1 aylık evliyim, ama düğün gününde babam beni alıp gitti.. evliliğim bitiyor ne olur bana fikir verin.

Ay ne fena bir ailesiniz siz öyle.
Vallahi okurken sinirlendim. Adam yine de saygısızlık etmemiş. Ben olsam o ağzı bozuk ablaları kolundan tuttuğum gibi kapıya atardim.

Barissaniz bile kimse o günü unutmaz sizde dahil. Bu evlilik her türlü biter, adamın başını yakmayın.

İlk gün diye sizin aileniz uzatmasaymış.

Eşiniz sizden kurtulmuş. Yatıp kalkıp şükretsin.

Adami allah kurtarsin, ne pis insanlarsiniz.

Ailen kufur ve kavgaya kadar vardirmamaliydi meseleyi. Ama haklilar. Baya seni koyun gibi gutmeye hazir bi aile bekliyormus karsida. Ama karsilarinda da kendilerinden daha da uyanik bi aile bulmuşlar. Kizlarina sahip cikmalari guzel , senin dueumunsa olup qilesi eşşek gibi izleyen, bu durum kabullenip gidilen bisuru evlilik var. Ama ailrn durumu cok abartip cok ileri noktaya tasimis. Dönüşü olur mu bilmem ama barisirsaniz kaynanani uzak tutmaya cabalayacagin kadar aileni de uzak tutmaya cabalaman gerekecek. Kolayliklar dilerim

Konu sahibinin ailesi abartmis, sacmalammis ama kaynana da yeni evlenmis gelinin evine balayindayken yalniz yerlesip sonra onlar gelince de onlarla 1 gece kalma istegi asiri sacma ve bence igrenc hatta. Basbaya o eve yerlesmenin yolunu yapiyor. Damat tarafi da masum degil

sevgili damat bey eğer burayı okursan birgün bil ki çok şanslısın bu evlilikten ilk günden kurtulduğuna.senin adına tüm k.k o kadar mutlu olduk ki anlatamam.yolun açık olsun damat bey.annenin de ellerinden öperim.umarım sana layık bir kadınla evlendiğini görür kadın.

Öööff ne kıymetli kızları varmış yaa sanırsın altın kaplama.
Adama kız mı yok? İyi olmuş vala sana.
Hiiiiç kendini ve aileni haklı görme konu sahibi.
Baştan aşağı rezalet şu yaşananlar.
Şimdi annen alsın kızını koysun vitrine .

her ne kadar kufur, kavga dogru olmasa bile, siz gidin ben gelinimle konusacagim demesi gozdagi vermek icin bence, ailen de geri adim atmamis. ama burada en hatali olan sen ve esin. dugun olmus bitmis, ne demeye hala iki taraf da gelinle damadin evinden cikmiyor, ne sacma durum yaaaa. gitsinler nerede kalacaklarsa kalsinlar. niye gelin damat yer ayarliyor. cok sacma

Yahu yürü git deli misin nesin ablanlar kadının üzerine saldırıp küfür hakaret etmiş hala neden diretti diyorsun. Eşin akıllıysa sana dönmez ama belli ki o da akıllı değil.

ablalarınız kaynananıza küfür saldırı yapamaz hanımefendi. Aklı başında kimse böyle bir aileyle bir ömür yaşamak istemez. Siz de kendi ailenizi haklı gördüğünüze göre onlardan farklı değilsiniz. Eşiniz sadaka verse yeridir sizden kurtulduğu için. 10 saniye elinizi tutmayınca nikahınız mu düşüyor? Böyle küçük detaylara takıldığınıza göre zaten evlilik yürüyemeyecek bir insansınız

Ben öyle düşünmedim evde yoklar, yeni evliler gelsin kalsın bir hafta eve göz kulak olurdu. 1 günde oğluyla kalırdı. Onlar gelmeden yemeği aşı hazır ederdi. Çok takılmadım ben kalmasına. Sürekli olsa o zaman bişey denilir ama bir seferlik olabilir. Yani gelin hanım o gün şöyle deseydi; "Tabi canım gelsin evin başında durmuş olur biz gelince de zaten dönecekmiş" demiş olsaydı belki işler bu noktaya gelmeyecekti. Tüm ailede iletişim sorunu var gibi geldi bana. Yani kızına sahip çıkmak başka daha dk 1 gol 1 kadına tükürüp kavga etmek başka.. şimdi konu sahibi evine dönse merhaba kavgada bu olay su yüzüne çıkacak. Olmaz artık..

Allah adamı kurtarmış diye yorumladım

Ügfff

Konu sahibi zaten kabul etmiş ilk önce nikah öncesi fikir değiştirmiş, kalmasın, biz dönünce de akşam yemeği yeriz sonra gönderirsin anneni demiş. Düğün öncesi konu sahibinin kendi ailesi gelip çiftin evinde kalmışlar ama bunda sorun görmemiş.

+++ 1000

O da garip kv kalırken sorun oluyor, kendi ailesine gelince tamam oluyor. Ayrıca ilk gün ine işleri var yeni evlilerin evinde. Ne anlayışsızlık. Tövbe estağfurullah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…