- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
Canim sana soyleyecegim tek kelime irade.. İradeli ol sakin vazgecme Hayırlısıyla inşallah ya dediğim gibi sabah itibariyle başlayacağım sadece sıvı şeyler tuketiliyormis sabredicem inşalla h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sana soyleyecegim tek kelime irade.. İradeli ol sakin vazgecme Hayırlısıyla inşallah ya dediğim gibi sabah itibariyle başlayacağım sadece sıvı şeyler tuketiliyormis sabredicem inşalla h
Evet iradeli olursak gider tüm pis kilolar.Canim sana soyleyecegim tek kelime irade.. İradeli ol sakin vazgecme inan cok cabik gidiyor kilolar
Bu saatte niye yaptin ki 6 gibi yapip icseydin cnmKabak çorbası yaptım kızlar kabızlık için de iyi geliyor mus tadı her ne kadar şahane olmasa da içeceğim
Icmedim canım gündüz kızım dan fırsatım olmuyo yarın içeceğim yaptım dolaba koydumBu saatte niye yaptin ki 6 gibi yapip icseydin cnm
Ya ben sana hayranım kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim ve mesela bugün tam olarak ne yediğini?65 ile basladim 22 gunde 57 yi gordum
28 yasindayim cnm dün yedigim sade kahve az uzum bi elma ve aksam 5 gibi bol pulbiberli bi kase yogurtYa ben sana hayranım kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyim ve mesela bugün tam olarak ne yediğini?
Günaydın canım sana katılıyorum özellikle sabah kalkar kalkaz şu iç nasıl güzel metobolizman çalışıyo göreceksinkızlar bugun surekli tuvalete cıktım.ne odem bırıkmiş meğerse.hiç su içmiyormuşum onu anladım.sözde 3 lt. içecektim 2 lt.yi zor içtim.olsun daimi olsunda .bugun de geçti.her gun sabırla erıycez ıns.
Günaydın tatlım maşallah sana28 yasindayim cnm dün yedigim sade kahve az uzum bi elma ve aksam 5 gibi bol pulbiberli bi kase yogurt
Ben bugün ev yapımı poğaça yedim ya. Fırından yeni çıkmıştı dayanamadımKızlar bugün neler yediniz bakalımmm