1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kizlar adetim 6. gun kaldı.kilomda durma var acaba regl olucam diye mi
Bence ondandır tatlım sen nasıl uyguluyosun bu diyeti bende baslamayi düşünüyorum pazartesi günü bide regl dönemin yaklaştıysa ödem atmak için maydanoz demleyip iç ödemi ni atarsın

Maşallah maşallah ne güzel canim benim devam edecekmisin sıvı diyetine
Daha bu hafta tartılmadım 55 olmuşum :))) 10 kilo girmiş şöyle yapcam haftanın 5 günü normal yicem tabi şöyle : sabah limonlu ılık su öğlen 1-4 arası yemek akşam 4-7 arası çorba yatmadan 7-10 gibi yoğurt ve haftanın 2 günü de sadece çorba diyeti yapcam böylece kilomu korucam ayrıca ayda 1 fast food haftada 1 (cips-büskivi- tatlı türlerinden 1i) haftada 1 çikolata ve ayda 1 hamur işi

Canım ne çorbası içtin bana fikir verirmisin ben yarın başlamak istiyorum

ilk sayfayı okudum ve hollywooddan vazgeçtim vayy 78 den 57 ye
ay çok şaşırdım ağzım açık kaldı tebrik ederim
madem öyle ben de buna başlamamak için bir sebep göremiyorum

ilk sayfayı okudum ve hollywooddan vazgeçtim vayy 78 den 57 ye
ay çok şaşırdım ağzım açık kaldı tebrik ederim
madem öyle ben de buna başlamamak için bir sebep göremiyorum
Canım bende şimdi çorbami hazırladım patates havuç kırmızı biber ve pırasalı sebze çorbası yapıyorum yağsız tuzsuz bakalım neler olacak

Canım bende şimdi çorbami hazırladım patates havuç kırmızı biber ve pırasalı sebze çorbası yapıyorum yağsız tuzsuz bakalım neler olacak

ya bence yapabiliriz ilk başta biraz zorlar mesela ben bugün tavuk yedim ekstra ama yarına daha iyi olucağıma inanıyorum başarabiliriz

Bende kacamak dolu bi gün geçirdim pazartes lahana çorbası diyetine mi başlasak ne dersin

sen bunu hiç tam olarak yaptın mı bence ikimiz yarından itibaren bir hafta deneyelm ne dersin? olmazsa ya da zor gelirse burdan başka bir topic olan lahanaya geçelim

İnanmıyorum ya ! Sadece beş haftada muhteşem kilo vermişsiniz :) Harika bir şey bu. BEnde denemek istiyorum.

sanırım tam da aradığım diyet bu inanılmaz bi sonuç tebrikler... butun yazısmaları okuyamadım .. baska deneyen ve sonuc alan var mı merak ettım.. pazartesı gunu baslıyorum eşlik etmek isteyen varsa sevınırım

Arkadaşlar bende diet yapıyorum ama sporsuz olmuyor. sporu bırakınca tekrar kilo almaya başlıyorum. L-Karnitin diye bişey önerdi bana.onunla baya kilo gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…