• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 4 kilo

Evet bir saate yakın spor ve ardından
bir bardak maydonoz suyu arkasından tuzsuz ayran ile bugünümü bitirmiş bulunmaktayım ;)

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın 0 beden hatunlar ;)
Sanah 8:00
Bir büyük bardak muzlu süt tarçın ilaveli
Semizotlu salata
Bir kk peynir
Dünden kalan dil balığı ;) yumurta yerine bunu tercih ettim :)
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

Eveeet size harika bir spor daha :) bn spor salonunda gbi sıkı yapmak isterim diyenler ;)
http://m.youtube.com/results?q=passion 4 profession&sm=1

Ismi ise passion 4 profession
Erkek bayan karışık siz bayan için olana balım mesela kalça :) ordan başka videoları da çıkıyor :) set sayısı dinlenme süresi hepsi sesli bi şekilde var ayrıca bazı videolarda hareketi yaparken doğru nefes alış verişi de gösteriyor :)

iPhone 'dan gönderildi

Öğle 12:30
Bir bardak ayran içinde zencefilli karışımdan yarım çay kaşığı yoğurtla yiyemiyorum pek :(
Sabahtan kalma biraz salata
10 tane leblebi
2 tane semizotlu üçgen börek :) kepekli esmer undan ;)
Üstüne de bi yeşil kahve içeceğim birazdan <3

iPhone 'dan gönderildi

Günaydın 0 beden hatunlar ;)
Sanah 8:00
Bir büyük bardak muzlu süt tarçın ilaveli
Semizotlu salata
Bir kk peynir
Dünden kalan dil balığı ;) yumurta yerine bunu tercih ettim :)
Şekersiz çay

iPhone 'dan gönderildi

şekersiz çay
haşlanmış yumurta
maydanoz
siyah ve yeşil zeytin
bi dilim kepekli ekmek sabah..

az önce meyve tabağı kiraz,kavun :56:

Öğle 12:30
Bir bardak ayran içinde zencefilli karışımdan yarım çay kaşığı yoğurtla yiyemiyorum pek :(
Sabahtan kalma biraz salata
10 tane leblebi
2 tane semizotlu üçgen börek :) kepekli esmer undan ;)
Üstüne de bi yeşil kahve içeceğim birazdan <3

iPhone 'dan gönderildi

yeşil çay ve ısırgan var onların çayıda aynı etkiyi gösterir mi acaba :32: aklımda deli sorularrr :30:

Eveeet size harika bir spor daha :) bn spor salonunda gbi sıkı yapmak isterim diyenler ;)
http://m.youtube.com/results?q=passion 4 profession&sm=1

Ismi ise passion 4 profession
Erkek bayan karışık siz bayan için olana balım mesela kalça :) ordan başka videoları da çıkıyor :) set sayısı dinlenme süresi hepsi sesli bi şekilde var ayrıca bazı videolarda hareketi yaparken doğru nefes alış verişi de gösteriyor :)

iPhone 'dan gönderildi

hımm bakalım bii:10:

sporum tamamdır. pump it up tamamı ve ipatlama yüzme harekerleri toplam 1,5 saat.oooofff :25: yoruldum akşam call yapsam mı bilemiyorumm bakacazz :5:

Back
X