- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Sen kaç kilo verdim canımselam kızlar ancak yazmaya fırsatım oldu.inşallah gram gram eriyordur yağlarımız.bu azimle kesin sonbahara incecik başlayacağız.bana gelecek olursak.1 haftayı henuz doldurmadım 4gunum bıttı p.tesı tartılacagım ama farkı farkedıyorum.bugun ne yedım:
150 gr. yogurt
1 armut ,1 elma
2 fıncan bıtkı cayı , 2lt su, 1 nescafe
1 kasık barbunya
tabi bunların hepsi 18:00 a kadar.uyumadan en kotu 6 saat oncesınde kesıyorum yemeyı ıcmeyı su harıc.
71.1 çıktım tartıda.hadi bakalım eksilen rakamları bekliyoruz heyecanla.
Ayyy süper tebrikler canımGunaydin kizlar güne 56.8 ile baslamak coook guzel bu duygu yuppiiiiii
Tebrikler. Bakalım haftaya cuma kaç olucaz.Bende 62.7 ile başlıyorum güne 1 kilo daha gitmiş
Aslında biraz kilo kaybın az olmuş canım neden acaba. Spor yapmıyordun dimi sen ek olarak71.1 çıktım tartıda.
Geçen hafta 72.3 bu hafta 71.1.
1.2 kilo gitmiş. Arada kaçamaklar da oldu ama..
Aslında beklentim daha fazlaydı ama olsun napalım.
Tatlım sen gayet iyisin 48 çok çıtı pıtı kalmaz mısınBende yarin, yani cumartesi gunu baslayacagim. Haftaya cumartesi de tartilmayi planliyorum.
Suan da 1.60'a 55 kg'yim. Once 50, ardindan mumkunse 47-48 olmak istiyorum.
Spor yok evet. Aslında bu hafta spora da başlasam birde öyle baksak dimi.Aslında biraz kilo kaybın az olmuş canım neden acaba. Spor yapmıyordun dimi sen ek olarak
Ben p.tesi tartilicam canim.hemen yazarim burayaSen kaç kilo verdim canım
Günaydın.Gunaydin kizlar sesiniz cikmiyor. Bu saate kadar yrdigim 1 elma ve su. Diyete devammm
Kaç kilo oldu toplamGunaydin kizlar 56.5 ile yola devam bu arada cumartesi gunu diyetimi bitiricem insallah. 55 kilo yeter bana simdilik. Kilo korumaya gecerim artik.
Harikasın. Sıvı diyetine sonra başlamıştın sanırım sadece sıvı diyetiyle mi 10 kilo? Evde hiç spor yapmadan :)))Yani bir ayda 10 kilo vermis oldum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?