- 29 Temmuz 2015
- 24
- 15
- 8
- 29
cuma 1 hafta mı oluyo sizinhavuç çorbasını nasıl yaptın tatlım bak ben bu akşam maş fasulye çorbasını denicem güzel olursa resim ve tarif yazarım sana brokoli falan çıksa çok rahat olcak çorba falan bende çok acıkmadım şimdilik güzel gidiyo canım çok sordum biliorum ama hazır çorba olarak ne içtin
benim cuma beşinci günüm canım bi arkadaşımla başladıkcuma 1 hafta mı oluyo sizin
ay hadi güzel haberlerini bekliyorum. benimde ilk günüm =)benim cuma beşinci günüm canım bi arkadaşımla başladık
bi gün var aramızda çok heyecanlı birlikte yapalım tatlım ben 4 ayda 12 kilo verdim son 3 kilom kaldı ama daha çok versem daha güzel olur tabiay hadi güzel haberlerini bekliyorum. benimde ilk günüm =)
yaaa tebrik ederim valla. benim acilen vermem gerek okula zayıf gitmek istiyorum. 28 eylulde acılcak. yapan bayan 5 haftada 21 kilo vermis. ben 4 haftada 12 istiyorum..insallah yabi gün var aramızda çok heyecanlı birlikte yapalım tatlım ben 4 ayda 12 kilo verdim son 3 kilom kaldı ama daha çok versem daha güzel olur tabi
Kesinlikle verirsin canım hiç stres yapma okula şöyle incecik gideceksin benceyaaa tebrik ederim valla. benim acilen vermem gerek okula zayıf gitmek istiyorum. 28 eylulde acılcak. yapan bayan 5 haftada 21 kilo vermis. ben 4 haftada 12 istiyorum..insallah ya
ay çok teşekkür ederim inşallahKesinlikle verirsin canım hiç stres yapma okula şöyle incecik gideceksin bence
inşallah canımay çok teşekkür ederim inşallahpazartesi burda mutlu haberlerle konusmak uzere tekrar
ben bu diyeti yaptım ilk hafta 5 kilo verdim daha sonra veremez oldum ve 2. haftanın sonuna kadar sabrettim vermeyince bozdum. bi baktim 2 gun bozunca 1 kilo almısım bile. tekrar basladım 2 kilo daha verdim. simdi okula tam 4 haftam var. 12 kiloda vermem gereken var. başlıyorum bakalım.
yani sınırsız meyve suyu yazmıs bayan ben cok kalorili buldugum için 1 bardak içtim. bol bol ayran içtim. çay içtim metabolizmam çalışsın diye. sıkma portakal aldım onu içtim. soda limon yaptım içtim. corbada sıkıntı yasıyorum midemm bulandı artık. yani ilk hafta verdim ama daha sonra çok ama çok yavaşladı.Bende okul için vermeye çalışıyorum acaba siz bu diyet listesinde değişiklik yaptınızmı ve spor yapmak gerektimi
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Ne çorbası kullanıyorsun?Benimki kadar kötü tadı olamazdayani sınırsız meyve suyu yazmıs bayan ben cok kalorili buldugum için 1 bardak içtim. bol bol ayran içtim. çay içtim metabolizmam çalışsın diye. sıkma portakal aldım onu içtim. soda limon yaptım içtim. corbada sıkıntı yasıyorum midemm bulandı artık. yani ilk hafta verdim ama daha sonra çok ama çok yavaşladı.
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Neler yediniz tam bi anlatsaniz? Benimde 23 gunum kaldi 11 kilom kaldi ama siz kadar hizli veremiyorumMerhabalar. Ben yaptım bu diyeti. Tam anlamıyla birebir uygulamadım arada minik kaçamaklarım da oldu ama sonuç mükemmeldi. 1.60 boyundayım. 58 kilodan 48 kiloya düştüm 20 günde. Midem küçüldü ve gayet sağlıklıyım hiç bir yan etkisini görmedim. Sadece eskiye oranla artık daha az yiyorum ve doyuyorum.
canım ben bıraktım hiç verim alamadım malesef sen napiyosun nasıl gidiyoyapanlardan niye ses yokk
ben verdim 2 kilo daha toplamda 8 kilo oldu 4 haftada ama dediğim gibi 3 kere bozup 3 kilo aldımcanım ben bıraktım hiç verim alamadım malesef sen napiyosun nasıl gidiyo
yani bozmasam 10-11 olacaktı. şimdi tam 20 günüm var hiç bozmadan devam edicem istediğim tabiki daha çok ama 5 versem bile kar :) ben yine yaklaşık 6 bekliyorum veririm gibi bozmayınca veriliyo,kaçamaksızcanım ben bıraktım hiç verim alamadım malesef sen napiyosun nasıl gidiyo
canım neler yiyosun peki örnek menü yazsanaben verdim 2 kilo daha toplamda 8 kilo oldu 4 haftada ama dediğim gibi 3 kere bozup 3 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?