• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Oncelikle basarin icin tebrik ederim canim. Sunu sormak istedim ben mesela metabolizmam hizli oldugunda her zaman agzima bir sey atma ihtiyaci hissederim cok hizli acikirim boyle durumlarda yani ogun disinda sadece su mu icmeliyim? Yoksa baska tercih edebilecegim sivilar var midir?

Portakal suyu yerine ne kullanabiliriz sizcr

Yardımınız için çok teşekkürler:)
Bişey değil canım ben sebze çorbası olarak patates havuç ve soğanı küp küp doğrayıp kaynatıp blenderdan geçiricem şu katıp biraz daha kaynatılmış olarak içiçem bide sende dene istersen Tamek domates soslarindan alıyorum çok az yağda kavurup üzerine su katıp kaynatiyorum bol karabiber ve limonla çok lezzetli oluyo:kk77:

Bişey değil canım ben sebze çorbası olarak patates havuç ve soğanı küp küp doğrayıp kaynatıp blenderdan geçiricem şu katıp biraz daha kaynatılmış olarak içiçem bide sende dene istersen Tamek domates soslarindan alıyorum çok az yağda kavurup üzerine su katıp kaynatiyorum bol karabiber ve limonla çok lezzetli oluyo:kk77:

Deniyceğimden emin olabilirsiniz bu arada diyetinizin güzel sonuçlarını bekliyorummm!:)

Peki acikinca ne oneriliyor yani ara ogun gibi degil de istedigimiz zaman istedigimiz siviyi (sekersiz yagsiz) tuketmek midir yani bu diyetin ozeti :D

Deniyceğimden emin olabilirsiniz bu arada diyetinizin güzel sonuçlarını bekliyorummm!:)
Mutlaka yazarım canım pazartesi baslicam şimdi başka bi diyet yapıyorum sonra bu diyete baslicam zaten artık yolun sonundayım hedef kiloma son 4 kilom kaldı detoks olacak bu diyet benim için hem son fazlalıklArdan da kurtulurum inşallah :KK200:

Bende neyi denediysem olmadi bende pazaryesi gunu baslamayi dusunuyorum insallh hersey yolunda gider de su milletin gozune batmaktan kurtulurum

Kızlar ben bugün başladım sıvı diyetine 8. Takımdan bi arkadasimla sonuçları yazıcam mutlaka:KK200:

Deneyenler yorumları yazabilirmi acaba kaçıncı günde olursanız olun bir fark görebildinizmi?

ben bu diyeti yaptım ilk hafta 5 kilo verdim daha sonra veremez oldum ve 2. haftanın sonuna kadar sabrettim vermeyince bozdum. bi baktim 2 gun bozunca 1 kilo almısım bile. tekrar basladım 2 kilo daha verdim. simdi okula tam 4 haftam var. 12 kiloda vermem gereken var. başlıyorum bakalım.

ben bu diyeti yaptım ilk hafta 5 kilo verdim daha sonra veremez oldum ve 2. haftanın sonuna kadar sabrettim vermeyince bozdum. bi baktim 2 gun bozunca 1 kilo almısım bile. tekrar basladım 2 kilo daha verdim. simdi okula tam 4 haftam var. 12 kiloda vermem gereken var. başlıyorum bakalım.
neler yedin nasıl beslendin canım 5 kilo çok iyiymiş tebrik ederim

neler yedin nasıl beslendin canım 5 kilo çok iyiymiş tebrik ederim
sabahları muhakkak yesil cay ictim. onun dısında formun kirazsaplı veya kayısılı cay icerek sıvıyla beslenmeme ragmen tuvalete cıktım. yiyecek olarakta yagsız domates corbası yaptım,havuc corbası denedim.hazır corbalar denedim.bazen mercimek yemek zorunda kaldım. light yogurt aldım ayran yaptım onu ictim. light süt içtim. inanın hiç zor değil ben acıkma hissini 5 gün sonunada unuttum bile. canım ne çekse sıvı ve kalorisi düşük bi şekilde bulabildim çünkü. ama malesef 1 haftadan sonra duraksadı oda moralimi çok bozdu. şimdi önümde 4 haftam var hiç bozmadan başlayacağım...

sabahları muhakkak yesil cay ictim. onun dısında formun kirazsaplı veya kayısılı cay icerek sıvıyla beslenmeme ragmen tuvalete cıktım. yiyecek olarakta yagsız domates corbası yaptım,havuc corbası denedim.hazır corbalar denedim.bazen mercimek yemek zorunda kaldım. light yogurt aldım ayran yaptım onu ictim. light süt içtim. inanın hiç zor değil ben acıkma hissini 5 gün sonunada unuttum bile. canım ne çekse sıvı ve kalorisi düşük bi şekilde bulabildim çünkü. ama malesef 1 haftadan sonra duraksadı oda moralimi çok bozdu. şimdi önümde 4 haftam var hiç bozmadan başlayacağım...
hatta başladım bugun işte. ama en az 2,5 litre su içmeyide ihmal etmemek gerek,metabolızmann hep çalışır halde olması gerek. bu arada sayfayı okudum herkes incelme oldu mu yoksa sudan mı verdiniz kilo diye yazmış. beni kim görse sen zayıflamışssın dedi. 77den 72ye düştüm. boyumda 1.67 .. önümde 4 haftam var hedef 60.

havuç çorbasını nasıl yaptın tatlım bak ben bu akşam maş fasulye çorbasını denicem güzel olursa resim ve tarif yazarım sana brokoli falan çıksa çok rahat olcak çorba falan bende çok acıkmadım şimdilik güzel gidiyo canım çok sordum biliorum ama hazır çorba olarak ne içtin:KK200:

havuç çorbasını nasıl yaptın tatlım bak ben bu akşam maş fasulye çorbasını denicem güzel olursa resim ve tarif yazarım sana brokoli falan çıksa çok rahat olcak çorba falan bende çok acıkmadım şimdilik güzel gidiyo canım çok sordum biliorum ama hazır çorba olarak ne içtin:KK200:
1 havuc,yarım kuru sogan,1 sarımsak,azıcık süt ve karabiberdi malzemelerim. suda havucu soganı ve sarımsagı hasladım. kaynayınca sütünü karabiberinide ekledim. zaten yumusamıs olunca blenderdan kolayca gecti.fenada olmadı tadı. sadece sarımsak yarım olsa daha iyi olabilirdi. hazır çorba yine domates denedim,yayla denedim kıvamı için kendim yoğurtta ekliyodum güzel oluyodu. küçük taneleri var onları seçip yemiyodum. denedim çok şey ya :) inşallah sende başarılı olursun. dileğim duraksamaması

Back