1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

slm kızlr bende yarın baslıyacagım .güzel sonuc alan varmı acaba

56.9 çıktı bakalım yarın ne olacak salı gunu 1 hafta oluyor .

Kızlar yarın için mercimek çorbası yaptım ben hazırım yarın akşama kadar giremem bilginize ama diyete başlıyorum yarın aksam bilgi veririm ancak bu günkü kilom 76,600

kızlar ben de varım
yarın başlayacağım
herkes güngün buraya yazsın lütfen
kopmayalım,birbirimize destek olalım

aynen katılıyorum

tamam canim ben grup olusturdum tlf gelirse artik ordan görürsün gruba girmek iyteyenler benimle irtibata gecebilir..

Ama burayada yazın kızlar .
canim zaten ipek zeynep suanda aktif degil... buradan takip zor oluca gibi ama elimden geldigi kadariyla takip etmeye calisicam ben bilgisayari elime alinca kizlar direk pepe niloya istiyorlar :)) o yüzden pek elime alamiyorum ama tlf garanti

canim zaten ipek zeynep suanda aktif degil... buradan takip zor oluca gibi ama elimden geldigi kadariyla takip etmeye calisicam ben bilgisayari elime alinca kizlar direk pepe niloya istiyorlar :)) o yüzden pek elime alamiyorum ama tlf garanti

Haklısın tabı benım oyle derdım yok coluk cocuk :)

simdi yarin kimler basliyor ben watsapptan grup olusturdum yarin baslayanlar icin... oradan takibati bizzat yapicam insallah

daha olmadı yarın sabah bıldırrıım

daha olmadı yarın sabah bıldırrıım
ya ben olsam dayanamazdim ama bunada bir kural koyup haftada sadece bir defa tartilicam.... cok tartiya cikincada kilo gitmiyor... ben özellikle son 5 yildir eve tarti aldigimdan beri onu farkettim hastalik haline gelmis sürekli tartiya cikmak... buna bi sekilde son vermem lazim.. buda benim yarinki hedeflerim arasinda..... birileri gaz versinnnnn

peki kendinde birseyler farkediyormusun ?

bu diyeti yapan arkadaşlarda kabızlık problemi olan var mı acaba?bağırsaklarınızı nasıl etkiledi?Başlamayı düşünüyorum ama meyve suyu benim bağırsaklarımı tembelleştridiği için tereddütteyim..

Diyeti yapan arkadaşları da kutluyorum ve azimlerinin hep devam etmesini diliyorum....Hepimiz zayıf olalaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…