• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

CANIM BENIM GÜNÜm gayet iyi gecti inanrmisin sabah disarida oldugum icin meyveli soda aldim ictim...(. malesef..). sonra eve geldim bir fincan kahve ictim doktora gittim geldim sonrada ayran ictim hep aksam üstüde yine firfincan kahve ictim... meyve suyu hic icmedim.. sadece acili eksi ayran ictim ben cok severim... corbayida hala icmedim yani... ama dünden beri zaten vücudumda 2 litreye yakin su birikti belkide onunda etkisi var o hizla hicbirsey yememistim ama simdi kizima yemek yedirirken ceyrek krep yedim... cok ince... ama yememeliydim... o yüzden suan ac degilim ama cidden zor bir diyet insana yasaklar ne tatli geliyor yaa simdilik iyiyim en az 3 gün daha dayanabilirsem devami gelir diye düsünüyorum...

Canım sabah lımonlu suyla baslamak en guzelı o gereklı bence onu ıhmal etme :))

Canım ben nescafe den başka bişey içemiyorum onuda kremalı içiyorum sadece o yüzden iki fincana ancak indirdim. Yemek konusunda duzenim yok ama haftaya işe başlayacağım o zaman düzenli olur inşallah
bende nescafe yada türk kahvesi frketmiyor... ama sütlü olucak sekersiz ancak o sekilde icebiliyorum süt olmadan sadeyi asla icemem... seker atmam gerekir ki ben sekerli her türlü siviyi tüketemiyorum.... o yüzden meyve suyu benim icin sikinti...

bende nescafe yada türk kahvesi frketmiyor... ama sütlü olucak sekersiz ancak o sekilde icebiliyorum süt olmadan sadeyi asla icemem... seker atmam gerekir ki ben sekerli her türlü siviyi tüketemiyorum.... o yüzden meyve suyu benim icin sikinti...

Şekerı bırakabılırsın :)9 Ben şekesız ıcıyorum her seyı mesela cayı bıle . Gojıberry cayı yapıyorum bırde yesıl cay vs ( severım bıtkı caylarını ) 3 lıtrdede su ıctım .

Şekerı bırakabılırsın :)9 Ben şekesız ıcıyorum her seyı mesela cayı bıle . Gojıberry cayı yapıyorum bırde yesıl cay vs ( severım bıtkı caylarını ) 3 lıtrdede su ıctım .
Canım cumartesi günü haberlerde dinledim gojiberi nin çayı olamazmış jelimsi bir yapıya sahip olduğu için. Bende aldım ama bende iştahı kesmedi hiç çayını değil meyvesini almıştım

Canım cumartesi günü haberlerde dinledim gojiberi nin çayı olamazmış jelimsi bir yapıya sahip olduğu için. Bende aldım ama bende iştahı kesmedi hiç çayını değil meyvesini almıştım

Evet cunku karamel yapısır ya oyle yapısıyor bendekıde meyvesı ben onu kaynatıp 1 bardak suda cay yapıyorum :))

ben zaten sekerli asla icmem cayi bitki cayini kahveyi.. ama kahveyi sütsüz icemem iste.... gerci zaten süt var sivi arasinda o yüzden sikinti yapmiyorum ben bugün sadece 1 litre su ictim.... yani saf su olarak ictigim yoksa ictigim sirkeli suyu saymiyorum... ama simdi 1 litre daha koydum önüme icixcem onuda ama yaa zaten su iciyoruz ekstrra su icmek mecburimi yaa

ben zaten sekerli asla icmem cayi bitki cayini kahveyi.. ama kahveyi sütsüz icemem iste.... gerci zaten süt var sivi arasinda o yüzden sikinti yapmiyorum ben bugün sadece 1 litre su ictim.... yani saf su olarak ictigim yoksa ictigim sirkeli suyu saymiyorum... ama simdi 1 litre daha koydum önüme icixcem onuda ama yaa zaten su iciyoruz ekstrra su icmek mecburimi yaa

Ekstra su ıcmek guzeldır kılo vermenın bası su ama hem bobreklerde temızlenır ıc sen ıc :D

Bende su içmeyi sevmiyorum zorla içiyorum valla

Kızlar ben uyamadım mağlesef
Sonradan tekrar denerim :(((

orucken zor olur yaa bende günler kisa iken borclarimi tutayim dedim... ama simdide diyete basladim zor olur tutamam sanirim ama yarin deniycem.... yarin niyetlenicem bakalim ikisini birden yapabilirsem orucumuda tutmak istiyorum.... ama gün ortasinda sivi tüketimi önemli... yoksa insan birkere iftar ettimi sonra habire yemek ister.... ben bide oructa daha cok kilo alirim....

mrb arkadaşlar, ben de sabah başladım diyete günüm iyi gçti.ben öğle ve akşamı yer değiştrdim ve kendi çapımda düzenledim ama...umarım başarılı olmuşumdur....
sabah: 1 bardak limonlu ılık su+1 bardak mandalina suyu+2 ceviz
öğle:yoğurt(labne olmadığı için yoğurt düşündüm) içine maydonoz doğradım( çünkü çorba yapmak için öğle arası zamanım yoktu)
akşam:sebze çorbası+soda
aralarda 1 yeşil çay+1 rezene+1 dokuzlu çay+1 sade nescafe+2 türk kahvesi +toplam 2,5 litre su içtim.

kzlar ben sua 77 kiloyum ve bebek dusunuyorz kilo vermem gerekiyor 60 olsam yeter 17 kilo icn yarn baslcam bana sans dileyin

Kızlar merhaba bu siteye geçen sene zayıflama konusu ile alakalı üye olmuştum. :110: Maalesef başarılı olamadım bazı nedenlerden dolayı hep atlattım ve o zaman ki halimden 5 kg ye yakın kilo almış bulunmaktayım. :mad: 2 gündür diyet yapıyorum şuanlık 500 gr vermişim. Ancak benim vücudumda çok fazla ödem var onu atmaya başladığımı düşünüyorum. Yarından itibaren bu diyete başlayacağım. Sonuçları sizlerle mutlaka paylaşırım. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya düşmeyi başarabiliriz.:KK66: Herkese kilosuz günler diliyorum. :KK24:

Bu arada hiç üşenmedim 94 sayfanın hepsini okudum ve o yüzden uyuyamadım geç saatlere kaldım.... Herkese iyi geceler:KK70:

Dediğiniz gibi dün niyetliydim kızlar, iftarda corba içtim ama devam ettiremedim.
Şöyle yapıcam, eşimin evde olmadığı günler sıvı diyeti yaparım:3ana öğün corba,iki ara öğün yoğurt.böylece bu günler kilo verir diğer günler de dengelerim.
Şuan 58–59 kg civarıyım ama boyum uzun değil, ilk hedefim 55 kg

Back