1 ayda 4 kilo

e seni de takip edelimo zaman bak tuce var yazmış topiğe o da iyi bilir spor işlerini ben ondan kaptım :8:

Ben yeni sayılırım sitede, şu takip olayını pek anlamıyorum.. Konu takibi falan nasıl yapılıyor, abone olayı falan :)

doğru yerdesin canım günaydın :16: gelinliği düşünme zaten boşuna mı var prova erkene alıp vücuduna göre yaptırırsın. senle çok benziyoruz bana da bakan kilon iyi ama boya göre de fazlam var aynen 4 kilo daha vermem gerek bu da bir ayımı alır zaten en fazla.. sana tavsiyem başlaman tabi şunu da düşün şubatta evlendim 58 le sonra evlilik kilo aldırdı "5" yani o fazlalar gitti ama fit olmak yapmışken tam olmasın istiyoum.. yürüyüş imkanım yok o yüzden leslie 3 mille başla sonra 4 mile. birer hafta yap artı sonra pump it up var yazarsan çıkar hareketli. o da süper yakıyor. tabi ben2 saat akşamda olsa spor yaparım günde toplam. ip atlama callanetics çok inceltiyor.. daha ne diyeyim. bi dlimekmeği geçme. işe meyve kuru incir üzüm götür. ikamları reddet 4 bişey değil bi aylık iş :46:

Ah ah bana böyle insanlar lazım valla yaa..Geçen iki hafta çok güzel devam ettim..Dışarıdaydık yemek yicez, pideciye gitmek istediler..Ben yemek istememiştim..Amaaaan zaten çok kilon yok ki saçmalama bunu yesen nolacak sanki falan deyip bir iç rahatlığı aşıladılar bana, güzelce yedim ve o gün bu gündür koptum..Bende böyle bir huy var bir de..Bir kere bile ipin ucunu kaçırsam tamam, o iradeden hayır gelmez daha bana..
Tamam o zaman şu videoları indirmeye çalışayım ve kaldıgım yerden başlayayım inş yine :)) Geçen iki hafta bir diyet yaptıgımda sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek yıyordum domates salatalık peynir falan işte.Ama kalkar kalkmaz limonlu su ve mate çayı içiyordum..Öğlen normal yemek yiyordum.Ama pilav makarna hiç yok..Abur cubur hamur işini kesmiştim..Akşam da en geç yedide salata sebze yemegı corba falan yıyordum..Kardeşimle de her gun en az bir saat yuruyus yapıyorduk..Pek tempolu olmuyordu ama bilmem faydası olur mu da..Aslında deniz bölgesindeyiz..Akşam iş çıkışı yüzebilsem ne iyi olur.. Öyle yediden sonra acıkırsam da yogurt falan.. Bir de seye başlıycam ben tam karışımı unuttum da bir kase yogurda bi çay kaşıgı zencefıl, bir cay kaşıgı tarcın, bir çay kaşıgı zerdecal karıştırıp her öğünden yarım saat önce yendiğinde hem iştah kapatıcı hem yag yakıcı hem metobalızmayı hızlandırıcıı özelliği varmış sanırım..Bir de bu kürü uyguluycam inşalaah..Hadi yine bismillah dedim bugün :)))

Son düzenleme:
Ben yeni sayılırım sitede, şu takip olayını pek anlamıyorum.. Konu takibi falan nasıl yapılıyor, abone olayı falan :)

canım arkadaş olarak ekleyebilirsin o zaman profilinde yazdığımz şeyleri takip edebilirsin. ya da arada bu topiğe uğrarsın zaten ona da kullanıcı adın var yukarıdan ordan bulursun :16:

Ah ah bana böyle insanlar lazım valla yaa..Geçen iki hafta çok güzel devam ettim..Dışarıdaydık yemek yicez, pideciye gitmek istediler..Ben yemek istememiştim..Amaaaan zaten çok kilon yok ki saçmalama bunu yesen nolacak sanki falan deyip bir iç rahatlığı aşıladılar bana, güzelce yedim ve o gün bu gündür koptum..Bende böyle bir huy var bir de..Bir kere bile ipin ucunu kaçırsam tamam, o iradeden hayır gelmez daha bana..
Tamam o zaman şu videoları indirmeye çalışayım ve kaldıgım yerden başlayayım inş yine :)) Geçen iki hafta bir diyet yaptıgımda sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek yıyordum domates salatalık peynir falan işte.Ama kalkar kalkmaz limonlu su ve mate çayı içiyordum..Öğlen normal yemek yiyordum.Ama pilav makarna hiç yok..Abur cubur hamur işini kesmiştim..Akşam da en geç yedide salata sebze yemegı corba falan yıyordum..Kardeşimle de her gun en az bir saat yuruyus yapıyorduk..Pek tempolu olmuyordu ama bilmem faydası olur mu da..Aslında deniz bölgesindeyiz..Akşam iş çıkışı yüzebilsem ne iyi olur.. Öyle yediden sonra acıkırsam da yogurt falan.. Bir de seye başlıycam ben tam karışımı unuttum da bir kase yogurda bi çay kaşıgı zencefıl, bir cay kaşıgı tarcın, bir çay kaşıgı zerdecal karıştırıp her öğünden yarım saat önce yendiğinde hem iştah kapatıcı hem yag yakıcı hem metobalızmayı hızlandırıcıı özelliği varmış sanırım..Bir de bu kürü uyguluycam inşalaah..Hadi yine bismillah dedim bugün :)))
artık hayır diyeceğiz amacımıza ulaşınca hafta da bir iki kaçamak spor yaparsak faketmez doymadan kalkarız ne olacak :16:
her şeyden azar azar yiyebiliriz :56:

Beş günlük bir aradan sonra yine istikrarlı bir biçimde başlıyorum :)) Yoğurt zenfecil zerdeçal tarçın kürüne başlıycam ayrıca..Hadi bakalım en azından 48 olsam da rahatlıycam psikolojik olarak.. :)

Beş günlük bir aradan sonra yine istikrarlı bir biçimde başlıyorum :)) Yoğurt zenfecil zerdeçal tarçın kürüne başlıycam ayrıca..Hadi bakalım en azından 48 olsam da rahatlıycam psikolojik olarak.. :)

Yap yap bn onu ne zaman yapsam hemen wc ye çıkıyorum ;)

iPhone 'dan gönderildi

Açıkçası yapmayı hep unutuyorum :( ama öyle denildiği gbi günde 500 gr verdirmiyor. Sonuçta o günlük verdiğimiz gr :) ama çok iyi geliyor yani ;) diyete yardımcı :)

iPhone 'dan gönderildi

Evet abartı buldum zaten onu ama iyi faydası oluyorsa.. Hadi hayırlısı bakalım, bu sefer ki istikrarım ne kadar sürecek :) Burdan iyi gaz aldım ama.. :1:

off çok yorucu yaaa 40 dk yapabildim 15 dk eksik yapıyorum ama nasıl terletti yordu anlatamam güzel tarafı bel bacak kasılmadığı için ağrın olmuyor :16:

Öğle 14:30
Tavuk haşlama
Marul
Soğuk çay
Sade dondurma

Akşama bişe yemeyi düşünmüyorum ;) ayran içerim şuan spor zamanı :)

iPhone 'dan gönderildi

Back
X