MerhabalarMerhaba Masal Hanım :)
Diyeti devam ettirdiniz mi ve kaç kg kaybettiniz sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere :))
Merhaba burcu hanım :) tüm yazdıklarımı okumanızı öneririm size ordaki liste örnek bir liste illaha portakal suyu olması şart değil salatalık suyu dahi içebilirsiniz yani dilediğiniz her hangi bir meyve suyunu içebilirsiniz ve sizden ricam işlenmiş ve tuzlu şeyler tercih etmeyin ödem atma sürecinizi uzatır bu tarz yiyecekler.turşuyu yemek sakıncalı olabilir o yüzden iyi akşamlar :)Kizlar dietteyim daha igle yemeği yemedim uyumuusum sabahta portakal suyu bulamadim haxir alicam domates corbasinin yaninda icicem. Kendimi oyle hazirladimki kizlar 1 gram yemek yemek istemiyorum
Kac gunde 4 5 kilo kaybettim demiştinMerhabalar
Diyetimi malesef tam olarak sürdüremedim hep bozdum ama şu bir kaç gündür iyi gidiyor 4-5 kg arası kaybettim ve çok fazla belli oluyor çok mutluyum gerçekten :) Bizi cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkürler :)
Aynen canim ya bu sefer olcak insallahGünaydın kızlar
Bende başladım diyete Hayırlı uğurlu olsun birbirimize destek verelim şu fazlalıklarından kurtulmak istiyorum
Dün Toptancı marketten buldum portakal greyfurt :) içimde bir Sevinç bu sefer olucak diyor
Sıkma Canını senin boyun gayet iyi ben 168 89 kiloyum verelim kiloları güzelleşelimHerkese merhaba:)) sabah eşimle kavaltı yaparken,bana biraz kilo aldığımı söyledi( normalde söylemez beni kırmamak için.Bende farkındayım dedim biraz kızarak.sonra sadece sıvı yiyerek kilo vereceğimi söyledim ve formu açtım karşıma bu sayfa çıktı.bende denemek istiyorum kızlar.boyum 1.75 kilom 83.
İnşallah cnm.Sen başladın mı?ben yarın başlıcam kısmetseSıkma Canını senin boyun gayet iyi ben 168 89 kiloyum verelim kiloları güzelleşelim
Başladım başladım karnımdaki açlık sesleri beni rahatsız etsede taktım kafaya bu işi :)İnşallah cnm.Sen başladın mı?ben yarın başlıcam kısmetse
Merhaba hadi sanada hayırlı olsun :) kaç kilo fazlan var ?Merhabalar,bende burdayım..Bu akşam malzemeleri alıp yarın besmele ile başlıyorum bu diyete ..İlk gün başarabilirsem hemen buraya gelip yazarım.İster sağlıklı ister sağlıksız artık yapacak birşeyim kalmadı hele biraz kilo verelim bu motivasyonla sağlıklı diyetlere kayarız inş.
MerhabaMerhaba öncelikle :)
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim çok incesiniz:) arkadaşlarımdan biri 16kg diğeri ise 13kg verdi süre olarak sorarsanızda 6haftada gibi bir süre de 16kg verdi arkadaşım çünkü iş seyahatleri sebebiyle aksattı çoğu zaman diyeti diğer arkadaşımsa 4hafta da verdi 13kg ı.ben şu anda bu diyeti haftada bir gün yapıyorum midem o kadar küçüldü ki ve yağlı şeyleri yemeye çalışsamda (kızartma türevleri) midem almıyor.şu anda yaptığım bir diyet yok diyebilirim herşeyden göz hakkı denecek şekilde yiyorum.ben bu sürede bolca spor yaptım özellikle squat ağırlıklı ve ciddi anlamda selülitlerim azaldı toparlandım.bütün hesaplarımı kapatmıştım başlamadan önce diyete ve açtım insanları ekledim fotoğraf ettım herkes şok oldu :)sürekli nasıl yaptın yani bu sen misin nasıl olur helal olsun sana bravo gibi mesajlar aldım:)kendimle gurur duydum demek ki zamanında sırf ben kırılmayım diye kimse çekinip söyleyememiş bana ama şu anda açık açık herkes düşüncesini söylüyor bu da çok hoşuma gidiyor :) yorumların hepsini okumuşsunuz beni çok net anlamışsınız ve sorusu olanlara ben yokken cevap vermişsiniz yönlendirmişsiniz çok teşekkür ederim bunun için :) ben şimdi hazırlık içindeyim burdaki işlerimi bir an önce toparlayıp 11gün sonra tatile Türkiye'ye dönücem o yüzden uzunca bir süre yoktum ama yazmaya gayret edicem size destek olabilmek adına umarım bol ve sağlıklı kilo kayıplarınız sizin de :) hemen gönderiyorum bu arada öncesi sonrası fotoğrafımı :) görüşmek üzere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?