1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kızlar merhaba bütün sayfaları tek tek okudum ve bende başladım bugün. Siz başladınız mi eğer başladıysanız iletişimde olalım bakalım sonuçlar nasıl olacak. Bende 68 kg yim doğum sonrası kilolarım 56 57 olsam yeter ama gitmisken düz hesap 15 gitsin inşallah 53 e ineyim :)

Eveet yarın baslıyorum sabahtan yazarım onlıne olalaım lutfen :))

Canim meyve suyu çok şekerli. Meyve suyu yerine meyveyi posasiyla yesek olmaz mi

Canim meyve suyu çok şekerli. Meyve suyu yerine meyveyi posasiyla yesek olmaz mi
Bencede evde sık içerek yani konuyu açan arkadaşın söylediklerine uyarak yapanlar genellikle çok güzel kilo vermişler tüm sayfalari tek tek okudum satışı bizim başımıza :)

60 olmam lazım canım , yarın net kılo yazarım boy 1.58 ben 50 olmak ıstıyorum . sen ?
Bende 1.63 veye 1.64 boy 68 kg geldim bu sabah 82 ile doğum yaptım 15 aylık oğlum 15 ayda bu kadar verdim düşün. Gönlünden geçen 53 kg ye inmek ama en kötü 57 yi falan görmek ama bakalım inşallah basarili oluruz. Ben bugün bayağı istikrarlı.bir şekilde uyguladim sabırla devam edeceğim inşallah

Hayırlısı baya yol almıssın ama çok aç kaldın mı malum ben ders çalışıyorumda .

Cevaplarimda harf yanlışları var arkadaşlar kusura bakmayın. Aslında dilimizi özenle kullanmaya çalışırım ama telefondan, sözlükten kaynaklı yanlışlar oluyor hızlı yazarken kusura bakmayın...

Bende tablette oyle oluyor yada bır kac kez gonderıyorum mesela :)

Evde sık canım .

Bencede evde sık içerek yani konuyu açan arkadaşın söylediklerine uyarak yapanlar genellikle çok güzel kilo vermişler tüm sayfalari tek tek okudum satışı bizim başımıza :)
Yani canlarim evde sIksak bile mesela bir bardak portakal suyunda 12 kup şeker var. Yani katkisiz evet ama bu çok şekerli olmasını engellemiyor. Şeker yağ yakimina engel oluyor. Yağ değil de kas kaybetmeyelim sonra. Hani verdiği kilo inanılmaz ama ben başka bir alternatif yok mu diyorum; meyveyi posasiyla yemek gibi??

Meyveyı tumde yesen sekerlı sıksanda sekerlı degıl mı ? Fark edıyor mu ?

Hayırlısı baya yol almıssın ama çok aç kaldın mı malum ben ders çalışıyorumda .
Bu zamana kadar verdiklerimi az yiyerek yediklerime dikkat ederek gram gram verdim ama biraz hızlansın istiyorum artik süreç. Bugüne gelince öyle cok zorlanmadım hatta iç açlık hissetmedim bile ama evdeyim ben canım 2 yaşına kadar oğluma ben bakacağım dediğim için henüz calismiyorum evde nisbeten rahat oluyor sen kendini gözlemle kg verilir derslerin okulun senin geleceğini sekillendirir o yüzden kendini izle baktin zorluyor cok kasma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…