Bende sanki bırakılmış gibi hissediyorum ama umarım öyle değildir :)
Benimde canım bazen tatlı çekiyor ve nescafeme eşlik etmesi için %70 ya da %80 kakao içerikli bitter çikolatadan 1parça yiyorum sizde deneyebilirsiniz
O bitter çikolata elime geçse sağ kurtulamazama yinede iyi fikir
Evet canım çocuğum daha 1.5 yaşında onu bırakıp çıkamıyorum havada soğuk öyle bi yerde yaşıyorumki kim kime dum duma apartman dairesi kimse kimseyi tanımaz bi tane komşum var onunda çocuğu 2 aylık emanet et desem bana emanet bile etmez haklı olarakçocuk baktığın için dışarı test almaya çıkamıyorsun canım sanırım :) bir komşuya desen eczaneden test alsa senin için? yada kapı görevlisinin eşine filan? böyle muallakta kalmak da zor çünkü
Yok canısı açmadım cuma zayıflama yarışmasına katıldım sende gelsene çok eğlenceliyaaa ebrarece başlık açtın mı?
Merhaba AblaMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Selam canım ben bu diyete başladım olumlu sonuçta aldım ama maalesef gerek konu sahibi gerek arkadaşlar olsun sona doğru yalnız bıraktılar beni bende tek başıma motive olamadığımdan bırakmak durumunda kaldım umarım sen yaparsınMerhaba AblaÖncelikle Kadınlar Kulübüne Hoşgeldiniz...
Açtığınız konuya yapılan yorumları ve yorumlarınızın hepsini okudum :)
Sizinde yazdığınızı gibi zor bir diyet :/ ama azimle yapıp sizin gibi sonuç alabiriz :)
Verilen tepkilere gelince konuya seçtiğiniz başlıkta sanırım olumsuz yorumları daha çok tetikledi.
"1 Ayda 20 kg verdiren sıvı diyeti" doğal olarak başlığı gören aaa ne kadar sağlıksızdır diye düşünür
Hani şöyle yazsaydınız: 1 Ayda 20 kilo verdiğim doğal sıvı diyetim belki daha az tepki alırdınız :) Ama olumsuz yorumlar karşısında çirkinleşmek yerine kibarlığınızı bozmadığınız için teşekkür ederiz
Sizde haklısınız kimseye zoraki yaptırmıyorsunuz.sıkmayın canınızı o konuda
Sohbet ettiğiniz doktorların görüşünü de okuyunca rahatladım valla :)
Bende yarın başlayacağım inşallah :) ilk gün yapamam edemem diye endişe ediyorum ama ins öyle olmaz :)
Sizin dışınızda sonuç alıp şu kadar süre yaptım şu kadar verdim diyen yok
Peki benim arkadaşlarımda yapıyorlar demişsiniz .onların sonuçlarını da yazmanız mümkün mü? İyice motive olalım
Birde bende öncesi ve sonrası resminizi görmeyi diliyorum
Yarın aç karnına tartılıp başlangıç kilomu yazarım
İyi Akşamlar
Merhabalar...Selam canım ben bu diyete başladım olumlu sonuçta aldım ama maalesef gerek konu sahibi gerek arkadaşlar olsun sona doğru yalnız bıraktılar beni bende tek başıma motive olamadığımdan bırakmak durumunda kaldım umarım sen yaparsın
İnşallah kiloları veririzKizlar boyum 1.50 kilom 97.7 ..
Yani anliycanız yerden bitme patates gibi hatunum :)
İlk zayiflamak istedigimde 87 kiloydum spora basladim iki ay gittim diyetsiz 4 kg kadar verdim. Yani 83 oldum. Bu sure zarfinda calisiyodum.
Nisanlandim isi biraktim bikac kilo aldim.
Sonra evlendim 8 ayin içinde 14 kg aldım yani 101 kg oldum.
Üzerime hicccbir kiyafetim olmadi ydniden zayiflamaya karar verdim..
Yine diyetsiz iki üç ayda 97.7 oldum.
Veee diyete 97.7 le basliyorum... İnsaAllah veririm bu kilolari :)
İnsallah.Ay o cok guzel bi oyun yaa lutfen devam ettirelimİnşallah kiloları veririz
Nickinizi hikayeyi tamamla konusundan bildirim gelince görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?