- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
İnşallah canım şimdiden güle güle kullanTelefonum kaldırmıyor artık androıd ama 5 sene oldu martı beklıyorum babam yenıleyecek inş
kaç kg verdin56.9 çıktı bakalım yarın ne olacak salı gunu 1 hafta oluyor .
aynen katılıyorumbende bu ara sıvı tüketimini arttırdım bir sınav döneminde olduğum için dersin başına oturunca abur cubur stresten gırla gidiyorbu diyet ağır bir diyet ama güzel kilo verdirir tek eksi yanı aşırı şeker yüklemesi oluyor sürekli meyve suları falan şeker alımı artacağı için acıkma hızı da artacaktır meyve sularından ziyade sebze suyu ayran daha faydalı gibi
tamam canim ekledim seni artik tlf gelince benim icin tlf dan takip daha iyi gün boyu yanimda cünkü :)))Olur ama haftaya ancak tlf serviste bu haftada haftaya katılırım size yada bu hafta gelirse bu hafta
canim zaten ipek zeynep suanda aktif degil... buradan takip zor oluca gibi ama elimden geldigi kadariyla takip etmeye calisicam ben bilgisayari elime alinca kizlar direk pepe niloya istiyorlar :)) o yüzden pek elime alamiyorum ama tlf garantiAma burayada yazın kızlar .
canim zaten ipek zeynep suanda aktif degil... buradan takip zor oluca gibi ama elimden geldigi kadariyla takip etmeye calisicam ben bilgisayari elime alinca kizlar direk pepe niloya istiyorlar :)) o yüzden pek elime alamiyorum ama tlf garanti
evet senin 1 hafta oldu dimi 1 haftada kac kilo verdin tartildinmi ? tecrübelerin bizim icin önemli canim :)Haklısın tabı benım oyle derdım yok coluk cocuk :)
ya ben olsam dayanamazdim ama bunada bir kural koyup haftada sadece bir defa tartilicam.... cok tartiya cikincada kilo gitmiyor... ben özellikle son 5 yildir eve tarti aldigimdan beri onu farkettim hastalik haline gelmis sürekli tartiya cikmak... buna bi sekilde son vermem lazim.. buda benim yarinki hedeflerim arasinda..... birileri gaz versinnnnndaha olmadı yarın sabah bıldırrıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?