Tamam pazartesi görüşmek üzereCok guzel olur öyle ptesi baslicam yazarim buraya
O zaman sizde salçasız mercimek çorbası ya da pirinçsiz yoğurt çorbası yapıp yiyebirsinizBen sebze çorbasını hayatımda agzıma almış insan değilim ve yiyememde kesinlikle napcam ben yaaa
Valla oyle yapcam artikO zaman sizde salçasız mercimek çorbası ya da pirinçsiz yoğurt çorbası yapıp yiyebirsiniz
Valla oyle yapcam artik
MerhabaSelam kızlar burası tekrar canlamış bende hemen geleyim dedim
Öncelikle azimli olalım ki bende çünkü şu sıralar saldım kendimi 1 ay sonra liseden mezun olacağım bu yüzden acilen kilo vermem lazım. Bu arada bu diyeti denemiştim önceki mesajımda da yazmıştım tabi hazır meyve suyu içtim ve mercimek çorbası,domates çorbası vs tükettim pek sebze çorbası olmasada. 1 haftada tam 4 kg gitti. Okula gittim herkes ne kadar zayıflamışsın falan diyince ben sevindim tabi yedimNeyse tekrardan döndüm bende haberleşiriz artık sizlerlende bol bol kilo veririz inşallah.
Ya canim bende mezuniyet ve yaz derdine dustum benim de haziranda mezuniyet napicaz biz ben ptesi basliyorum 1 haftada 4 kilo verdiysen ben de verirsem 1 haftada 4 kilo acayip motive olurum ya ve o zaman daha da azimleniyorumSelam kızlar burası tekrar canlamış bende hemen geleyim dedim
Öncelikle azimli olalım ki bende çünkü şu sıralar saldım kendimi 1 ay sonra liseden mezun olacağım bu yüzden acilen kilo vermem lazım. Bu arada bu diyeti denemiştim önceki mesajımda da yazmıştım tabi hazır meyve suyu içtim ve mercimek çorbası,domates çorbası vs tükettim pek sebze çorbası olmasada. 1 haftada tam 4 kg gitti. Okula gittim herkes ne kadar zayıflamışsın falan diyince ben sevindim tabi yedimNeyse tekrardan döndüm bende haberleşiriz artık sizlerlende bol bol kilo veririz inşallah.
Bide Canim ictigin meyve sularini bana yazar misin markalarini cunku bende meyve suyu makinesi yok sen nasil yaptiysan bende oyle ypiyim bomba gibi olalimSelam kızlar burası tekrar canlamış bende hemen geleyim dedim
HoşbuldummMerhaba
Tekrardan hoşgeldiniz
Benim 3.günüm. Yapanve yapmak isteyen arkadaşlara motivasyon yönünden burdayım
Bünyeden bünyeye değişir ben aynen şöyle yaptımYa canim bende mezuniyet ve yaz derdine dustum benim de haziranda mezuniyet napicaz biz ben ptesi basliyorum 1 haftada 4 kilo verdiysen ben de verirsem 1 haftada 4 kilo acayip motive olurum ya ve o zaman daha da azimleniyorum
Meyve suyu normal marketteki herhangi meyvesu larından içtim. Marka dikkati asla yapmadım :)Bide Canim ictigin meyve sularini bana yazar misin markalarini cunku bende meyve suyu makinesi yok sen nasil yaptiysan bende oyle ypiyim bomba gibi olalim
:)Hoşbuldumm
Çok iyi bir şey yapıyorsunuz gerçekten motivasyon çok çok önemlii :)
Hadi bakalım hayırlısıYarin başlıyorum yazarım buraya akşamı
Merhaba öncelikle :)Merhaba AblaÖncelikle Kadınlar Kulübüne Hoşgeldiniz...
Açtığınız konuya yapılan yorumları ve yorumlarınızın hepsini okudum :)
Sizinde yazdığınızı gibi zor bir diyet :/ ama azimle yapıp sizin gibi sonuç alabiriz :)
Verilen tepkilere gelince konuya seçtiğiniz başlıkta sanırım olumsuz yorumları daha çok tetikledi.
"1 Ayda 20 kg verdiren sıvı diyeti" doğal olarak başlığı gören aaa ne kadar sağlıksızdır diye düşünür
Hani şöyle yazsaydınız: 1 Ayda 20 kilo verdiğim doğal sıvı diyetim belki daha az tepki alırdınız :) Ama olumsuz yorumlar karşısında çirkinleşmek yerine kibarlığınızı bozmadığınız için teşekkür ederiz
Sizde haklısınız kimseye zoraki yaptırmıyorsunuz.sıkmayın canınızı o konuda
Sohbet ettiğiniz doktorların görüşünü de okuyunca rahatladım valla :)
Bende yarın başlayacağım inşallah :) ilk gün yapamam edemem diye endişe ediyorum ama ins öyle olmaz :)
Sizin dışınızda sonuç alıp şu kadar süre yaptım şu kadar verdim diyen yok
Peki benim arkadaşlarımda yapıyorlar demişsiniz .onların sonuçlarını da yazmanız mümkün mü? İyice motive olalım
Birde bende öncesi ve sonrası resminizi görmeyi diliyorum
Yarın aç karnına tartılıp başlangıç kilomu yazarım
İyi Akşamlar
Merhaba Masal Hanım :)Bünyeden bünyeye değişir ben aynen şöyle yaptım
Sabahları okula yürüyerek gidiyordum bu nedenle sabah süt,meyve suyu ya da yoğurt yedim. Okula giderken 40 dakika yürüyordum zaten. Okulda yemek yemekten hoşlanmadığıman yemezdim. Eve gelince saat 3 olurdu. Biraz dinleneyim falan derken 3buçuk- 4 gibi çorba yerdim büyük bir kase. Çorbayıda genelde hazır alır yapardım çünkü vakit olmazdı bazen. Ama normal ev çorbası olması çok daha iyi tabiki. Meyve suyunda sorun olacağını düşünmüyorum günde 1 bardak. Onun dışında süt iç , yoğurt bol bol ye özellikle akşam . Yeşil çay içebilirsin limon sıkıp tadı daha güzel oluyor. Evde hareket yapabilirsin kendi kendine. Müzik açıp dans et. En önemlisi kesinlikle 2 litre günde su içmelisin. Ben böyle yapa yapa verdim verdim vücudumda biriken ödemi de atmış oldum. Bol su ,spor , az yemekle herşey hallolur merak etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?