• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

ya ben olsam dayanamazdim ama bunada bir kural koyup haftada sadece bir defa tartilicam.... cok tartiya cikincada kilo gitmiyor... ben özellikle son 5 yildir eve tarti aldigimdan beri onu farkettim hastalik haline gelmis sürekli tartiya cikmak... buna bi sekilde son vermem lazim.. buda benim yarinki hedeflerim arasinda..... birileri gaz versinnnnn

peki kendinde birseyler farkediyormusun ?
Ben de tartıyı aldığım zamanlar nerdeyse ilk 6 ay su içsem tartıya çıkıyodum ama şimdi her cuma sabah tartılıyorum ve 6-7 yıldır alışkanlık oldu .Bence sen de pazartesi ya da cumayı tartı günü yap ,yapabilirsin,yapmalısın....

Kabızlık sorun olmadı hos cay ıcıyorum sende ıcebılırsın yesıl cay vs . Birde gojıberry cayı yapıyorum .

canim zaten ipek zeynep suanda aktif degil... buradan takip zor oluca gibi ama elimden geldigi kadariyla takip etmeye calisicam ben bilgisayari elime alinca kizlar direk pepe niloya istiyorlar :)) o yüzden pek elime alamiyorum ama tlf garanti
kaç kişi oldunuz whats upta

kızlar ben bugun oruç tutacağım inşallah
akşama bolbol sebze corbası yiyeceğim
sonraki günler:
sabah 2 haşlanmış yumurta
2 saat sonra 1 kase sebze corbası 2 saat sonra 1 kase yoğurt şeklinde gideceğim
en son 19 civarı içeceğim
bol su şekersiz çay kahve
kendimce böyle modifiye ettim

Emziren anneler için sakıncası varmı birde benim tansiyonum çabuk düşüyor tuz kullanmak diyeti olumsuz etkiler mi

Ben de tartıyı aldığım zamanlar nerdeyse ilk 6 ay su içsem tartıya çıkıyodum ama şimdi her cuma sabah tartılıyorum ve 6-7 yıldır alışkanlık oldu .Bence sen de pazartesi ya da cumayı tartı günü yap ,yapabilirsin,yapmalısın....
aynen mutlaka bunu haftada bir e indirgemem lazim

benim okadar kötü bir vücut yapim varki... maleef iki günde iki kilo alabiliyorum daha dogrusu vücdumda 2 litre su birikebiliyor.. dün misafirim vardi hem kahvalti hem aksma yemegi su icmeyi ihmal ettim ve misafirlerle birlikte oturup yedim tok kalkmamama ragmen su yeterince cmedigim icin malesef dün 80.5 olan kilom bugün 81.8 cikti... ve siddetli bas agrisi ve uyuma istegi... ye karnim suna cok ac... simdi sicak suya bir iki damla sirke damlattim iciyorum bakalim nekadar fayda edicek suyu cok severim ama sivi birseyler icince suyu ihmal ediyorum bu diyetide nasil yapacagim hic bilmiyorum ama basladim bugün bismillahirrahmanirrahim diyerek ....

Gunaydın kızlar 6 gun bugun 56.6 cıktı 58.3 ile basladım 2 kılo 300 gram yanı tabı bırde su durum var benım kılom az oldugu ıcın daha az verıyorum . Devam edıcem ben cumaya kadarda tartılmayacagım bakalım :)) Sizde işler nasıl ?

Ben de niyetliyim bugun.
Akşam çorba ve yoğurt var

kizlar mesela portakal suyu yerine portakal yesem olurmu ? illa sivimi olmasi lazim ?

kizlar mesela portakal suyu yerine portakal yesem olurmu ? illa sivimi olmasi lazim ?
Canım hiç bilmiyorum günün nasıldı sürekli çorba içtim zor bir gündü benim için ne kadar daha dayanırım bilmiyorum sanki sıvı içince hiç bişey yememiş gibisin miğde ameliyatından sonra dr ilk bir ay sadece sıvı beslenmeyi tavsiye ediyorlar

Alyanak seni tebrik ediyorum çok azimlisin benim için zor bir gündü ne kadar dayanırım bilmiyorum

Canım hiç bilmiyorum günün nasıldı sürekli çorba içtim zor bir gündü benim için ne kadar daha dayanırım bilmiyorum sanki sıvı içince hiç bişey yememiş gibisin miğde ameliyatından sonra dr ilk bir ay sadece sıvı beslenmeyi tavsiye ediyorlar

Neden bu kadar zorlandın kı bol bol su cay vs tuket bırde öğünlerının saatını belırlersen rahat edersın ben 2 saat arayla ıcıyorum mesela :))

Alyanak seni tebrik ediyorum çok azimlisin benim için zor bir gündü ne kadar dayanırım bilmiyorum

İlk kez bugun zorlandım , oda makarna vardı yemekte tek ıradesız oldugum sey bır ınsan bu kadar mı duskun olabılır ya . Bir de tartım gıttı odunc almıstım suan tartılmadan ılerleyecegım bakalım :)) Azmedın ya gercekten yapılmayacak bır sey degıl .

Neden bu kadar zorlandın kı bol bol su cay vs tuket bırde öğünlerının saatını belırlersen rahat edersın ben 2 saat arayla ıcıyorum mesela :))
Canım ben nescafe den başka bişey içemiyorum onuda kremalı içiyorum sadece o yüzden iki fincana ancak indirdim. Yemek konusunda duzenim yok ama haftaya işe başlayacağım o zaman düzenli olur inşallah

İlk kez bugun zorlandım , oda makarna vardı yemekte tek ıradesız oldugum sey bır ınsan bu kadar mı duskun olabılır ya . Bir de tartım gıttı odunc almıstım suan tartılmadan ılerleyecegım bakalım :)) Azmedın ya gercekten yapılmayacak bır sey degıl .
Aslında tartı olmaması bir bakıma güzel sürekli tartılmazsın ama en kısa zamanda temin et canım

CANIM BENIM GÜNÜm gayet iyi gecti inanrmisin sabah disarida oldugum icin meyveli soda aldim ictim...(. malesef..). sonra eve geldim bir fincan kahve ictim doktora gittim geldim sonrada ayran ictim hep aksam üstüde yine firfincan kahve ictim... meyve suyu hic icmedim.. sadece acili eksi ayran ictim ben cok severim... corbayida hala icmedim yani... ama dünden beri zaten vücudumda 2 litreye yakin su birikti belkide onunda etkisi var o hizla hicbirsey yememistim ama simdi kizima yemek yedirirken ceyrek krep yedim... cok ince... ama yememeliydim... o yüzden suan ac degilim ama cidden zor bir diyet insana yasaklar ne tatli geliyor yaa simdilik iyiyim en az 3 gün daha dayanabilirsem devami gelir diye düsünüyorum...

Canım ben nescafe den başka bişey içemiyorum onuda kremalı içiyorum sadece o yüzden iki fincana ancak indirdim. Yemek konusunda duzenim yok ama haftaya işe başlayacağım o zaman düzenli olur inşallah

Mesela ben 10 , 12 , 14 , 16, 18 şeklınde ayarladım :))

Back