• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Sağlıklı beslenmek için birşeyler yemek lazım kilo vermek içinse hareket etmek
ve sağlıklı beslendiğiniz zaman kilo verebilmek için günde 10 000 adım atmak gerekmişş.
Düşününce bu kadar adım atamadığım için sağlıklı beslenmemem gerektiğine karar verdim :)

Ben baslatmadim valla Bay w adami sappadanak opunce hikaye oyle gelisti :KK70:
Hehehe :D kapıcının da meğer içinde sapıtmak varmış :D hem öpünce küfrediyor sonra gelip öpücüğüne doyamadım diyor :D :D :D
Ehemm neyse şimdi diyet konusunu dağıtmayalım
Şimdilik maşallah harfiyen uyuyorum :)

Hehehe :KK70: kapıcının da meğer içinde sapıtmak varmış :KK70: hem öpünce küfrediyor sonra gelip öpücüğüne doyamadım diyor :KK70: :KK70: :KK70:
Ehemm neyse şimdi diyet konusunu dağıtmayalım
Şimdilik maşallah harfiyen uyuyorum :)

Ben diyete ek olarak alkali su kullanicam,2 litre suya 1 kaşık karbonat atıp eriyene dek karistiriyosun Alkali su oluyo. Bu suya limon sıkıcam

Sağlıklı beslenmek için birşeyler yemek lazım kilo vermek içinse hareket etmek
ve sağlıklı beslendiğiniz zaman kilo verebilmek için günde 10 000 adım atmak gerekmişş.
Düşününce bu kadar adım atamadığım için sağlıklı beslenmemem gerektiğine karar verdim :)
Deli yaaaa :KK70:

Ben diyete ek olarak alkali su kullanicam,2 litre suya 1 kaşık karbonat atıp eriyene dek karistiriyosun Alkali su oluyo. Bu suya limon sıkıcam
Gayet güzel ;)
Bende karpuz yedim:KK48: zaten mide de su oluyor sıkıpta ziyan etmek istemedim :)
İkindi de Sulu yemek var türlü gibi babam yapmıştı.çok az ondan yemeği düşünüyorum yoğurtla beraber :)
Akşamda listeye uyacağım inşallah :)
Tek değişiklik öğlen sebze çorbası yerine ikindi vakti sebzeli sulu yemek yiyeceğim :)
Şimdi limonlu suyumu içiyorum ;)

Haydiii bakalım 2 kişi olduk :KK74:
Yapmak isteyip moral arkadaşı arayan varsa ben burdayım Ablalar... :D :KK19:

kızlar selammm acil desteğinize ihtyiacım var :( temmuzda düğünüm var ve en az 10/15 kg zayıflamalıyıö napabilirim acil yardım lütfen

kızlar selammm acil desteğinize ihtyiacım var :KK43: temmuzda düğünüm var ve en az 10/15 kg zayıflamalıyıö napabilirim acil yardım lütfen
Merhaba :)
Öncelikle imkanınız varsa spora yazılın :)
bünyenize göre yapabileceğinizi düşündüğünüz bir diyet listesi seçin derim ;)

spora zaten gidiyorum, önerebileceğiniz bi diyet ?
Tamam :)
Ben bugün ablanın diyetine başladım(konu sahibinin) :)
Bu çok ağır diyorsanız
İsveç diyetini önerebilirim :) ağır bir diyet ama tartıda 7-8 kilo fark görmeme neden olmustu. :) tekrardan yapacak gücü bulamadım :)
Ya da hollywood diyeti önerebilirim taze sıkılmış meyve sularıyla 2 gün detoks sonra listesine devam ediyorsunız :)
Bende evde fazlasıyla meyve var diye bu sıvı diyetine başladım :) şimdilik iyi gidiyor halsizliğim yok çok şükür :)

Kizlar merhaba sirf diyet için bu siteye uye oldum
Oncelikle ben 3 yil once tam 20 kilo verdim 83 kilodan 63kiloya dustum sonra yedim saldim hergun mcdonalds falan yedim 73 74 arasi gidip geliyorum
Simdi ben yiyince yiyesim geliyo oncelikle ben haftasonu kahvaltiya gidicem ondan sonra ptesi sevgilimle beraber diyet yapicaz o diyet yapiyoerama bi gunlugune bozucak. Ben simdi evde meyve suyu sikma makinem yok nasil sikacam zorlanmaz miyim ? Bu birinci sorum
Ikinci de corbalari nasil yapayim ne tur corba tarif edersiniz tek tip corba icmek istemiyorum yag olmasin tamam ama tuzuz da yiyemem ucuncu sorumsa detoks cayi da icsem sorun olurmu bunla beraber son sorum da gunde aciktikca istedigim kadar corba meyvesuyu muyum
Ben lahana corbasina patates diyetine katlanmis kizim bana onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim mezuniyetim var ve boyle 74 75 kilo gitmek istemiyorum kizlar tesekkurler cevap bekliyorum ben burda yazicam telefon elimden dusmez benim motive edersek birbirimizi burdan cok iyi olur

Kizlar merhaba sirf diyet için bu siteye uye oldum
Oncelikle ben 3 yil once tam 20 kilo verdim 83 kilodan 63kiloya dustum sonra yedim saldim hergun mcdonalds falan yedim 73 74 arasi gidip geliyorum
Simdi ben yiyince yiyesim geliyo oncelikle ben haftasonu kahvaltiya gidicem ondan sonra ptesi sevgilimle beraber diyet yapicaz o diyet yapiyoerama bi gunlugune bozucak. Ben simdi evde meyve suyu sikma makinem yok nasil sikacam zorlanmaz miyim ? Bu birinci sorum
Ikinci de corbalari nasil yapayim ne tur corba tarif edersiniz tek tip corba icmek istemiyorum yag olmasin tamam ama tuzuz da yiyemem ucuncu sorumsa detoks cayi da icsem sorun olurmu bunla beraber son sorum da gunde aciktikca istedigim kadar corba meyvesuyu muyum
Ben lahana corbasina patates diyetine katlanmis kizim bana onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim mezuniyetim var ve boyle 74 75 kilo gitmek istemiyorum kizlar tesekkurler cevap bekliyorum ben burda yazicam telefon elimden dusmez benim motive edersek birbirimizi burdan cok iyi olur
Merhaba siteye hoşgeldiniz :KK25:
Zamanında iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim:KK9:
1-Meyve sıkma makineniz yoksa aklıma gelen tek şey blanderdan geçirip oluşan püre gibi kıvamıda süzgece dökerek kaşıkla karıştırdıkca suyunu çıkarmak :)
2-brokoli-soğan ikilisi güzel oluyor.Bu çorbaya limon sıkıp tadı daha iyi oluyor :KK66: istediğiniz şekilde istediğiniz sebzelerle yapıp içebilirsiniz :KK66: nasıl olsa ekmeksiz tüketeceğiz :)
valla ben her zaman sebze çorbası yapıp içemem arada mercimek,yayla ezogelin yapacağım.
Ama ilk hafta sebze çorbası tüketeceğim.2.haftada bozmadan devam edersem ödül olsun diye ve vücudu da şaşırtıp değişiklik olsun diye mercimek çorbası yapacağım inşallah :) :KK48: Bende tuzsuz yiyemem o yüzden koyacağım :)
3-Detoks çayı sorun yerine sizin için fayda olur :KK66:
4-konuyu açan ablanın tüm yazdıklarını okudunuz mu bilmiyorum ama yağsız sebze çorbası olduğu sürece sınırsız tüketebilirsiniz dedi ve kendisi hiçbir şekilde hazır meyve suyu ya da çorba falan tüketmemiş hepsini kendisi yapmış :)
Ben kendim şöyle yapacağım için size de şunu önerebilirim: Şimdi ben 1 gün meyveyi meyve suyu olarak tüketeceksem diğer gün meyveyi sıkmadan doğal haliyle tüketeceğim ve böylece daha az halsiz kalırız :)
Ben inşallah 2-3 hafta yapmayı planlıyorum bugün ilk günümdü beklediğim kadar zorlanmadım çok şükür :) ben diyete devam ettiğim sürece destek olurum :KK66:
Portakala gelince ben kolayca buldum :)

Hadi ya bende bulmaya calisacam ptesiye kadar arastiririm alirim bende kafelerden falan alirim dondurucu dolaplarina koyuyorlar onlardan alirim onlara sıktırıp taze alırım 1 litre falan icerim bir kac gun daha iyi olur benim icin brokoli ddgin haslama mi yapiyosun ustune limonlu sos

Hadi ya bende bulmaya calisacam ptesiye kadar arastiririm alirim bende kafelerden falan alirim dondurucu dolaplarina koyuyorlar onlardan alirim onlara sıktırıp taze alırım 1 litre falan icerim bir kac gun daha iyi olur benim icin brokoli ddgin haslama mi yapiyosun ustune limonlu sos
Aynen sizin için daha iyi olur :KK66:
Brokoli bir önceki mesajda yazdığım çorbası olaraktı :) ama siz benim önerime uyup bir gün sıvı bir gün katı beslenecekseniz brokoli haşlamasının üstüne o zaman limon,pul biber ve sarımsak sosunu önerebilirim :KK66:

Ben sebze çorbasını hayatımda agzıma almış insan değilim ve yiyememde kesinlikle napcam ben yaaa

Back