1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

kizlar ya iradeli olamiyorum... bugun kahvalti yaptim sonrasinda sivi sekilde beslenecem insallah.... sizin motivasyonunuza bayildim...
banada banada bulassinnnnn

kizlar ya iradeli olamiyorum... bugun kahvalti yaptim sonrasinda sivi sekilde beslenecem insallah.... sizin motivasyonunuza bayildim...
Yemek yiyince diyetimi bozunca daha mutsuz oluyorum degdimi diyorum pisman olmamak icin acikinca ya bi elma yada 2 si bir arada icin kizlar tok tutuyor

Kesinlikle harikasın, tebrik ediyorum yaa, muhteşem..
Tam da detox yapan arkadaşlarıma katılsammı derken, bu paylaşımla karşılaşmak bayaa bi düşünüyorum yapmayı..Bir an önce kurtulmak istiyorum şu fazlalıklardan.

Son zamanlarda yapan varmı bi bakalım

Bayramda beni gorenlerin ne kada zayiflamissin demelerini dort gozle bekliyorum beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldir
Oooo bayrammm..Tabii yaa önümüzde bi bayram var ve karpuz geldi aklıma benim de, en güzeli karpuz tabii sıvı alımında.

Canım sen takımdamıydın? Tanıdık geldin sanki.

Tamam kızlar ben de başlıyorum. Yarın sabah tartılır başlarım.

[QUOTbencedep33, post: 47715237, member: 94262"]Ayyy çok heyecanlandım, bayrama incecik girmek süper bi duyguuu[/QUOTE]
Evet bencedeee helede gıcık eltime inat daha güzel olacaaaakkk

Evet bencedeee helede gıcık eltime inat daha güzel olacaaaakkk
Akrep33 senin boy kilo kac
Canım benim boy 1,64
Kilom bu sabah 73,5 du..
Yarın sabah bizim kilo bildirim günümüz ve geçen cumaya göre artıdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…