- 29 Temmuz 2015
- 24
- 15
- 8
- 29
canım sabah kahvaltısı ben çok sevmem. metabolizmam çalışsın diye ya yeşilçay,ya kayısılı çay yada kirazsaplı çay alıyorum bide 1lt'lik şişem var onu alıyorum. çayımla beraber suyumu biterene kadar duruyorum. sonra light süt alıyorum soğuk. bazen sade bazense içine nescafenin kahvesinden atıyorum biraz ,sütlü kahveler çok severim çünkü.canım neler yiyosun peki örnek menü yazsana
anladım tatlım ben evde sıkmıştım meyve sularımı ama abrtmışım sanırım ben light yopurt alıp ayran yapıyım onu içiyim bol bol belki haftaya denerim ama benim işte son 3 kilom kaldı belki ondan direniyo vücudum bide bu aralar iştahım acayip açık eski yeme alışkanlığıma dönücem diye ödüm patlıyocanım sabah kahvaltısı ben çok sevmem. metabolizmam çalışsın diye ya yeşilçay,ya kayısılı çay yada kirazsaplı çay alıyorum bide 1lt'lik şişem var onu alıyorum. çayımla beraber suyumu biterene kadar duruyorum. sonra light süt alıyorum soğuk. bazen sade bazense içine nescafenin kahvesinden atıyorum biraz ,sütlü kahveler çok severim çünkü.
sonra cappy seker ilavesiz yuzde yuz taze sıkma portakal suyu aldım onu içiyorum. light yogurttan ayran yapıyorum kendime. aralarda sade soda,limonlu soda,sade türk kahvesi öyle şeylerde içiyorum. süt çok sevdiğimden akşam bi daha süt içiyorum tabi bu arada 2,5 litre en az içiyorum. diyeceksin çorba hiç mi yok. domates çorbası falan çok içiyordum diğerlerinin tatlarını çok sevemedim,hazır çorbalardanda tiksindim.özetle çorbadan tiksindim bu süreçte,havalarda sıcak o yüzden çorba çok tercih etmiyorum. bu arada milkshake falan içtiğimde oldu ama bunların hiçbirini saat akşam 7den sonra içmemeye dikkat ediyorum.
bide ben çorbayı çok kaçırdım sanırımcanım sabah kahvaltısı ben çok sevmem. metabolizmam çalışsın diye ya yeşilçay,ya kayısılı çay yada kirazsaplı çay alıyorum bide 1lt'lik şişem var onu alıyorum. çayımla beraber suyumu biterene kadar duruyorum. sonra light süt alıyorum soğuk. bazen sade bazense içine nescafenin kahvesinden atıyorum biraz ,sütlü kahveler çok severim çünkü.
sonra cappy seker ilavesiz yuzde yuz taze sıkma portakal suyu aldım onu içiyorum. light yogurttan ayran yapıyorum kendime. aralarda sade soda,limonlu soda,sade türk kahvesi öyle şeylerde içiyorum. süt çok sevdiğimden akşam bi daha süt içiyorum tabi bu arada 2,5 litre en az içiyorum. diyeceksin çorba hiç mi yok. domates çorbası falan çok içiyordum diğerlerinin tatlarını çok sevemedim,hazır çorbalardanda tiksindim.özetle çorbadan tiksindim bu süreçte,havalarda sıcak o yüzden çorba çok tercih etmiyorum. bu arada milkshake falan içtiğimde oldu ama bunların hiçbirini saat akşam 7den sonra içmemeye dikkat ediyorum.
valla canım son 3 kilonsa dikkat et zamanla o gider zaten :)) hiç böyle işlere girme. ben sırf okula kilo verip gideyim diye.az zamanım var diye böyle bi eziyet çekiyorum haha ama artık alıştım çok rahatim ne açlık ne başka bi şey varanladım tatlım ben evde sıkmıştım meyve sularımı ama abrtmışım sanırım ben light yopurt alıp ayran yapıyım onu içiyim bol bol belki haftaya denerim ama benim işte son 3 kilom kaldı belki ondan direniyo vücudum bide bu aralar iştahım acayip açık eski yeme alışkanlığıma dönücem diye ödüm patlıyo
yani ilk hafta bendede oldu ama aşırı derecede değil.eğer sende çoksa hiç zorlama canım benim sağlığına zarar verme sakınÇok baş dönmesi ve halsizlik oluyo onun için ne yapabilirim
Ben daha önce dedim kendi hayatınızla oynuyorsunuz diye. Ben suçlu çıktım. Aman canım boşver. Eminim ki şu diyeti yapıp da olası zararların farkında olmayan yoktur. Kendi canlarıyla oynamak kendi kararları. Biz uyarıyoruz diye biz suçlu çıkıyoruz. Normal yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflaması 1 ay sıvı beslenerek zayıflamaktan zor geliyor. Ben buna şaşıyorum.tez zamand, ayda 20 kg verdiren sivi diyeti konforunda TAHTALI KOY seyahati kazandiniz!
abi bu nedir? akil var mantik var boyle diyet mi olur? onu gectim 1 ayda 20 kg mi verilir Allah askina ya
aynen oyle vallahi. mantikli olmak gerek saglik sakaya gelmez. boyle diyetler yuzunden insanlar olmadik hastaliklara yakalaniyor Allah korusun. Ama yaoanlar yetiskin insanlar, biz nereye kadar uyarabiliriz?Ben daha önce dedim kendi hayatınızla oynuyorsunuz diye. Ben suçlu çıktım. Aman canım boşver. Eminim ki şu diyeti yapıp da olası zararların farkında olmayan yoktur. Kendi canlarıyla oynamak kendi kararları. Biz uyarıyoruz diye biz suçlu çıkıyoruz. Normal yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflaması 1 ay sıvı beslenerek zayıflamaktan zor geliyor. Ben buna şaşıyorum.
Dedim ya işte ben daha önce yazmıştım buraya. Nolur canınızla oynamayın diye ben suçlu çıktım.aynen oyle vallahi. mantikli olmak gerek saglik sakaya gelmez. boyle diyetler yuzunden insanlar olmadik hastaliklara yakalaniyor Allah korusun. Ama yaoanlar yetiskin insanlar, biz nereye kadar uyarabiliriz?
ancak Allahtan akil fikir dileyebiliriz
keyifleri bilir aetik :) zayiflasinlar :)Dedim ya işte ben daha önce yazmıştım buraya. Nolur canınızla oynamayın diye ben suçlu çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?