- 29 Aralık 2014
- 141
- 66
- 103
- 41
ben bu dıyete iki kere tesebbus edıp bıraktım malesef.aslında yapılmayacak bır dıyet degıl enguzlı belrlı bır lıste yok degısık degısık sebze yemeklerı yenılebılır. bugun tekrar start verdım aldıgım kılolarımla58.2 kg. 1fıncan yesıl cay 1 fıncan da form cay ıctım. 2 tane salatalık yedım.şimdi 3 kasık yogurt yıyıcem.buradan destegı hıc kesmeyelım ve 10 gun skalım dısımızı
Suan itibarıyle bende başlıyorum ne yapmam gerekiyorBende bugün 65 kilo ile başladım hedef 50 kilo
65 ile basladim 22 gunde 57 yi gordumBergutay .!.:Kaç kiloydun 57 yi gördün sorabilir miyim
Suan itibarıyle bende başlıyorum ne yapmam gerekiyor
Tamamdır yarın sabah itibarıyla ben de başlayacağım şimdi herkes çekirdek yiyor canımız çektiSöylediğim gibi bende bugün başladım sadece sıvı şeyler tüketiliyor bildiğim kadarıyla çorba süt light ayran şekersiz Türk Kahvesieyve suyu gibi ben kahve sevmediğim için sabahtan beri 4 bardak ayran 1 buçuk bardak meyve suyu ve su içtim sadece çok fazla da acıkmadım açıkçası
BendeeeeeeAyy bayrama incecik girelim kizlar bayadir gormediklerimiz görünce sen zayifladin mi diye saskin bakislarini gormek istiyoruuuuuum
Aynen herkes evlenince daha çok kilo alırsın diyorlar o yuzden acilen zayıflamam lazimBergutay yeni gelinsen yada nisanliysan daha cocuk yokken bu kilo fazla canim dikkat etmen lazim
Ben 5 yil once 53 kiloyla evlendim 10 ayda 10 kilo aldim sora hamile kaldim 63 kiloyla. İ bile fazlaydi ama dogum kilolarinin hepsini verdim geri simdi eski bekarlik gunlerime donmeme sadece 3 kilocuk kaldiiiiAynen herkes evlenince daha çok kilo alırsın diyorlar o yuzden acilen zayıflamam lazim
Ayyy kendimi düşünemiyorum bile yarın mutlaka bende baslicam sadece sıvı tüketiliyor boğazıma çok duskunum ama başaracağım inşallahBen 5 yil once 53 kiloyla evlendim 10 ayda 10 kilo aldim sora hamile kaldim 63 kiloyla. İ bile fazlaydi ama dogum kilolarinin hepsini verdim geri simdi eski bekarlik gunlerime donmeme sadece 3 kilocuk kaldiiii
Canim sana soyleyecegim tek kelime irade.. İradeli ol sakin vazgecme inan cok cabik gidiyor kilolarAyyy kendimi düşünemiyorum bile yarın mutlaka bende baslicam sadece sıvı tüketiliyor boğazıma çok duskunum ama başaracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?