1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Spor salonunda yapılan 2.5 saatlik sporun ardından:
Evde anacuğumun yaptığı patates salatasından çeyrek porsiyon,babamunn yaptığı sebzeli türlüden yarım porziyon çok az pirinç lapası,roka ve en son 1.5 su bardağı sıktığım portakal suyunu içerek 2. Günümü bitirdim :)
Gün boyu aç gibi sıvı tüketip katı olarak 1 adet cevizle durunca yediklerim gözüme çokk abartı geldi
Neyse yarın daha çok sıvı ağırlıklı beslenerek telafii ederim inşallah :)
Çok şükür beklediğim gibi halsiz kalmıyorum

Selam kızlar burası tekrar canlamış bende hemen geleyim dedim
Öncelikle azimli olalım ki bende çünkü şu sıralar saldım kendimi 1 ay sonra liseden mezun olacağım bu yüzden acilen kilo vermem lazım. Bu arada bu diyeti denemiştim önceki mesajımda da yazmıştım tabi hazır meyve suyu içtim ve mercimek çorbası,domates çorbası vs tükettim pek sebze çorbası olmasada. 1 haftada tam 4 kg gitti. Okula gittim herkes ne kadar zayıflamışsın falan diyince ben sevindim tabi yedim Neyse tekrardan döndüm bende haberleşiriz artık sizlerlende bol bol kilo veririz inşallah.

Merhaba
Tekrardan hoşgeldiniz
Benim 3.günüm. Yapanve yapmak isteyen arkadaşlara motivasyon yönünden burdayım

Ya canim bende mezuniyet ve yaz derdine dustum benim de haziranda mezuniyet napicaz biz ben ptesi basliyorum 1 haftada 4 kilo verdiysen ben de verirsem 1 haftada 4 kilo acayip motive olurum ya ve o zaman daha da azimleniyorum

Bide Canim ictigin meyve sularini bana yazar misin markalarini cunku bende meyve suyu makinesi yok sen nasil yaptiysan bende oyle ypiyim bomba gibi olalim

Ya canim bende mezuniyet ve yaz derdine dustum benim de haziranda mezuniyet napicaz biz ben ptesi basliyorum 1 haftada 4 kilo verdiysen ben de verirsem 1 haftada 4 kilo acayip motive olurum ya ve o zaman daha da azimleniyorum
Bünyeden bünyeye değişir ben aynen şöyle yaptım
Sabahları okula yürüyerek gidiyordum bu nedenle sabah süt,meyve suyu ya da yoğurt yedim. Okula giderken 40 dakika yürüyordum zaten. Okulda yemek yemekten hoşlanmadığıman yemezdim. Eve gelince saat 3 olurdu. Biraz dinleneyim falan derken 3buçuk- 4 gibi çorba yerdim büyük bir kase. Çorbayıda genelde hazır alır yapardım çünkü vakit olmazdı bazen. Ama normal ev çorbası olması çok daha iyi tabiki. Meyve suyunda sorun olacağını düşünmüyorum günde 1 bardak. Onun dışında süt iç , yoğurt bol bol ye özellikle akşam . Yeşil çay içebilirsin limon sıkıp tadı daha güzel oluyor. Evde hareket yapabilirsin kendi kendine. Müzik açıp dans et. En önemlisi kesinlikle 2 litre günde su içmelisin. Ben böyle yapa yapa verdim verdim vücudumda biriken ödemi de atmış oldum. Bol su ,spor , az yemekle herşey hallolur merak etmeyin :)

Bide Canim ictigin meyve sularini bana yazar misin markalarini cunku bende meyve suyu makinesi yok sen nasil yaptiysan bende oyle ypiyim bomba gibi olalim
Meyve suyu normal marketteki herhangi meyvesu larından içtim. Marka dikkati asla yapmadım :)

Okuduklarıma inanamadım...
Konu sahibi dışında deneyen ve sonuç alan var mı?
Sağlık durumu nedir deneyenlerin?

Merhaba öncelikle :)
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim çok incesiniz:) arkadaşlarımdan biri 16kg diğeri ise 13kg verdi süre olarak sorarsanızda 6haftada gibi bir süre de 16kg verdi arkadaşım çünkü iş seyahatleri sebebiyle aksattı çoğu zaman diyeti diğer arkadaşımsa 4hafta da verdi 13kg ı.ben şu anda bu diyeti haftada bir gün yapıyorum midem o kadar küçüldü ki ve yağlı şeyleri yemeye çalışsamda (kızartma türevleri) midem almıyor.şu anda yaptığım bir diyet yok diyebilirim herşeyden göz hakkı denecek şekilde yiyorum.ben bu sürede bolca spor yaptım özellikle squat ağırlıklı ve ciddi anlamda selülitlerim azaldı toparlandım.bütün hesaplarımı kapatmıştım başlamadan önce diyete ve açtım insanları ekledim fotoğraf ettım herkes şok oldu :)sürekli nasıl yaptın yani bu sen misin nasıl olur helal olsun sana bravo gibi mesajlar aldım:)kendimle gurur duydum demek ki zamanında sırf ben kırılmayım diye kimse çekinip söyleyememiş bana ama şu anda açık açık herkes düşüncesini söylüyor bu da çok hoşuma gidiyor :) yorumların hepsini okumuşsunuz beni çok net anlamışsınız ve sorusu olanlara ben yokken cevap vermişsiniz yönlendirmişsiniz çok teşekkür ederim bunun için :) ben şimdi hazırlık içindeyim burdaki işlerimi bir an önce toparlayıp 11gün sonra tatile Türkiye'ye dönücem o yüzden uzunca bir süre yoktum ama yazmaya gayret edicem size destek olabilmek adına umarım bol ve sağlıklı kilo kayıplarınız sizin de :) hemen gönderiyorum bu arada öncesi sonrası fotoğrafımı :) görüşmek üzere :)

Kızlaaaar herkese merhabalar :)
Umarım herkes iyidir uzunca bir süre yoktum çünkü hem işlerim çok yoğundu hem de birkaç seyahat yaptım bu sürede bu yüzden burayı ihmal ettim sizden bunun için özür diliyorum.Ben herkesin kendisine inanmasını istiyorum öncelikle sizler güçlü kadınlardınız sorununuzun farkında olan kadınlarsınız ve çözüm sürecinde destek göremeseniz bile asla pes etmemelisiniz.İnsan kendine inanmazsa beynini şartlamazsa hiçbir şeyi yapamaz.Bunca yıl çekinmeden canımız ne istiyorsa yedik ama artık bence yeter ben daha önce de söylediğim gibi 5yılımı ağlamakla geçirdim kilo vermediğim için bakın veremediğim için demiyorum çünkü hep dilimdeydi asla gerçekten eyleme geçmemiştim.herkesin bir tak eden noktası vardır ya demek ben o noktaya gelmişim ve başarmışım ama bunu fedakarlık yapmadan asla gerçekleştiremezsiniz.Sadece 1ay ya da bilemedin 2ay ağızda hazzı 3dk süren sağlıksız ve size kilo aldıran şeylerden uzak durmak sizin gibi güçlü kadınlar için asla zor olmamalı.Ben yemek yemeye aşık bir kadınım hala öyleyim ama diyetim boyunca yapmadım bunu dayandım şimdi ise zaten midem almıyor.Eskiden sebze nedir bilmezdim şimdi canım sebze istiyor.Vücudumuza ne öğretirsek onu öğrenir.Ben burdan sorusu olanlara yazmaya çalışıcam gün içinde kontrol edicem burayı girmeye çalışıcam elimden geldiğince de destek olucam iyi geceler güzel kadınlar .

Merhaba Masal Hanım :)
Diyeti devam ettirdiniz mi ve kaç kg kaybettiniz sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere :))

Selam bayanlar
Bu diyet dikkatimi çekti hatta önerildi ama bir sorun var portakal mevsimi bitti ve ben süt inemiyorum bu iki sorunu nasıl çözeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…