• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhabaaaaa aranıza yeni katıldım bende bu diyeti uygulayacağım yarından itibaren :)) rica etsem diyeti ne zamandır yaptığınızı ve kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız motive açısından :)
Canim ben 20 gunde 7 kilo verdim 65 ile diyetebasladim simdi 58 kiloyla devam ediyorum

Ben akşam menüsünde yarım mısır ve yarım kase çorba ile günü kapadım.
Bol su içmeye devammm:KK50:

Benim gunluk bi menum yok sabah sejersiz cay oglen nescafe 2 si bi arada yada ayran ikindi gibi bi elma yada az karpuz aksam sade turk kahvesi ve bol su genelde boyle

kizlar bende tatile gidecem kilom 82.5 75 olmak hedefim bu diyete bendebasladim A aseton44 gibi 20 gunde 7 kg hedefim.....sabah kahvalti yaptim ama sivi diyetiyle devam

Benim bu gün günüm vardı yalan oldu diyetim 77 de kaldım pazartesi sıkı bir diyet beni bekliyor ben neden bu kadar kolay pes ediyorum ya :KK1:

Benimde günüm vardi bugun az kisirla 4-5 tane sarma yedim sadece ve sekersiz cay tatliya agzini surmedim

Bence sen diyete hazir degilsin. Gercekten istesen pazartesi degil yarin baslardin bence biraz ara ver psikojikmen ne zaman hazirim dersen o zaman basla canim

Hosbulduk canım bakalım benim şimdilik iyi gidiyo hatta tahmin ettiğimden de iyi siz nasıl yapiyosunuz tamamen sıvı mi
Evet tamamen sıvı mesela bugün sabah uyanınca 1 bardak limonlu su içtim ardından 5i bir yerde çay içtim birazdan light yoğurttan ayran yapıp içicem canım

Back