• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

canım neler yiyosun peki örnek menü yazsana:KK200:
canım sabah kahvaltısı ben çok sevmem. metabolizmam çalışsın diye ya yeşilçay,ya kayısılı çay yada kirazsaplı çay alıyorum bide 1lt'lik şişem var onu alıyorum. çayımla beraber suyumu biterene kadar duruyorum. sonra light süt alıyorum soğuk. bazen sade bazense içine nescafenin kahvesinden atıyorum biraz ,sütlü kahveler çok severim çünkü.
sonra cappy seker ilavesiz yuzde yuz taze sıkma portakal suyu aldım onu içiyorum. light yogurttan ayran yapıyorum kendime. aralarda sade soda,limonlu soda,sade türk kahvesi öyle şeylerde içiyorum. süt çok sevdiğimden akşam bi daha süt içiyorum tabi bu arada 2,5 litre en az içiyorum. diyeceksin çorba hiç mi yok. domates çorbası falan çok içiyordum diğerlerinin tatlarını çok sevemedim,hazır çorbalardanda tiksindim.özetle çorbadan tiksindim bu süreçte,havalarda sıcak o yüzden çorba çok tercih etmiyorum. bu arada milkshake falan içtiğimde oldu ama bunların hiçbirini saat akşam 7den sonra içmemeye dikkat ediyorum.

canım sabah kahvaltısı ben çok sevmem. metabolizmam çalışsın diye ya yeşilçay,ya kayısılı çay yada kirazsaplı çay alıyorum bide 1lt'lik şişem var onu alıyorum. çayımla beraber suyumu biterene kadar duruyorum. sonra light süt alıyorum soğuk. bazen sade bazense içine nescafenin kahvesinden atıyorum biraz ,sütlü kahveler çok severim çünkü.
sonra cappy seker ilavesiz yuzde yuz taze sıkma portakal suyu aldım onu içiyorum. light yogurttan ayran yapıyorum kendime. aralarda sade soda,limonlu soda,sade türk kahvesi öyle şeylerde içiyorum. süt çok sevdiğimden akşam bi daha süt içiyorum tabi bu arada 2,5 litre en az içiyorum. diyeceksin çorba hiç mi yok. domates çorbası falan çok içiyordum diğerlerinin tatlarını çok sevemedim,hazır çorbalardanda tiksindim.özetle çorbadan tiksindim bu süreçte,havalarda sıcak o yüzden çorba çok tercih etmiyorum. bu arada milkshake falan içtiğimde oldu ama bunların hiçbirini saat akşam 7den sonra içmemeye dikkat ediyorum.
anladım tatlım ben evde sıkmıştım meyve sularımı ama abrtmışım sanırım ben light yopurt alıp ayran yapıyım onu içiyim bol bol belki haftaya denerim ama benim işte son 3 kilom kaldı belki ondan direniyo vücudum bide bu aralar iştahım acayip açık eski yeme alışkanlığıma dönücem diye ödüm patlıyo:KK17:

bide ben çorbayı çok kaçırdım sanırım:KK70:

tez zamand, ayda 20 kg verdiren sivi diyeti konforunda TAHTALI KOY seyahati kazandiniz!
abi bu nedir? akil var mantik var boyle diyet mi olur? onu gectim 1 ayda 20 kg mi verilir Allah askina ya

anladım tatlım ben evde sıkmıştım meyve sularımı ama abrtmışım sanırım ben light yopurt alıp ayran yapıyım onu içiyim bol bol belki haftaya denerim ama benim işte son 3 kilom kaldı belki ondan direniyo vücudum bide bu aralar iştahım acayip açık eski yeme alışkanlığıma dönücem diye ödüm patlıyo:KK17:
valla canım son 3 kilonsa dikkat et zamanla o gider zaten :)) hiç böyle işlere girme. ben sırf okula kilo verip gideyim diye.az zamanım var diye böyle bi eziyet çekiyorum haha ama artık alıştım çok rahatim ne açlık ne başka bi şey var

Çok baş dönmesi ve halsizlik oluyo onun için ne yapabilirim

verilen 20 kg ,40 kg olarak geri gelmesin sonra!!!
saglikli degil.bence

Merhaba, 4 yil once ortognatik cerrahi ameliyati oldum. pipetle bir hafta boyunca dislerim birbirine bagli sekilde meyve suyu ile beslendim. sonrasinda 3-4 hafta boyunca yine sivi ile beslendim. bu sivilarin arasinda: et suyuna yogurt corbasi (pirincler rondodan gecirilmis), coca cola vs gibi seyler vardi. 1 ay sonunda 65 kilodan 49 kiloya dustum. yemek yiyebilmeye tam olarak baslayabilmem ( agzimi tam olarak acabilmem) 2 ay kadar surdu. yani sekersiz unsuz falan bir beslenme seklim yoktu. ama yine de sadece siviyla beslendigim icin boyle bir kilo kaybi yasadim. bu arada gorunurde ciddi bir fazlam yoktu, boyum 1.68. yani demem o ki, siviyla beslenmek gercekten cok cok ciddi derecede kilo verdiriyor. yalniz zayifladiktan sonra once cokmus bir goruntunuz oluyor, vucudun yeni goruntunuzu kabul edip ete kemige burunmesi biraz zaman aliyor :)

tez zamand, ayda 20 kg verdiren sivi diyeti konforunda TAHTALI KOY seyahati kazandiniz!
abi bu nedir? akil var mantik var boyle diyet mi olur? onu gectim 1 ayda 20 kg mi verilir Allah askina ya
Ben daha önce dedim kendi hayatınızla oynuyorsunuz diye. Ben suçlu çıktım. Aman canım boşver. Eminim ki şu diyeti yapıp da olası zararların farkında olmayan yoktur. Kendi canlarıyla oynamak kendi kararları. Biz uyarıyoruz diye biz suçlu çıkıyoruz. Normal yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflaması 1 ay sıvı beslenerek zayıflamaktan zor geliyor. Ben buna şaşıyorum. :KK12::KK12:

Ben daha önce dedim kendi hayatınızla oynuyorsunuz diye. Ben suçlu çıktım. Aman canım boşver. Eminim ki şu diyeti yapıp da olası zararların farkında olmayan yoktur. Kendi canlarıyla oynamak kendi kararları. Biz uyarıyoruz diye biz suçlu çıkıyoruz. Normal yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflaması 1 ay sıvı beslenerek zayıflamaktan zor geliyor. Ben buna şaşıyorum. :KK12::KK12:
aynen oyle vallahi. mantikli olmak gerek saglik sakaya gelmez. boyle diyetler yuzunden insanlar olmadik hastaliklara yakalaniyor Allah korusun. Ama yaoanlar yetiskin insanlar, biz nereye kadar uyarabiliriz?
ancak Allahtan akil fikir dileyebiliriz

aynen oyle vallahi. mantikli olmak gerek saglik sakaya gelmez. boyle diyetler yuzunden insanlar olmadik hastaliklara yakalaniyor Allah korusun. Ama yaoanlar yetiskin insanlar, biz nereye kadar uyarabiliriz?
ancak Allahtan akil fikir dileyebiliriz
Dedim ya işte ben daha önce yazmıştım buraya. Nolur canınızla oynamayın diye ben suçlu çıktım.

Öncelikle merhaba kızlar :KK3: Bu diyeti yazandan Allah razı olsun diyorum hayatımda dönüm noktası oldu. Daha önce bir çok diyet denedim spor yaptım fakat en fazla 2 kilo verebilmistim illet bi metabolizmam var. Yine canıma tak eden bir günde denk geldim bu yazıya olumsuz yorumlardan çok cekinmistim fakat denemeye karar verdim . 3 hafta gibi bi surede 7 kilo verdim . Bu 3 haftanın her günü diyetle geçmedi üstelik bir haftasi yemekle geçmiştir. Yedigim gunlerde kilo alma gibi durum olmadı sanırım şeker ve ekmek kullanmadigimdan dolayı. Sene sonunda universite mezuniyetim var ve o güzel elbiselere girmek istiyorum tek hayalim bu. Kilo verdikçe erkek arkadaşımın da ilgisi arttı tabi :) 86 kiloyla başladım şuan 79 kiloyum. Hedefim 58 . Diyete tam gaz devam ediyorum :) Tereddüt edenler için yazmak istedim. Ben denedim hiç bir halsizlik çekmedim. Iradenize sahip olun sadece .. Aynada kendinizi gördüğünüzde değdi diyeceksiniz :)

bence protein olmadan diyet olmaz en azından kasaptan kemik alıp kaynatın onu sıvı olarak için kemik suyu çok faydalı

Merhaba
Uyguladiginiz metod "fat sick and nearly dead" diye bir belgeseli animsatti bana.
Her ne kadar bazilari için sagliksiz gelsede taze sebze ve meyvenin toksinleri attigi kanitlanmis birsey.
Ben de bi ara uygulamak istemistim, kilo vermekten çok detox amaçli, bir nevi vücudu dinlenmeye almak gibi. Hatta bunun için kati meyve sikacagi bile aldim, ama henüz baslamak için firsat olmadi.
Kilo kaybiniz için tebrikler :)

benimde kilo vermem durdu acaba bunu mu denesem diyorum. siz sıktınız değil mi evde meyve sularını?

Arkadaşlar merhaba.Ben 37 yaşındayım ve denemedigim sey kalmadi zayiflamak icin..Farkettim ki tek başıma zayiflayamiyorum.diyetisyene gitmek de cok pahali.gecen gun tv de "online gorusme ile zayiflayin " diye birsey duydum.sistemde doktor da diyetisyen de psikolog da varmis. Aranizda hic deneyen oldu mu ? Fiyatlarina baktim uygun gorundu , faydasini gorebilirsem hem zamandan hem paradan tasarruf gibi gorundu gozume..Sizin fikirleriniz / tecrubeleriniz nedir?

Bir kaç gün sıvı beslenerek kilo vermek istiyorum. Sıvı derken Çorba ve yoğurdu da sıvıdan sayacağım.
Bu diyeti uygulayan ya da uygulamak isteyen varsa birbirimize destek olabiliriz.

Ayyyy heyecan yaptim yarindan itibaren bende basliyorum hadi hayirlisi ins. Paylasirim sizle simdi 70 kg hedef 55 ;))

Back