Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yiyince diyetimi bozunca daha mutsuz oluyorum degdimi diyorum pisman olmamak icin acikinca ya bi elma yada 2 si bir arada icin kizlar tok tutuyorkizlar ya iradeli olamiyorum... bugun kahvalti yaptim sonrasinda sivi sekilde beslenecem insallah.... sizin motivasyonunuza bayildim...
banada banada bulassinnnnn
Kesinlikle harikasın, tebrik ediyorum yaa, muhteşem..Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Oooo bayrammm..Tabii yaa önümüzde bi bayram var ve karpuz geldi aklıma benim de, en güzeli karpuz tabii sıvı alımında.Bayramda beni gorenlerin ne kada zayiflamissin demelerini dort gozle bekliyorum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir
Canım sen emziriyosan yapma bu diyetiAyyy kızlar canım çok yemek istiyor
Cok sukur 59 lari gördüm kizlar 16 gunde 6 kilo gitti 54 e kadar devam
Canım sen takımdamıydın? Tanıdık geldin sanki.kizlar ya iradeli olamiyorum... bugun kahvalti yaptim sonrasinda sivi sekilde beslenecem insallah.... sizin motivasyonunuza bayildim...
banada banada bulassinnnnn
Canim bence simdiden basla yarim gun yarim gundurTamam kızlar ben de başlıyorum. Yarın sabah tartılır başlarım.
Dimi amaaCanim bence simdiden basla yarim gun yarim gundur
Ayyy çok heyecanlandım, bayrama incecik girmek süper bi duyguuuBayrama en az 55 le girecegim söz verdim kendime
Evet bencedeee helede gıcık eltime inat daha güzel olacaaaakkk[/QUOTE][QUOTbencedep33, post: 47715237, member: 94262"]Ayyy çok heyecanlandım, bayrama incecik girmek süper bi duyguuu
Canım benim boy 1,64Evet bencedeee helede gıcık eltime inat daha güzel olacaaaakkk
Akrep33 senin boy kilo kac
Sen ilk bes kilonu daha cabuk verirsi yag orani fazla oldugu icinCanım benim boy 1,64
Kilom bu sabah 73,5 du..
Yarın sabah bizim kilo bildirim günümüz ve geçen cumaya göre artıdayım..
Ooooo inşallah canım yaa..Sen ilk bes kilonu daha cabuk verirsi yag orani fazla oldugu icin