Canim ben 20 gunde 7 kilo verdim 65 ile diyetebasladim simdi 58 kiloyla devam ediyorumMerhabaaaaa aranıza yeni katıldım bende bu diyeti uygulayacağım yarından itibaren :)) rica etsem diyeti ne zamandır yaptığınızı ve kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız motive açısından :)
Harikasınız yaaaCanim ben 20 gunde 7 kilo verdim 65 ile diyetebasladim simdi 58 kiloyla devam ediyorum
Günlük bir menü yazarmısınız?Canim ben 20 gunde 7 kilo verdim 65 ile diyetebasladim simdi 58 kiloyla devam ediyorum
Boy ve kilonu söylermisin :)))Ben de bugün başladım canım.
Canım benim boy 1,64
Kilom bu sabah 73,5 du..
Yarın sabah bizim kilo bildirim günümüz ve geçen cumaya göre artıdayım..
Daha önce yazmıştımBoy ve kilonu söylermisin :)))
Halsizlik oluyomu ve spor yapıyomusunuzBenim gunluk bi menum yok sabah sejersiz cay oglen nescafe 2 si bi arada yada ayran ikindi gibi bi elma yada az karpuz aksam sade turk kahvesi ve bol su genelde boyle
Hoşgeldinn bende dün başladım :)Selam kızlar bende dün başladım benide aranıza alırmısınız
Hosbulduk canım bakalım benim şimdilik iyi gidiyo hatta tahmin ettiğimden de iyi siz nasıl yapiyosunuz tamamen sıvı miHoşgeldinn bende dün başladım :)
Evet tamamen sıvı mesela bugün sabah uyanınca 1 bardak limonlu su içtim ardından 5i bir yerde çay içtim birazdan light yoğurttan ayran yapıp içicem canımHosbulduk canım bakalım benim şimdilik iyi gidiyo hatta tahmin ettiğimden de iyi siz nasıl yapiyosunuz tamamen sıvı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?