1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Hepsi bir olmus tek bi kadının üzerine çullanmış resmen...
Eşi diyecekmiş ki hadi hepinizi çıkın...
Hadi len ordan.!!

Sizin sülale den kurtulsun bende adam... Onun bi tek annesi var...

Onu da evde durdurmuyor 1güncük kiraya cıkarıyor kadını hasbam.....

Allah sizin gibilerden korusun... Allahım şu mübarek gün böyle insanları uzak et..

Siz daha kendi karakterinizi oturtamamissiniz. Bosanin. Birey olun. Kendiniz etrafinizda yasananlqra mudehale edebilir, baskalarinin lafina bakmaz oldugunuz zaman evlenmeyi dusunun. Kadin 5 dakika konusucam demis, ne bicim insanlarainiz ki hem buna karsilik haraket etmissiniz hem de onca zaman sonra hala kendi tarafinizi hakli gorup kayinvalide de israr etmeseydi diyordusunuz.

Zaten olayın çoktan bitmiş.,bundan sonra ne yaparsan yap bunları unutmayacaksın.suclu kim burada tabi ki sen dengeye kuramayip herşeye aileni dahil etmiş olanlar karşısında susup kalmışsın.yazik olmuş ama ev değiştirmeye kadar gitmiş olay bu kadar gaza gelmen hoş değil.

kendi ailesi kalmış yeni gelin evinde o zaman sorun yok.kayınvalide bunlar balayındayken kalmak isteyince cıngar çıkarılmış.aynı cıngarı kendi ailene de çıkarsaydın ya.

Siz iyimisiniz.?Nasıl saçma sapan davranışlar.esiniz annem bizimle yaşamayacak demiş.siz balayında ev boşken kalsın ne var yani bunda.kadinin kalmasi icin kiralik ev araniz zaten saçma.yemege gelsin ,gitsin demeniz saçma.bu kadin hiç o evde kalamayacak mi?kayinvalideniz neden sizinle yanlız konuşamıyor?belki de içinizi ferahlatacak şeyler söyleyecekti.aileniz zaten saçmalamış.sonrasında evdeki eşyaları alıp gitmek nedir?baslı başına haksız ve suçlusunuz. Eşiniz sizden ayrılırsa iyi eder

Adamın aklı varsa kacar kurtarır kendını.
Aılen rezıl ınsanlar .
Küfür kavga ne sanıyorlar kendılerını.
Adam da saf heralde hala şans vermek ıstıyormus.
Kadın 1 hafta kalıp gıtse ne olucak ya.
Bunun ıcın bu kadar tantana .

Kayın ailenizin yerinde olsam kurban keser ve kimsesizlere çorba dağıtırdım. Umarım kısa sürede anlaşmalı şekilde boşanırsınız, pek sanmıyorum gerçi mayanızda öyle anlaşmalı şeylere falan yer olduğunu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…