1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

cuma 1 hafta mı oluyo sizin

bi gün var aramızda çok heyecanlı birlikte yapalım tatlım ben 4 ayda 12 kilo verdim son 3 kilom kaldı ama daha çok versem daha güzel olur tabi
yaaa tebrik ederim valla. benim acilen vermem gerek okula zayıf gitmek istiyorum. 28 eylulde acılcak. yapan bayan 5 haftada 21 kilo vermis. ben 4 haftada 12 istiyorum..insallah ya

yaaa tebrik ederim valla. benim acilen vermem gerek okula zayıf gitmek istiyorum. 28 eylulde acılcak. yapan bayan 5 haftada 21 kilo vermis. ben 4 haftada 12 istiyorum..insallah ya
Kesinlikle verirsin canım hiç stres yapma okula şöyle incecik gideceksin bence

Bende okul için vermeye çalışıyorum acaba siz bu diyet listesinde değişiklik yaptınızmı ve spor yapmak gerektimi

Bende okul için vermeye çalışıyorum acaba siz bu diyet listesinde değişiklik yaptınızmı ve spor yapmak gerektimi
yani sınırsız meyve suyu yazmıs bayan ben cok kalorili buldugum için 1 bardak içtim. bol bol ayran içtim. çay içtim metabolizmam çalışsın diye. sıkma portakal aldım onu içtim. soda limon yaptım içtim. corbada sıkıntı yasıyorum midemm bulandı artık. yani ilk hafta verdim ama daha sonra çok ama çok yavaşladı.

ya size bir türlü ulaşamıyorum, isminizi bulup kontağa geçmek çok istedim. öncesi ve sonrası halinizi banada atar mısınız? birde mesela ben 10 gibi falan ayran yapıp içiyorum acaba geç saatte olmasının sakıncası var mı siz kaça kadar içtiniz? çorba ne çorbası içtiniz? azıcık daha ayrıntılı bilgi verir misiniz, kilo vermem duraksayınca bi yerde yanlış mı yaptım diye düşünüyorum. okulumun acılmasına tam 25 gun var, ideal kiloma ise 12 kilo var. sizin gibi hizla verirsem fazlalıklardan kurtulurum.7-8 bile versem yeter hatta şimdilik. ama nerde neyi yanlış yapıyorum bilemedim azıcık daha ayrıntı verirseniz çok ama çok mutlu olurum=)

Ne çorbası kullanıyorsun?Benimki kadar kötü tadı olamazda

Burda ki sağlıksız nokta diyetin meyve sebzeyle olması değil de bir anda vücuttan kaybolan 20 kilonun yarattığı sorun. Hep izliyoruz okuyoruz böyle hızlı kilo vermelerin sonucunda doktor kontrolünde olan hastaların bile hayatını kaybettigini. Kalp böbrek ciğer dalak neyse artık bir anda bu hafifliğe alışamıyor bazen. Evet faydasıni gördüğünüz için paylaşmak istemeniz çok güzel ama şiddetle tavsiye etmeyin. Belki birinin de zarar göreceği tutar suçlu duruma düşersiniz...

Neler yediniz tam bi anlatsaniz? Benimde 23 gunum kaldi 11 kilom kaldi ama siz kadar hizli veremiyorum

bu arada herkese motive olsun. biz 3 arkadaş bu diyeti yaptık ama 2 kez çok feci bozduk. 3 haftada birimiz 8, birimiz 7, birimiz 6 verdik. burda yazılan kadar hızlı sonuç elde edemesekte sonuç yinede mukemmel. 20 gün gibi bi sürede bozmalara rağmen 6 kilo muazzam. şimdi okulumun açılmasına 3 hafta var, hiç bozmadan bi daha yapacağim. umarım en az bi 6 veririm yine.

canım ben bıraktım hiç verim alamadım malesef sen napiyosun nasıl gidiyo
yani bozmasam 10-11 olacaktı. şimdi tam 20 günüm var hiç bozmadan devam edicem istediğim tabiki daha çok ama 5 versem bile kar :) ben yine yaklaşık 6 bekliyorum veririm gibi bozmayınca veriliyo,kaçamaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…