1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

işte benim tek zafım çikolata

bugun normal beslenip yarın allahın izniyle 3 gün detoks olarak yapmayı planlıyorumm

tabiki sizlerin desteği ile

Slm kızlar öncelikle hepinizin regaip kandilini kutlarım bugun oruçlu olduğum için bir gün diyetime ara verdim ama Pekte ara vermiş sayılmam gece sahurda bi bardak su ve 2 hurma yedim iftarda da diyete uygun beslenicem yarın tekrar görüşürüz kızlar

Ya ben deli olucam adetim tam 2 gündür gecikti hiç gecikmezdi halbuki kızım daha çok küçük hamile olmaktan çok korkuyorum test almayada çıkamıyorum ben bu kiloyla hamile kalırsam dokuz ayda 100 kilo olurum

Biraz zayıflayıp hamile kalsam çok güzel olur ama Allah'ın işi nasipte varsa katlancaz artık

çocuk baktığın için dışarı test almaya çıkamıyorsun canım sanırım :) bir komşuya desen eczaneden test alsa senin için? yada kapı görevlisinin eşine filan? böyle muallakta kalmak da zor çünkü

Evet canım çocuğum daha 1.5 yaşında onu bırakıp çıkamıyorum havada soğuk öyle bi yerde yaşıyorumki kim kime dum duma apartman dairesi kimse kimseyi tanımaz bi tane komşum var onunda çocuğu 2 aylık emanet et desem bana emanet bile etmez haklı olarak

Neyseki hamile değilmişinm ya kızlar niye herkes koptu burdan zayıflamak isteyen yokmu gelin hadi yarışalım ya çok hevesliyim ama maalesef hiç arkadaşım yok bende başka başlık açayım bari sizden hayır yok bana herkes yarıda bıraktı öyle olsun

geldim hemen :) her cuma mı tartılıyorlarmış benim her cuma diyeti bozmam iyi diil o zaman :))

Merhaba Abla Öncelikle Kadınlar Kulübüne Hoşgeldiniz...
Açtığınız konuya yapılan yorumları ve yorumlarınızın hepsini okudum :)
Sizinde yazdığınızı gibi zor bir diyet :/ ama azimle yapıp sizin gibi sonuç alabiriz :)
Verilen tepkilere gelince konuya seçtiğiniz başlıkta sanırım olumsuz yorumları daha çok tetikledi.
"1 Ayda 20 kg verdiren sıvı diyeti" doğal olarak başlığı gören aaa ne kadar sağlıksızdır diye düşünür
Hani şöyle yazsaydınız: 1 Ayda 20 kilo verdiğim doğal sıvı diyetim belki daha az tepki alırdınız :) Ama olumsuz yorumlar karşısında çirkinleşmek yerine kibarlığınızı bozmadığınız için teşekkür ederiz
Sizde haklısınız kimseye zoraki yaptırmıyorsunuz.sıkmayın canınızı o konuda
Sohbet ettiğiniz doktorların görüşünü de okuyunca rahatladım valla :)
Bende yarın başlayacağım inşallah :) ilk gün yapamam edemem diye endişe ediyorum ama ins öyle olmaz :)
Sizin dışınızda sonuç alıp şu kadar süre yaptım şu kadar verdim diyen yok
Peki benim arkadaşlarımda yapıyorlar demişsiniz .onların sonuçlarını da yazmanız mümkün mü? İyice motive olalım
Birde bende öncesi ve sonrası resminizi görmeyi diliyorum
Yarın aç karnına tartılıp başlangıç kilomu yazarım
İyi Akşamlar

Selam canım ben bu diyete başladım olumlu sonuçta aldım ama maalesef gerek konu sahibi gerek arkadaşlar olsun sona doğru yalnız bıraktılar beni bende tek başıma motive olamadığımdan bırakmak durumunda kaldım umarım sen yaparsın

Merhabalar...
Anladım keşke bırakmasaymışsınız :/ olsun sağlık olsun :)
Konu sahibinin mazereti varr ama yurtdışında olunca sık sık giremeyeceğini dile getirmişti :)
Umarım inş yapabilirim :)

Aç karnına tartıldım: 82,8'im.
Limonlu suda içtim :) haftada bir kilo bildirimi yaparım inşallah

Kizlar boyum 1.50 kilom 97.7 ..
Yani anliycanız yerden bitme patates gibi hatunum :)
İlk zayiflamak istedigimde 87 kiloydum spora basladim iki ay gittim diyetsiz 4 kg kadar verdim. Yani 83 oldum. Bu sure zarfinda calisiyodum.
Nisanlandim isi biraktim bikac kilo aldim.
Sonra evlendim 8 ayin içinde 14 kg aldım yani 101 kg oldum.

Üzerime hicccbir kiyafetim olmadi ydniden zayiflamaya karar verdim..
Yine diyetsiz iki üç ayda 97.7 oldum.

Veee diyete 97.7 le basliyorum... İnsaAllah veririm bu kilolari :)

İnşallah kiloları veririz
Nickinizi hikayeyi tamamla konusundan bildirim gelince görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…