1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kizlar dietteyim daha igle yemeği yemedim uyumuusum sabahta portakal suyu bulamadim haxir alicam domates corbasinin yaninda icicem. Kendimi oyle hazirladimki kizlar 1 gram yemek yemek istemiyorum

Limonlu su icmeye calisiyorum kizlar sık sık. Sabah kalktim limonlu su ve ceviz yedim oglene doğru bir sut ictim oglen limonlu su ,bol bol su iciyorum sakiz cagniyorum sekersiz agzimi tutuyor kızlar.

Kizlar ben sabah portakal suyumu icmemistim simdi ogle yemegimi yedim o arada hicbise yemedim bi kasik yogurt yedim sadece yagsiz mercimek corbasi ictim 1 tabak yanina cappynin 100de 100 portakal suyunu ictim seker ilavesiz yanina da sogan ve lahana tursusu yedim lahana bildiginiz uzere zaten zayiflamaya yardimci bi besin kizlar bu gunum boyle gecti aksam da birsey yemem sadece su icerim sakiz cignerim

Merhaba Masal Hanım :)
Diyeti devam ettirdiniz mi ve kaç kg kaybettiniz sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere :))
Merhabalar
Diyetimi malesef tam olarak sürdüremedim hep bozdum ama şu bir kaç gündür iyi gidiyor 4-5 kg arası kaybettim ve çok fazla belli oluyor çok mutluyum gerçekten :) Bizi cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkürler :)

Kizlar dietteyim daha igle yemeği yemedim uyumuusum sabahta portakal suyu bulamadim haxir alicam domates corbasinin yaninda icicem. Kendimi oyle hazirladimki kizlar 1 gram yemek yemek istemiyorum
Merhaba burcu hanım :) tüm yazdıklarımı okumanızı öneririm size ordaki liste örnek bir liste illaha portakal suyu olması şart değil salatalık suyu dahi içebilirsiniz yani dilediğiniz her hangi bir meyve suyunu içebilirsiniz ve sizden ricam işlenmiş ve tuzlu şeyler tercih etmeyin ödem atma sürecinizi uzatır bu tarz yiyecekler.turşuyu yemek sakıncalı olabilir o yüzden iyi akşamlar :)

1 dilim yedim ama dikkate alicam agzim tatlansin diye yedim asiriya kacmadim da bugun beni cok motive etti ben yemek yiyince yiyesim geliyo ama corba da uzun sure yemeyince sisirdi beni valla ise yarar bu diyet 74 kiloyum bakalım ben 65i 6pi gorebilecek myim

Kac gunde 4 5 kilo kaybettim demiştin

Günaydın kızlar
Bende başladım diyete Hayırlı uğurlu olsun birbirimize destek verelim şu fazlalıklarından kurtulmak istiyorum
Dün Toptancı marketten buldum portakal greyfurt :) içimde bir Sevinç bu sefer olucak diyor

Aynen canim ya bu sefer olcak insallah

Herkese merhaba:)) sabah eşimle kavaltı yaparken,bana biraz kilo aldığımı söyledi( normalde söylemez beni kırmamak için.Bende farkındayım dedim biraz kızarak.sonra sadece sıvı yiyerek kilo vereceğimi söyledim ve formu açtım karşıma bu sayfa çıktı.bende denemek istiyorum kızlar.boyum 1.75 kilom 83.

Sıkma Canını senin boyun gayet iyi ben 168 89 kiloyum verelim kiloları güzelleşelim

Merhabalar,bende burdayım..Bu akşam malzemeleri alıp yarın besmele ile başlıyorum bu diyete ..İlk gün başarabilirsem hemen buraya gelip yazarım.İster sağlıklı ister sağlıksız artık yapacak birşeyim kalmadı hele biraz kilo verelim bu motivasyonla sağlıklı diyetlere kayarız inş.

Merhaba hadi sanada hayırlı olsun :) kaç kilo fazlan var ?

Merhaba kızlar :)
Nasılsınız?yeni başlayan arkadaşlar gördüm sizlere şunu belirtmek istiyorum kendinizi aç hissettiğinizde çorba ya da meyve suyu ayran yoğurt tüketebilirsiniz.yani aç kalmanıza gerek yok herkese kolay gelsin :)

yaş 31 , boy 1.60 , kilo 74 Malzemeleri aldım ,sıkma portakalda buldum..Şimdi biraz motivasyon ve irade lazım bana :))

Merhaba
Rica ederim Ablacığım o sizin inceliğiniz
maşallah arkadaşlarınız da çok iyi vermiş..tebrik ederim
anladımm süpersiniz çok iyi yapıyorsunuz :)
resim içinde kırmayıp gösterdiğiniz için teşekkür ederim maşallah çok güzel olnuşsunuz
görüşmek üzeree

Bu diyeti yapmaya çok ihtiyacım var , ayni zamanda cok da isteğim. Ama evde Katı Meyve sıkacağı yok. O yüzden yapamayacagim sanırım

Kızlar menu yazsanız örnek olarak. Nasıl besleniyorsunuz

Kizlar selaaaaaaaam :)
Bugun 2.gunum allaha sukur hic bozmadim kizlar sabah kalktim limonlu su ictim ustune portakal suyu capoy 100de 100 seker ilavesizden Yanina da bir ceviz ici yedim kirip cevizi ogleye dogru acikir gibi ololdum bi yudum sut ictim oglen yagsiz salcasiz mercimek corbasi yedim yanina sogan yedim yanina da ayran ama tam bitirmedim biraz da yogurt koymustum bi yemek kasigi onu yedim aksama dogru cok aciktim bir portakal suyu ictim simdide cacik yaptim ondan yedim biraz aksam yemegi bi kasikta mercimek coebasi yedim tutsun diye beni ustune de su ictim sisirsin diye beni kizlae cok mutluyum bide hergun 2 tatli kasigi kahveye limon dokuyorum krem kivamina gelene kadar bacaklarima kizarana kadar suruyorum ilik suyla duruluyorum selulitlerime acayip faydali oluyo kizlar harika bir motivasyon oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…