- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
Kızlar merhabalar :) ben bugün iş için gittiğim bir toplantıda Fransız bir doktorla tanıştım.Bu doktor kendini mesleğine adamış ve kendisi gibi hayırsever meslektaşlarıyla geliri az ülkeleri gezip bir süreliğine onlara ilaç ve tedavi yardımı yapıyor.Beni kahve içmeye davet etti ve orda 5doktorla daha tanıştım.İşle ilgili konuştuktan sonra onlara yaptığım diyeti ve bunu sizlerle paylaşmamı anlattım burda yazılan olumsuz eleştirileri anlattım.Hepsi ağız birliği yapmış gibi bana sakın inanma onlara dediler.Onlara bu diyetin kas kaybı oluşturup oluşturmadığını sordum ve cevabı çok net aldım.vücuttaki yağ kasların üst tarafındadır ve yağ yakmadan yani fazla yağlar erimeden kas asla yıkım aşamasına geçmez dediler.nasıl ki kilo alırken ilk önce yağlanmalarımız oluyorsa diyet yaptığımızda da ilk önce yağlar gidiyormuş vücudumuzdan.tek bir şekilde yağ yakmadan kas yıkımına geçilirmiş diyet yaparken o da kasların susuz kalmasından kaynaklanırmış.biz günde minimum 2-2,5lt suyumuzu tükettiğimiz için bizim için geçerli değil bu durum yani.dün bi hanımefendi bana başlığı nasıl intihar edilir yapsaydın yazmıştı.bundan bahsettim onlara cevapları yine çok netti 'bunları yazan insanlar açlık sınırında yaşayan hatta açlık sınırının altında olan Afrika Ülkelerini bilmiyorlar.ölüm o kadar kolay olsaydı insanların %70inin ölmesi gerekirdi.Sen burda Afrika da yaşıyorsun ve biliyorsun tanrının bize hediye ettiği vücudumuzun ne kadar muhteşem olduğunu.sakın onlara inanma ve seninle yola çıkanları da yarı yolda bırakma.sen başardın mutlu oldun,onların başardıklarını duydukça daha çok mutlu olucaksın.'
Şimdi 6doktorun da onayı var artık bu diyetimize,sağlık sorununuz yoksa hamile değilseniz ve emzirmiyorsanız bu diyeti gönül ferahlığıyla yapabilirsiniz.Aklınızda soru işareti kalmaması adına ve buraya çirkin şeyler yazan insanların bu yazımı okuması adına sizlerle paylaşmak istedim.
İyi günler
Oooo darısı başıma inşallah, tebrik ediyorum canım seni..Gunaydin kizlar güne 58.7 ile baslamis biriyim supppppeeerrr bi duyguuuuu
Hoş geldiin.Selammm ben geldim kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama şimdi buradayımmm arada kaçamaklar olsada benimde iyi gidiyor Bayram'a az kaldı durmak yok yola devammmm
Bu diyetin faydasını gördünüz müKesinlikle faydasını görürsem sizede bildrcgm ve paylaşacağım tskkrler iyi geceler :* :)
Ben de bugün başladım canım.Merhabaaaaa aranıza yeni katıldım bende bu diyeti uygulayacağım yarından itibaren :)) rica etsem diyeti ne zamandır yaptığınızı ve kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız motive açısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?