1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bende 1 buçuk litre limonlu su içtim hatta şuan yudumluyorum bir yandan :) Türk kahvesi iki kase domates çorbası içtim geceye kadar sadece suya devam.

Kizlar buna su orucu detoks yada mide ameliyati olanlarin menusu de deniyor ama burda atladiginiz nokta vitamin alimi dr.dan danışın bu dietle uygun vitamin takviseyisi alin

AzE="kelebekimsi, post: 47792497, member: 781222"]Sizce yağsız tavuk sote yesem göğüs kısmından olur mu ?[/QUOTE]
Az yersen olur bence

Gunaydin kizlar sekersiz cayla gune merhaba
Ben de güne şekersiz çayla başladım.
Bi çatal yumurta bi minik ev poğaçası da gitti sonra, kendimi zor tuttum ama yaa diğerlerini yememek için. Bol su içtim sonra.
Şu an da bitki çayı içiyorum.

Çevremdekiler zayıfladın diyorlar ama bilmiyorum diyorum çaktırmıyorum güya cuma görcez ne kadar gitmiş.

Bende bir dilimde kek kaçırdım çok canım çektiği için daha sonra yarım saat yürüyüş ve 1 saat plates yaptım

selam kızlar. bende bugun kendımı cok halsız hısedınce 1 haslanmıs yumurta ve 1 salatalık yedım. bıtkı cayımı ıctım.gunu 1 kase yogurt eslıgınde bıtırmeyı dusunuyorum ama bakıcaz artık belkı lıght sut ıcerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…