1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Sen kaç kilo verdim canım

hadi bakalım eksilen rakamları bekliyoruz heyecanla.
71.1 çıktım tartıda.
Geçen hafta 72.3 bu hafta 71.1.
1.2 kilo gitmiş. Arada kaçamaklar da oldu ama..
Aslında beklentim daha fazlaydı ama olsun napalım.

Bende yarin, yani cumartesi gunu baslayacagim. Haftaya cumartesi de tartilmayi planliyorum.
Suan da 1.60'a 55 kg'yim. Once 50, ardindan mumkunse 47-48 olmak istiyorum.

Bence bu diyet detoksa benziyor. Insanlar bir hafta ya da 10 gun boyunca sadece meyve ile besleniyorlar ve bunu kultur edinmis bolgeler, ozellikle asya'da bazi ulkeler var.
Vucudu birikmis toksinlerden vb kurtarabilmek icin bence sart.

71.1 çıktım tartıda.
Geçen hafta 72.3 bu hafta 71.1.
1.2 kilo gitmiş. Arada kaçamaklar da oldu ama..
Aslında beklentim daha fazlaydı ama olsun napalım.
Aslında biraz kilo kaybın az olmuş canım neden acaba. Spor yapmıyordun dimi sen ek olarak

Ben hic spor yapmadan 25 gunde 9 kilo verdim ama yarin oglen kendimi ödüllendiricem lahmacun arasi vericem tabi sonra yine devam bozmadan

Kizlar yine gece vaktide olsa geldim. bugun degisiklik yaptim vucudu sasirtmak icin. Benim olayim sivi diyetinden cikmisa benzedi gittikce ama ne yapayim burasi bana cok iyi grldi birakmam bugun yediklerime gelince.
1 kepek lavas icine (bildigimiz lavaslardan degil kagit gibi) 1 kabak rendesi soteledim.1 yumurta ve 1 serce parmagi kadar peynir.yagsiz hepsi.
1 patlican kozledim
1 domates 1 biber
2 bitki cayi ,2 lt su
1 yesil elma
2 kasik yogurt

Bugunluk boyle oldu abarttim ama yinede iyiydi diger gunlere nazaran abarti ama diyet oldu yinede.

Slm kizlar bu saate kadar yedigim az uzum azda karpuz ama aksama lahmacun ve yaninda nefis ezme salata yaptm onu yicem. Haftada birgun tek ogun yeme jokerim var

Gunaydin kizlar 56.5 ile yola devam bu arada cumartesi gunu diyetimi bitiricem insallah. 55 kilo yeter bana simdilik. Kilo korumaya gecerim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…