• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kizlar adetim 6. gun kaldı.kilomda durma var acaba regl olucam diye mi :110:
Bence ondandır tatlım sen nasıl uyguluyosun bu diyeti bende baslamayi düşünüyorum pazartesi günü bide regl dönemin yaklaştıysa ödem atmak için maydanoz demleyip iç ödemi ni atarsın :KK200:

Maşallah maşallah :nazar:ne güzel canim benim devam edecekmisin sıvı diyetine :KK200:
Daha bu hafta tartılmadım 55 olmuşum :))) 10 kilo girmiş şöyle yapcam haftanın 5 günü normal yicem tabi şöyle : sabah limonlu ılık su öğlen 1-4 arası yemek akşam 4-7 arası çorba yatmadan 7-10 gibi yoğurt ve haftanın 2 günü de sadece çorba diyeti yapcam böylece kilomu korucam ayrıca ayda 1 fast food haftada 1 (cips-büskivi- tatlı türlerinden 1i) haftada 1 çikolata ve ayda 1 hamur işi

Daha bu hafta tartılmadım 55 olmuşum :))) 10 kilo girmiş şöyle yapcam haftanın 5 günü normal yicem tabi şöyle : sabah limonlu ılık su öğlen 1-4 arası yemek akşam 4-7 arası çorba yatmadan 7-10 gibi yoğurt ve haftanın 2 günü de sadece çorba diyeti yapcam böylece kilomu korucam ayrıca ayda 1 fast food haftada 1 (cips-büskivi- tatlı türlerinden 1i) haftada 1 çikolata ve ayda 1 hamur işi
Canım ne çorbası içtin bana fikir verirmisin ben yarın başlamak istiyorum :KK50:

ilk sayfayı okudum ve hollywooddan vazgeçtim vayy 78 den 57 ye
ay çok şaşırdım ağzım açık kaldı :KK57: tebrik ederim :KK37:
madem öyle ben de buna başlamamak için bir sebep göremiyorum
:KK68:

ilk sayfayı okudum ve hollywooddan vazgeçtim vayy 78 den 57 ye
ay çok şaşırdım ağzım açık kaldı :KK57: tebrik ederim :KK37:
madem öyle ben de buna başlamamak için bir sebep göremiyorum
:KK68:
Canım bende şimdi çorbami hazırladım patates havuç kırmızı biber ve pırasalı sebze çorbası yapıyorum yağsız tuzsuz bakalım neler olacak:kk77:

Canım bende şimdi çorbami hazırladım patates havuç kırmızı biber ve pırasalı sebze çorbası yapıyorum yağsız tuzsuz bakalım neler olacak:kk77:

ya bence yapabiliriz ilk başta biraz zorlar mesela ben bugün tavuk yedim ekstra ama yarına daha iyi olucağıma inanıyorum başarabiliriz :KK16::KK19:

İnanmıyorum ya ! Sadece beş haftada muhteşem kilo vermişsiniz :) Harika bir şey bu. BEnde denemek istiyorum.

sanırım tam da aradığım diyet bu :KK49: inanılmaz bi sonuç tebrikler... :KK9: butun yazısmaları okuyamadım .. baska deneyen ve sonuc alan var mı merak ettım.. pazartesı gunu baslıyorum eşlik etmek isteyen varsa sevınırım :KK45:

Arkadaşlar bende diet yapıyorum ama sporsuz olmuyor. sporu bırakınca tekrar kilo almaya başlıyorum. L-Karnitin diye bişey önerdi bana.onunla baya kilo gitti.

Back