• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Aynı yaştayız bende bu son 1 sene içinde 70 i görmüştüm ve bi dur demem gerektiğini fark ettim yazın yüzerek az yiyetek 62 ye düştüm sonra yine yedim 2 ayda 65 oldum ve araştırmaya başladım bu defa verecek ve koruyacaktım sıvı diyeti oldukça mantıklı geldi çünkü mide ameliyatı olanlar sırf sıvı tüketiyor ayrıca katı besinleri çorba yaparak tüketmek vitaminsiz kalmanı önlüyor kışa girdik ona rağmen 1 gün hasta olmadım (3. Haftası diyetin ) ayrıca adriana lima gibi taş bi kadın bile haftada 2 gün düzenli olarak sıvı detoxu yapıyor. Bence sıvı diyeti listesini 1 ay uygula sonra korumaya geç mesela ben koruma yaparken haftada 2 gün detox diğer günlerde her şeyden azar azar yiyerek ( ekmek ve şekeri hayatımdan tamamen attım ) devam edicem şuan 2. Haftam Bitti 3. Haftaya girdim ve 59 kiloyum 6 kilo verdim geriye kaldı 6
çok teşekkür ediyorum yorumun için :) bende başlıyorum yarın bu diyete ve spora . irtibatı koparmayalım :)

Canım tansiyonun ne alemde helal olsun diyorum bu arada:KK66: spor var mi spor
Sanırım bana sordun :) valla yani sanırım tansiyonda sorunum yok yani çok haksizlik baş dönmesi olmadı ama tabi her bünye farklu sporda haftada 2 gün 2 saaten toplam 4 saat fitness yapıyorum

arkadaşlar öğünleri değiştirmek mümkün mü ? -akşam buharda balık tavuk veya sebze , haşlanmış mercimek salata gibi yiyecekler ile -

Bugün bu diyete başladım..inşallah şu 10 kg dan kurtulurum ..

Herkese Merhaba
Yorumlarınızın bir çoğunu okudum ve deneyen birkaç kişi hariç diğerler üyelerin metabolizma çalışma hızlarına göte kilo verdiklerini gördüm ve mutlu oldum ☺️Birşeyi tekrarlamak isterim ben doktor değilim ve bu benim listem benim yöntemim herkese uyması tabiki de beklenemez.Şunu da belirtmek isterim hala kilo almadım hatta şu anda 52kiloyum.Bu diyeti bırakalı çok oldu ama vücudum kendini hemen toparladı gözaltlarımda çökme vardı kollarımda hafif sarkmalar yaz boyu spor ve yüzmeyle onları da hallettim.Ben spor ve diyeti aynı anda yapamıyorum.Sporla kilo vermek için günde minimum 3saat ayırmam lazım o kadar da zamanım yok o yüzden önce zayıfladım sonrada spor yaptım.herkese iyi akşamlar
Tatlım merhaba ben bu diyeti daha önce denedim ama sanırım bi yerde yanlış yaptım bana yardımcı olurmusun neler yiyebilirim mesela mercimek tarhana çorbası uygun mu diyete meyveleri kaç tane sikmaliyim ben nisan ayından beri diyetteyim ve artık kilo vermem durma noktasına geldi tek çarem sensin inan canım :KK200:

Tatlım merhaba ben bu diyeti daha önce denedim ama sanırım bi yerde yanlış yaptım bana yardımcı olurmusun neler yiyebilirim mesela mercimek tarhana çorbası uygun mu diyete meyveleri kaç tane sikmaliyim ben nisan ayından beri diyetteyim ve artık kilo vermem durma noktasına geldi tek çarem sensin inan canım :KK200:

Merhaba içine yağ ve tuz çok koymaksızın istediğiniz çorbayı içebilirsiniz.hazır çorbadan yana değilim ama zor durumlarda içebilirsiniz.sürekli diyet yaparak vücudunuzun insülin direncini bozup kilo vermenizi zorlaştırıyorsunuz.tarhana mercimek domates mantar istediğiniz sebzeleri karıştıırıp dilediğiniz çorbayı içebilirsiniz

Kızlar 65 kilo olarak başladığım diyetin 2. Haftası bitti ve 59 kiloyum daha 2 hafta var ve inşallah 53 olurum (hedef 55 ti başlarken :) )

Sizi iradenizdenizden dolayı tebrik ederim ben burda başlarda çok tepki almıştım ama iyi ki açmışım bu başlığı kilolar eksildikçe insanın mutluluğu artıyor

Sizi iradenizdenizden dolayı tebrik ederim ben burda başlarda çok tepki almıştım ama iyi ki açmışım bu başlığı kilolar eksildikçe insanın mutluluğu artıyor
Boşverin tepkileri çorbanın içinde gereken besinler var ki insan 18 saat oruç tutup çorba ve 1 tabak yemek ile iftar edebiliyorsa 1 ay çorba içerekte yaşar ( bi hastalığı yoksa ) bakın vu hafta son haftam şimdiye kadar 65 kilodan 56 kiloya düştüm 3 haftada 9 kilo bu hafta da 3 kilo versem yeter sonrasında da aşırıya kaçmayacağım kilomu korumam şart yoksa hızlı kilo alacağımı biliyorum

Merhaba içine yağ ve tuz çok koymaksızın istediğiniz çorbayı içebilirsiniz.hazır çorbadan yana değilim ama zor durumlarda içebilirsiniz.sürekli diyet yaparak vücudunuzun insülin direncini bozup kilo vermenizi zorlaştırıyorsunuz.tarhana mercimek domates mantar istediğiniz sebzeleri karıştıırıp dilediğiniz çorbayı içebilirsiniz
Çok teşekkür ederim canım peki bana örnek bi menü söyler misin sabah öğle ve akşam için yılbaşına kadar 7-8 kilo vermek istiyorum sonra korumaya geçicem :KK36:

Kızlar 65 kilo olarak başladığım diyetin 2. Haftası bitti ve 59 kiloyum daha 2 hafta var ve inşallah 53 olurum (hedef 55 ti başlarken :) )
Canım sen nasıl bi menü uyguluyosun bende yapmak istiyorum cuma günü baslicam sanırım sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bana yardımcı olurmusun biraz başını ağırtsam :KK200:

Canım sen nasıl bi menü uyguluyosun bende yapmak istiyorum cuma günü baslicam sanırım sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bana yardımcı olurmusun biraz başını ağırtsam :KK200:
Olur mu öyle şey şimdi derse giriyowum çıkınca yazcam :)

Bu diyeti bizimle paylastigın icin tesekkur ederim bende 9gundur sıvı diyetini yapıyorum ve 82 den 77ye düstum..daha da güzeli hic acıkmıyorum enerjim yerinde :) cok cok tesekkur ederim sanırim sayende bahara daha zayıf giricem :) :nazar::KK28:

Geldimm menü şudur :
Sabah ılık limonlu su
Öğlen ister hazır ister ev yapımı istegin çeşit çorba (1-2 kase) 1 bardak ayran
Akşam öğlenin aynısı
Günde 2 litre su , gün içinde 1 şekersiz nescafe , 2-3 çay , şekersiz türk kahvesi içebilirsin
Yatmadan pul biberli, limonlu yoğurt

Geldimm menü şudur :
Sabah ılık limonlu su
Öğlen ister hazır ister ev yapımı istegin çeşit çorba (1-2 kase) 1 bardak ayran
Akşam öğlenin aynısı
Günde 2 litre su , gün içinde 1 şekersiz nescafe , 2-3 çay , şekersiz türk kahvesi içebilirsin
Yatmadan pul biberli, limonlu yoğurt
Canım çok teşekkür ederim ben o zaman cuma günü başlıyorum ayyyyy cok heyecanlı inşallah yeni yıla kadar incecik olurum:KK73:

Günaydınlar
Benim vermem gereken en fazla 5 kilo var ideal kilom 56 ymış dukana göre de 58.70 yani 57 olsam yeterli
61.9 kiloyum
Jillion 1 aylık spor programını yapıyorum 3. Günümdeyim
Sabah peynirimi yumurtamı yesem (yüzde çökme olmaması ve verilecek kilom az olduğu için) öğle ve akşam çorba ayran içsem kilo verilebilir mi

Back