1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

ayy hadi inşallah bende 75 beş kilosum o kiloya gelsem Hayatım değişir yaa. Çok heveslendim inşallah başarırım.. <3

Aksilikler oldu baslayamadıım, bugün basladım. Leslie 3 mil yaptım su içtim ve 2 kupa yesil cay ictim . Yapan kimse yok mu arkadaslar tek mi kaldııım?

Herkese Merhaba
Yorumlarınızın bir çoğunu okudum ve deneyen birkaç kişi hariç diğerler üyelerin metabolizma çalışma hızlarına göte kilo verdiklerini gördüm ve mutlu oldum Birşeyi tekrarlamak isterim ben doktor değilim ve bu benim listem benim yöntemim herkese uyması tabiki de beklenemez.Şunu da belirtmek isterim hala kilo almadım hatta şu anda 52kiloyum.Bu diyeti bırakalı çok oldu ama vücudum kendini hemen toparladı gözaltlarımda çökme vardı kollarımda hafif sarkmalar yaz boyu spor ve yüzmeyle onları da hallettim.Ben spor ve diyeti aynı anda yapamıyorum.Sporla kilo vermek için günde minimum 3saat ayırmam lazım o kadar da zamanım yok o yüzden önce zayıfladım sonrada spor yaptım.herkese iyi akşamlar

Merhaba ben kulübe yeni üye oldum ve sizin diyetinize başladım, bugün 2. Günüm ve 1 kilo verdim. Öncelikle size çok çok teşekkür ederim. Burada yazılan olumsuz yorumlara cevaben de kendimi oldukça güçlü, zinde ve tok hissediyorum. Yalnız size bir sorum olacaktı, her akşam labne mi yiyoruz, yoksa yerine koyabileceğimiz başka peynirler ya da başka besinler var mı? Yemek aralıkları kaç saatta bir olmalı? Bir de ben gece 22:30 gibi çok acıktığım için bir kaseye 2 kaşık yulaf ezmesi ve yarım öuz ezmesi koyup sütle yiyorum, yanlış mı yapıyorum?

Neden kimse cevap vermiyor bana? Ben diyete yrni başladım ama akşamları diyet labne yerine diyet kaşar peyniri veya diyet gravyer yiyebilir miyim? Bir de gece 22:30 gibi yarım muz ezmesi biraz sür ve iki kaşık yulaf ezmesi yiyebilir miyim? Evvelsi gün başladım ve 1 kilo verdim ama daha çok yolum var. 78.6 kiloyum en az 60 kilo olmam gerekiyor birkaç aya bebek için aşılama yaptıracağız acilen kilo vermem gerekiyormuş doktorum söyledi (

Kızlar bilmem bakan olur mu bu cuma başladım bu diyete ama biraz farklı mesela sabah sadece limonlu ılık su ara öğün şekersiz türk kahvesi öğlen 2 kase çorba akşam ( 5-7 arası ) 2 kase. Çorba günde 2 litre su ve gece yatmadan light yoğurda pul biber limon hafta sonları 10-12 arası fitness a gidiyorum bugün 2. Günüm unarum 1 ay dirayetli olurum her sonucu 30 kasımda bırakmazsam yazarım inşallah veririm

Çok sert bir diyet uyguluyormuşsun, yolun açık olsun, lütfen ne kadar verdiğini ve nasıl dayandığını yaz. Ben sıvı diyetiyle ilk hafta 4 kilo verdim ama açlıktan uyuyamıyordum ve çok sinirliydim. Kısacası dayanamadım ve bırakınca iki günde iki kiloyu hemen geri aldım Yani bıraktığımızda vücut herşeyi depoluyor, böyle olmaması için yine bir kilo koruma diyeti yapmalı aslında. Benim vermem gereken 15 kilo var o yüzden başka arayışlardayım maalesef

Aslında ilk başta oldukça zordu ama 3. Gün bitti bende rahatladım zaten diyet bitince karatay diyeti ile korucam 1 haftada 64 ten 62 ye düştüm ki bugün 10. Gün 61 kiloyum 10 günde 3 kilo ayda 9 yapar bu bana yeter hedefim 55 ti artık 52-53 birde şu haftalık kilo verme yarışması diye bi dayfa var burda her pazartesi tartılıp 1. Seçiyorlar öyle güzel motive ediyor ki herkes gün içinde yaptıklarını yazıyor unutmadan internette pul biberli limonlu yoğurt kürünü araştır derim yapan çok etki de çok göbek yağlarını yakıyor benim belim 1 haftada 93cm den 86 ya düştü :)

Son düzenleme:

Merhaba iyi geceler bende her bayan gibi fazla kilolarimdan şikayetçiyim tam 1 ay sonra düğünüm var ve şuan 80 kilonun üzerindeyim yarindan itibaren bu diyeti uygulamaya baslicam ve düğün e 1 veya 2 gün kala son kilomu yazicam umarim irademe hakim olabilirim

Arkadaşlar ben çalışıyorum sebze çorbası yaptırmam zor onun yerine daha basit ne içebilirim hazır çorbalar sağlıksızmı olur yada tarhana çorbası olurmu lütfen çevap bekliyorum

Arkadaşlar ben çalışıyorum sebze çorbası yaptırmam zor onun yerine daha basit ne içebilirim hazır çorbalar sağlıksızmı olur yada tarhana çorbası olurmu lütfen çevap bekliyorum
Yapabilirsin ben öyle yapıyorum 2 haftada 6 kilo verdim :)

Bu arada kızlar benim diyetim konu sahibinin diyetinden biraz farklı
Sabah : ılık limonlu su
Öğlen: hazır yada ev çorbası canım isterse ayran ( mercimek, domates, ezogelin, ıspanak, nogay , analı kızlı çeşitlerinin hepsini içtim gerek ev yapımı gerek hazır lakin 2-3 kaseyi geçmeden)
Akşam: 1-2 kase çorba
Yatmadan : yarım yağlı yoğurt 3 çorba kaşığı,1 tatlı kaşığı pul biber, yarım limon suyu ( bu karışım karın bölgesini eritiyor)
2 litre su ilk hafta dayanamayıp 1 bardak şekersiz suyla yapılmış sıcak çikolata kaçamağı ve sahlep kaçamağı yaptım ayrıca 2si 1 arada kahve ve şekersiz türk kahvesi içtiğim oldu şimdi ise arada şekersiz türk kahvesi ,şekersiz çay , şekersiz süt ile yapılan nescafe içiyorum 2 haftam kaldı yapın farkı göreceksiniz unutmadan hafta sonu 2 gün 2 saat toplam 4 saat fitness yapıyorum

Saol canım bende pazartesi başlıcam yarın pazardan meyveler almam lazım çünkü sen hangilerini en çok tükettin mesela akşam ne yedin
Ben direk listemi söyleyeyim sana
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
Öğlen 1-3 gibi ev yapımı olmadı çabuk çorba(domates ya da tavuklu ) 1-2 kase kadar yanına istersen ayran
Akşam 5-7 gibi yine çorba ve ayran 1-2 kaseyi geçmesen yeter
Gece yatmadan 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt içine 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limonın suyu
Günde 2 litre su aralarda canın isterse türk kahvesi ( şekersiz) çay (şekersiz) haftada 1 de sıcak çikolata yahut sahlep kaçamağı

merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum :) nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? aylardır araştırıyorum artık bir yerden başlamak istiyorum . 71 kiloyum yaşım 20 bir buçuk sene içinde bu hale geldim .

merhaba , bende aranıza katılmak istiyorum :) nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? aylardır araştırıyorum artık bir yerden başlamak istiyorum . 71 kiloyum yaşım 20 bir buçuk sene içinde bu hale geldim .
Aynı yaştayız bende bu son 1 sene içinde 70 i görmüştüm ve bi dur demem gerektiğini fark ettim yazın yüzerek az yiyetek 62 ye düştüm sonra yine yedim 2 ayda 65 oldum ve araştırmaya başladım bu defa verecek ve koruyacaktım sıvı diyeti oldukça mantıklı geldi çünkü mide ameliyatı olanlar sırf sıvı tüketiyor ayrıca katı besinleri çorba yaparak tüketmek vitaminsiz kalmanı önlüyor kışa girdik ona rağmen 1 gün hasta olmadım (3. Haftası diyetin ) ayrıca adriana lima gibi taş bi kadın bile haftada 2 gün düzenli olarak sıvı detoxu yapıyor. Bence sıvı diyeti listesini 1 ay uygula sonra korumaya geç mesela ben koruma yaparken haftada 2 gün detox diğer günlerde her şeyden azar azar yiyerek ( ekmek ve şekeri hayatımdan tamamen attım ) devam edicem şuan 2. Haftam Bitti 3. Haftaya girdim ve 59 kiloyum 6 kilo verdim geriye kaldı 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…