1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bende sabah bir kaç dilim domates ve salatalık iki zeytin ile günü bitiyor um bol bol su içmeye devam

Kizlar evet az yiyicez ki kilo verelim ama siz hic birsey yemiyorsunuz.vucut kitlik korkusuna girmesin.tabi siz kendi bedeninizi daha iyi bilirsiniz.

Kizlar evet az yiyicez ki kilo verelim ama siz hic birsey yemiyorsunuz.vucut kitlik korkusuna girmesin.tabi siz kendi bedeninizi daha iyi bilirsiniz.

Aynen ben katı hiçbir şey yemiyordum kalktığım zaman gözüm kararıyordu 5 10 saniye beklemem gerekiyordu geçmesi için dün bir kaç bişey yedim az kalorililerden şimdi daha iyiyim

Yarın sabah tartı günüm. Bakalım ne kadar gitmiş

selam kızlar ancak yazmaya fırsatım oldu.inşallah gram gram eriyordur yağlarımız.bu azimle kesin sonbahara incecik başlayacağız.bana gelecek olursak.1 haftayı henuz doldurmadım 4gunum bıttı p.tesı tartılacagım ama farkı farkedıyorum.bugun ne yedım:
150 gr. yogurt
1 armut ,1 elma
2 fıncan bıtkı cayı , 2lt su, 1 nescafe
1 kasık barbunya
tabi bunların hepsi 18:00 a kadar.uyumadan en kotu 6 saat oncesınde kesıyorum yemeyı ıcmeyı su harıc.

Aynen ben katı hiçbir şey yemiyordum kalktığım zaman gözüm kararıyordu 5 10 saniye beklemem gerekiyordu geçmesi için dün bir kaç bişey yedim az kalorililerden şimdi daha iyiyim
cok ıyı yapmıssın canım mıdeyı kucultelım derken saglıgımızdan da olmayalım tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…