- 4 Aralık 2015
- 2
- 0
- 1
- 30
Ben varım yarın başlayalım ama sebze çorbası değil mercimek çorbası yesek olmaz mıKızlaaaar merhabaaa :))
Var mısın başlayalım ?
Ben varım yarın başlayalım ama sebze çorbası değil mercimek çorbası yesek olmaz mı
Olur mercimek çorbası olur mu ama başka çorba içemiyorum daHafta sonu mısafır agırlayacagız pazartesı ?
Canim meyve suyu çok şekerli. Meyve suyu yerine meyveyi posasiyla yesek olmaz miMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Canim meyve suyu çok şekerli. Meyve suyu yerine meyveyi posasiyla yesek olmaz mi
Bencede evde sık içerek yani konuyu açan arkadaşın söylediklerine uyarak yapanlar genellikle çok güzel kilo vermişler tüm sayfalari tek tek okudum satışı bizim başımıza :)Canim meyve suyu çok şekerli. Meyve suyu yerine meyveyi posasiyla yesek olmaz mi
Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun canım inşallah güzelce zayıflarızEveet yarın baslıyorum sabahtan yazarım onlıne olalaım lutfen :))
60 olmam lazım canım , yarın net kılo yazarım boy 1.58 ben 50 olmak ıstıyorum . sen ?Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun canım inşallah güzelce zayıflarız
Bende 1.63 veye 1.64 boy 68 kg geldim bu sabah 82 ile doğum yaptım 15 aylık oğlum 15 ayda bu kadar verdim düşün. Gönlünden geçen 53 kg ye inmek ama en kötü 57 yi falan görmek ama bakalım inşallah basarili oluruz. Ben bugün bayağı istikrarlı.bir şekilde uyguladim sabırla devam edeceğim inşallah60 olmam lazım canım , yarın net kılo yazarım boy 1.58 ben 50 olmak ıstıyorum . sen ?
Bende 1.63 veye 1.64 boy 68 kg geldim bu sabah 82 ile doğum yaptım 15 aylık oğlum 15 ayda bu kadar verdim düşün. Gönlünden geçen 53 kg ye inmek ama en kötü 57 yi falan görmek ama bakalım inşallah basarili oluruz. Ben bugün bayağı istikrarlı.bir şekilde uyguladim sabırla devam edeceğim inşallah
Cevaplarimda harf yanlışları var arkadaşlar kusura bakmayın. Aslında dilimizi özenle kullanmaya çalışırım ama telefondan, sözlükten kaynaklı yanlışlar oluyor hızlı yazarken kusura bakmayın...
Evde sık canım .
Yani canlarim evde sIksak bile mesela bir bardak portakal suyunda 12 kup şeker var. Yani katkisiz evet ama bu çok şekerli olmasını engellemiyor. Şeker yağ yakimina engel oluyor. Yağ değil de kas kaybetmeyelim sonra. Hani verdiği kilo inanılmaz ama ben başka bir alternatif yok mu diyorum; meyveyi posasiyla yemek gibi??Bencede evde sık içerek yani konuyu açan arkadaşın söylediklerine uyarak yapanlar genellikle çok güzel kilo vermişler tüm sayfalari tek tek okudum satışı bizim başımıza :)
Yani canlarim evde sIksak bile mesela bir bardak portakal suyunda 12 kup şeker var. Yani katkisiz evet ama bu çok şekerli olmasını engellemiyor. Şeker yağ yakimina engel oluyor. Yağ değil de kas kaybetmeyelim sonra. Hani verdiği kilo inanılmaz ama ben başka bir alternatif yok mu diyorum; meyveyi posasiyla yemek gibi??
Bu zamana kadar verdiklerimi az yiyerek yediklerime dikkat ederek gram gram verdim ama biraz hızlansın istiyorum artik süreç. Bugüne gelince öyle cok zorlanmadım hatta iç açlık hissetmedim bile ama evdeyim ben canım 2 yaşına kadar oğluma ben bakacağım dediğim için henüz calismiyorum evde nisbeten rahat oluyor sen kendini gözlemle kg verilir derslerin okulun senin geleceğini sekillendirir o yüzden kendini izle baktin zorluyor cok kasma bence...Hayırlısı baya yol almıssın ama çok aç kaldın mı malum ben ders çalışıyorumda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?