1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

T
aaa cok güzel yaa benimde cok borcum var ama dayanamiyorum tutamiyorum her iki dogumda ve hamilelik döneminde kaldi oruclarim malesef... bende tutucam insallah en kisa zamanda,,,, tamam canim pazartesi basliyalim ozaman birlikte....
Tamam canım pazartesi günü başlarız hiç olmazsa bir hafta deneriz bakalım ne kadar gereceğiz

aaa cok güzel yaa benimde cok borcum var ama dayanamiyorum tutamiyorum her iki dogumda ve hamilelik döneminde kaldi oruclarim malesef... bende tutucam insallah en kisa zamanda,,,, tamam canim pazartesi basliyalim ozaman birlikte....

Uzun paragrafını alıntılayacaktım göz yormasın dedım . Aslında karbonhıdrat yememelıyız ama onune gecemeyenlerdenım . Gözüm acur cuburu görmez bıle sıcak yemegın kokusunu alınca dağı aşar bulurum . 58 ıle basşladım bende ama boyum kısa oldugu ıcın baya sısko duruyor 8 kılo verecegım yarın 5 . gun olucak daha sonra spor dıye dusunuyorum . Bende hevesle basladım burda bır kac arkadas konustuk sonra bır baktım yanlızım . Ben yanındayım yapabılırııız ! Ben bu dıyete sureklı basladım yapamadım sureklı kacamak derken yedım . Şuan canıma oyle bır tak etmıskı kılo vermek bakıyorum son 2 yıla hep 7 kılo versem rahata ereceğim yapmamışım . Öyle cokda değil 20 , 30 vs . Çok kararlıyım sızde yardımcı oluun yapalııım :))

Önemli olan tartıda düşük görünmekse gerçekten verilir ama kastan gider. Bu da sağlıksız bir diyet olur. Sağlıksız olduğunu herkes bilir ama yine de kısa sürede çok kilo vermek hevesiyle yapanlar oluyor mutlaka. Ne kadar hızlı verirseniz o kadar hızlı alırsınız hatta daha fazlasını alırsınız. Bütün çektiğiniz açlıklar, emekler boşa gider. Yorumları deneyenleri okumadım ama bu gibi diyetler detoks yerine arada bir 2 gün filan yapılabilir bence. Bünyenizi zorlayıp sağlığınızı riske atmayın derim.

bende bu ara sıvı tüketimini arttırdım bir sınav döneminde olduğum için dersin başına oturunca abur cubur stresten gırla gidiyor bu diyet ağır bir diyet ama güzel kilo verdirir tek eksi yanı aşırı şeker yüklemesi oluyor sürekli meyve suları falan şeker alımı artacağı için acıkma hızı da artacaktır meyve sularından ziyade sebze suyu ayran daha faydalı gibi

Canım boyun kaç senin

Gunaydıın herkese :)) Anlayamıyorum bu dıyet cok saglıklı zaten demıyoruz her syeınde farkındayız . Girip diyet lıstelerıne sağlıksız yazmak kadarsacması var mı ?

kızlar ben de takip ediyorum sizi ben de pazartesi diyete başlayacağım acıktıkca ayran içmeyi planlıyorum sıvı diyeti gibi gibi ama tam öyle olmayacak :)

Kızlar yarından çorbaları yapalım pazartesi gününe bahanemiz olmasın ne dersiniz

Gunaydıın herkese :)) Anlayamıyorum bu dıyet cok saglıklı zaten demıyoruz her syeınde farkındayız . Girip diyet lıstelerıne sağlıksız yazmak kadarsacması var mı ?
Sana katılıyorum takma sanki şimdi çok sağlıklıyızda en azından psikolojimiz iyi olur

harikaaa pazartesi günü basliyorum ben :))9 benimle birlikte baslayacaklar katilsin nasil yapsak listemi yapalim... bende aynen senin gibi.... evlendigimden beri 62 (nisanlilik dönemindeki kilom) hedefim toplam 11 yil oldu ben hep 70 üstüyüm.. son 5 yildirda 80 üstü ha gayret birbirimizi dürtelim olurmu hatta özelden tlf numaralarimizi alip watsapptan grup kuralim ben herzaman foruma bakamiyoum ama tlf garanti... ne derseniz ? grup olmak isteyenler bana mesaj atsin lütfen....

İşine katı gırdıgı an dıyet bıter asıl lıste yapılmalı bence :))

Olur ama haftaya ancak tlf serviste bu haftada haftaya katılırım size yada bu hafta gelirse bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…