1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kabak çorbası yaptım kızlar kabızlık için de iyi geliyor mus tadı her ne kadar şahane olmasa da içeceğim

Ben bugün yağsız ve 1 yemek kaşığı un ile domates çorbası yaptım ve içine karabiber pul biber koydum acıydı ama lezzetliydi severek içtim ve içerken Nasıl terledim görmeniz lazım :) ve gayet doyurucuydu acı baharatların kilo vermede etkisi büyük bence resmen terlerken zayıfladığını hissettim. Az öncede yürüyüşten geldim

kızlar bugun surekli tuvalete cıktım.ne odem bırıkmiş meğerse.hiç su içmiyormuşum onu anladım.sözde 3 lt. içecektim 2 lt.yi zor içtim.olsun daimi olsunda .bugun de geçti.her gun sabırla erıycez ıns.

Günaydın canım sana katılıyorum özellikle sabah kalkar kalkaz şu iç nasıl güzel metobolizman çalışıyo göreceksin

Günaydın kızlar bende bugün 1 bardak ayran su 1 saat dans ve 10-15 dakika sauna ile başladım. Bol kilo kayıplı günler

merhabalar hanımlarrrr...
güne suyum ve form çayımla basladım.bir kase yoğurt içine salatalık pılbiber nane esliğinde devam ettım.bakalım bugunude hayırlısıyla bıtırıcez.bozmak yok kızlar hep destek tam destek

Kızlar bugün neler yediniz bakalımmm
Ben bugün ev yapımı poğaça yedim ya. Fırından yeni çıkmıştı dayanamadım
Kendime ceza verdim sudan başka bişi yok bugün.
Sabah bi elma öğle haşlanmış yumurta poğaça sonra soda içtim.. Şimdi hep suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…