Hehehe aynen ama kapıcı efendi eş cinsele bağlayınca nasıl devamını getirebilirim bilemedimİnsallah.Ay o cok guzel bi oyun yaa lutfen devam ettirelim
Hehehe aynen ama kapıcı efendi eş cinsele bağlayınca nasıl devamını getirebilirim bilemedim
HeheheBen baslatmadim valla Bay w adami sappadanak opunce hikaye oyle gelisti
Hehehekapıcının da meğer içinde sapıtmak varmış hem öpünce küfrediyor sonra gelip öpücüğüne doyamadım diyor
Ehemm neyse şimdi diyet konusunu dağıtmayalım
Şimdilik maşallah harfiyen uyuyorum :)
Deli yaaaaSağlıklı beslenmek için birşeyler yemek lazım kilo vermek içinse hareket etmek
ve sağlıklı beslendiğiniz zaman kilo verebilmek için günde 10 000 adım atmak gerekmişş.
Düşününce bu kadar adım atamadığım için sağlıklı beslenmemem gerektiğine karar verdim :)
Gayet güzelBen diyete ek olarak alkali su kullanicam,2 litre suya 1 kaşık karbonat atıp eriyene dek karistiriyosun Alkali su oluyo. Bu suya limon sıkıcam
Merhaba :)kızlar selammm acil desteğinize ihtyiacım vartemmuzda düğünüm var ve en az 10/15 kg zayıflamalıyıö napabilirim acil yardım lütfen
Merhaba :)
Öncelikle imkanınız varsa spora yazılın :)
bünyenize göre yapabileceğinizi düşündüğünüz bir diyet listesi seçin derim
Tamam :)spora zaten gidiyorum, önerebileceğiniz bi diyet ?
DOĞRU DEĞİLMİ YAA HERKES TUTTURMUŞ BİR SAĞLIKLI BESLENME DİYEDeli yaaaa
Merhaba siteye hoşgeldinizKizlar merhaba sirf diyet için bu siteye uye oldum
Oncelikle ben 3 yil once tam 20 kilo verdim 83 kilodan 63kiloya dustum sonra yedim saldim hergun mcdonalds falan yedim 73 74 arasi gidip geliyorum
Simdi ben yiyince yiyesim geliyo oncelikle ben haftasonu kahvaltiya gidicem ondan sonra ptesi sevgilimle beraber diyet yapicaz o diyet yapiyoerama bi gunlugune bozucak. Ben simdi evde meyve suyu sikma makinem yok nasil sikacam zorlanmaz miyim ? Bu birinci sorum
Ikinci de corbalari nasil yapayim ne tur corba tarif edersiniz tek tip corba icmek istemiyorum yag olmasin tamam ama tuzuz da yiyemem ucuncu sorumsa detoks cayi da icsem sorun olurmu bunla beraber son sorum da gunde aciktikca istedigim kadar corba meyvesuyu muyum
Ben lahana corbasina patates diyetine katlanmis kizim bana onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim mezuniyetim var ve boyle 74 75 kilo gitmek istemiyorum kizlar tesekkurler cevap bekliyorum ben burda yazicam telefon elimden dusmez benim motive edersek birbirimizi burdan cok iyi olur
Aynen sizin için daha iyi olurHadi ya bende bulmaya calisacam ptesiye kadar arastiririm alirim bende kafelerden falan alirim dondurucu dolaplarina koyuyorlar onlardan alirim onlara sıktırıp taze alırım 1 litre falan icerim bir kac gun daha iyi olur benim icin brokoli ddgin haslama mi yapiyosun ustune limonlu sos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?