Sonra adam madem öyle ise bende de böyle deyince "omo bonom orkomdo dormodo" olsun...
Insallah adam sizi dönmek gibi bir hata yapmaz...

eklemeyi unuttum... kavga esnasında kayınbabam da cıktı yukarıya.. annem kayınvalideme bugün 5 dakika bile kalamazsın diyince kayınbabam isterse bir saat isterse on saat kalır dedi bugunun ne farkı var.. ilk gün bu denilecek sey mi?? sonrasında da annem biz de kızımızı vermiyoruz dediler
Ayıptır sorması sizinkini altından falan mı sanıyor aileniz?

annem kayınvalideme bugün 5 dakika bile kalamazsın diyince kayınbabam isterse bir saat isterse on saat kalır dedi bugunun ne farkı var.. ilk gün bu denilecek sey mi??

Ayrıca sizin annenız diyince oluyor da onun babası diyince neden olmuyor? Çok özür dileyerek ve banlanmak istemediğim için sansürleyerek soruyorum siz g......kalı misiniz?
Muhakeme yeteneği yok mu sizde??

Back