- 8 Ağustos 2008
- 35.187
- 41.731
- 1.123
Aynen canım, durmak yok, senin kilo kaç?Benim annemde küçücük bişey kaldın nerene zayıflayacaksın diyor babamla ikisi beni vazgeçirmeye çalışıyor ama durmak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım, durmak yok, senin kilo kaç?Benim annemde küçücük bişey kaldın nerene zayıflayacaksın diyor babamla ikisi beni vazgeçirmeye çalışıyor ama durmak yok
Gün içinde sadece 2 erik mi yedin umarım böyle yapmamışsındırBende 2 tane erik yedim sindide sade turk kahvesi ictim gunu sadece suyla kapatcam
Evet canim sadece 2 erik yedim sıkıldım tartiya ciktigimda 57 yi görmektenGün içinde sadece 2 erik mi yedin umarım böyle yapmamışsındır
Aynen canım, durmak yok, senin kilo kaç?
Kizlar evet az yiyicez ki kilo verelim ama siz hic birsey yemiyorsunuz.vucut kitlik korkusuna girmesin.tabi siz kendi bedeninizi daha iyi bilirsiniz.
Günaydın inşallahGunaydin kizlar insallah bugunde bol eksili bi gun olur
Kaç gün oldu diyeti yapalı kaç kilo verdinDün 63.7 idi
Bugün 4. Günüm 3. Gün sabah tartıldım yani 2 günde 1.3 kilo vermişimKaç gün oldu diyeti yapalı kaç kilo verdin
Ama böyle de vücut kitler kendini. Sıvı şeyler iç en azından. Kefir ayran süt gibiEvet canim sadece 2 erik yedim sıkıldım tartiya ciktigimda 57 yi görmekten
Hadi bakalımmmm inşallah Mutlu olucağın sonuçlar görürsünYarın sabah tartı günüm. Bakalım ne kadar gitmiş
İnşallah canım ya. Hep birlikte mutlu olalım.Hadi bakalımmmm inşallah Mutlu olucağın sonuçlar görürsün
hadi bakalım eksilen rakamları bekliyoruz heyecanla.Yarın sabah tartı günüm. Bakalım ne kadar gitmiş
harika bir başlangıç olmuş. tabi hep bu hızla gitmez ama asla vazgecmek yok.Bugün 4. Günüm 3. Gün sabah tartıldım yani 2 günde 1.3 kilo vermişim
cok ıyı yapmıssın canım mıdeyı kucultelım derken saglıgımızdan da olmayalım tabı.Aynen ben katı hiçbir şey yemiyordum kalktığım zaman gözüm kararıyordu 5 10 saniye beklemem gerekiyordu geçmesi için dün bir kaç bişey yedim az kalorililerden şimdi daha iyiyim