1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Spor olmadan yapilan hic bir diyet ise yaramaz zira misliyle geri alabilirsiniz dikkatli olun derim hemde bir ayda yirmi kilo cok tehlikeli spor diyet bol su ve sabirla saglikli sekilde kilo verin. Spor yapmazsaniz kas su icmezseniz su kaybedersiniz bunlar varsa yag yakarsiniz

87.3 den 85.8 olmuşuuumm oleyy üstelik haftasını yemeğe davetliydik ve yemek zorunda kaldımm olsun ama devam edelim bırakmak yok

78.5 iken 77.8 olmuş um bozdum aMa diyeti çok pişmanım bu gün yeniden başladım bu sefer bırakmak yok

Sabahtan bu yana ictigim bir bardak soguk su ve simdi ictigim nescafe 2 si bir arada ardindan suya devam

Gunaydin kizlar diyet nasil gidiyor benimki sabahtan su sekersiz cay ve ikisi bir arada simdilik

KIZLAR SİZLERİN YAZDIKLARINI OKUYARAK BENDE BUGÜN BAŞLADIM... SADECE SIVI MI ALIYOSUNUZ... ÇOK ZORLUYO MU MERAK ETTİM. SANIRIM MOTİVE OLMAYA İHTİYACIM VAR..

Evet tatlım zorluyor ben arada kaçamak yapıyorum dayanamayıp sonra da pişman oluyor um ama emin ol sıvı alarak devam edersen farkı hemen görürsün

Dedim ya biraz zorlar ama hizli kilo vermek isteyenler icin benim gibi bulunmaz bi diyet bayrama fit girecegimi dusundukce azmim artiyor. Zaten tartiya her ciktiginda eksildigini gordukce dogru yoldayim dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…