Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basarılar canııım bende baslıyoruuum :)Ayyyy heyecan yaptim yarindan itibaren bende basliyorum hadi hayirlisi ins. Paylasirim sizle simdi 70 kg hedef 55 )
Merhaba ben kulübe yeni üye oldum ve sizin diyetinize başladım, bugün 2. Günüm ve 1 kilo verdim. Öncelikle size çok çok teşekkür ederim. Burada yazılan olumsuz yorumlara cevaben de kendimi oldukça güçlü, zinde ve tok hissediyorum. Yalnız size bir sorum olacaktı, her akşam labne mi yiyoruz, yoksa yerine koyabileceğimiz başka peynirler ya da başka besinler var mı? Yemek aralıkları kaç saatta bir olmalı? Bir de ben gece 22:30 gibi çok acıktığım için bir kaseye 2 kaşık yulaf ezmesi ve yarım öuz ezmesi koyup sütle yiyorum, yanlış mı yapıyorum?Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Çok sert bir diyet uyguluyormuşsun, yolun açık olsun, lütfen ne kadar verdiğini ve nasıl dayandığını yaz. Ben sıvı diyetiyle ilk hafta 4 kilo verdim ama açlıktan uyuyamıyordum ve çok sinirliydim. Kısacası dayanamadım ve bırakınca iki günde iki kiloyu hemen geri aldım Yani bıraktığımızda vücut herşeyi depoluyor, böyle olmaması için yine bir kilo koruma diyeti yapmalı aslında. Benim vermem gereken 15 kilo var o yüzden başka arayışlardayım maalesefKızlar bilmem bakan olur mu bu cuma başladım bu diyete ama biraz farklı mesela sabah sadece limonlu ılık su ara öğün şekersiz türk kahvesi öğlen 2 kase çorba akşam ( 5-7 arası ) 2 kase. Çorba günde 2 litre su ve gece yatmadan light yoğurda pul biber limon hafta sonları 10-12 arası fitness a gidiyorum bugün 2. Günüm unarum 1 ay dirayetli olurum her sonucu 30 kasımda bırakmazsam yazarım inşallah veririm
Aslında ilk başta oldukça zordu ama 3. Gün bitti bende rahatladım zaten diyet bitince karatay diyeti ile korucam 1 haftada 64 ten 62 ye düştüm ki bugün 10. Gün 61 kiloyum 10 günde 3 kilo ayda 9 yapar bu bana yeter hedefim 55 ti artık 52-53 birde şu haftalık kilo verme yarışması diye bi dayfa var burda her pazartesi tartılıp 1. Seçiyorlar öyle güzel motive ediyor ki herkes gün içinde yaptıklarını yazıyor unutmadan internette pul biberli limonlu yoğurt kürünü araştır derim yapan çok etki de çok göbek yağlarını yakıyor benim belim 1 haftada 93cm den 86 ya düştü :)Çok sert bir diyet uyguluyormuşsun, yolun açık olsun, lütfen ne kadar verdiğini ve nasıl dayandığını yaz. Ben sıvı diyetiyle ilk hafta 4 kilo verdim ama açlıktan uyuyamıyordum ve çok sinirliydim. Kısacası dayanamadım ve bırakınca iki günde iki kiloyu hemen geri aldım Yani bıraktığımızda vücut herşeyi depoluyor, böyle olmaması için yine bir kilo koruma diyeti yapmalı aslında. Benim vermem gereken 15 kilo var o yüzden başka arayışlardayım maalesef
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
Öğlen:
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba iyi geceler bende her bayan gibi fazla kilolarimdan şikayetçiyim tam 1 ay sonra düğünüm var ve şuan 80 kilonun üzerindeyim yarindan itibaren bu diyeti uygulamaya baslicam ve düğün e 1 veya 2 gün kala son kilomu yazicam umarim irademe hakim olabilirimMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
Öğlen:
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
Akşam:
Yapabilirsin ben öyle yapıyorum 2 haftada 6 kilo verdim :)Arkadaşlar ben çalışıyorum sebze çorbası yaptırmam zor onun yerine daha basit ne içebilirim hazır çorbalar sağlıksızmı olur yada tarhana çorbası olurmu lütfen çevap bekliyorum
Saol canım bende pazartesi başlıcam yarın pazardan meyveler almam lazım çünkü sen hangilerini en çok tükettin mesela akşam ne yedinYapabilirsin ben öyle yapıyorum 2 haftada 6 kilo verdim :)
Ben direk listemi söyleyeyim sanaSaol canım bende pazartesi başlıcam yarın pazardan meyveler almam lazım çünkü sen hangilerini en çok tükettin mesela akşam ne yedin
Aynı yaştayız bende bu son 1 sene içinde 70 i görmüştüm ve bi dur demem gerektiğini fark ettim yazın yüzerek az yiyetek 62 ye düştüm sonra yine yedim 2 ayda 65 oldum ve araştırmaya başladım bu defa verecek ve koruyacaktım sıvı diyeti oldukça mantıklı geldi çünkü mide ameliyatı olanlar sırf sıvı tüketiyor ayrıca katı besinleri çorba yaparak tüketmek vitaminsiz kalmanı önlüyor kışa girdik ona rağmen 1 gün hasta olmadım (3. Haftası diyetin ) ayrıca adriana lima gibi taş bi kadın bile haftada 2 gün düzenli olarak sıvı detoxu yapıyor. Bence sıvı diyeti listesini 1 ay uygula sonra korumaya geç mesela ben koruma yaparken haftada 2 gün detox diğer günlerde her şeyden azar azar yiyerek ( ekmek ve şekeri hayatımdan tamamen attım ) devam edicem şuan 2. Haftam Bitti 3. Haftaya girdim ve 59 kiloyum 6 kilo verdim geriye kaldı 6merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum :) nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? aylardır araştırıyorum artık bir yerden başlamak istiyorum . 71 kiloyum yaşım 20 bir buçuk sene içinde bu hale geldim .