1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Ben hızlı kilo veremiyorum kızlar hala regil olmadım ne yapsam olabilirim ya

Evet benim bugünkü kilom, 72,3..

Bugün itibari ile başlamış bulunuyorum..
Sabah bol su ile sonrası şekersiz çay vee sonrasııı türk kahvesi, sonra daa 3 er dilim erik, şeftali ve armutumu yedim..
Şimdi suyumu içiyorum..

Ya ben meyveleri ısırarak yemeyi seviyorum..

Eveeet 1 çay bardağı açlık otu çayımı ve 1 çay bardağı tarçınlı suyumu 20 dk arayla içtim.

Kızlar dün mısır almıştım, bugün mısır günü ilan ettim kendime, haşlanmış mısır yicem, hem ilk sıvı günüm ve alıştırma günümde fırsatı değerlendireyim

Selammm ben geldim kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama şimdi buradayımmm arada kaçamaklar olsada benimde iyi gidiyor Bayram'a az kaldı durmak yok yola devammmm

Selammm ben geldim kızlar uzun zamandır yazamıyordum ama şimdi buradayımmm arada kaçamaklar olsada benimde iyi gidiyor Bayram'a az kaldı durmak yok yola devammmm
Hoş geldiin.
Kaç gündür yapıyosun canım, kaç kilo ile başladın şimdi kaç oldun?

Hoşbuldumm. Valla Can'ım sekiz gün oldu ama arada kaçamaklar falan oldu hatta bi gün bildiğin yedim yani çünkü yemeğe davetliydik. 87.7 falan olması lazımdı şu anda 84.0 olmuşum

[QUOTEboyu3, post: 47727418, member: 94262"]Hemen ajandama da notumu alıyorummm[/QUOTE]
Benim boyu 1.62

Merhabaaaaa aranıza yeni katıldım bende bu diyeti uygulayacağım yarından itibaren :)) rica etsem diyeti ne zamandır yaptığınızı ve kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız motive açısından :)

Merhabaaaaa aranıza yeni katıldım bende bu diyeti uygulayacağım yarından itibaren :)) rica etsem diyeti ne zamandır yaptığınızı ve kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız motive açısından :)
Ben de bugün başladım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…