10 gün gibi bi süreKac gunde 4 5 kilo kaybettim demiştin
Harikasınız gerçekten bizede motivasyon oluyor yaptıklarınız , teşekkürleer :)Kizlar selaaaaaaaam :)
Bugun 2.gunum allaha sukur hic bozmadim kizlar sabah kalktim limonlu su ictim ustune portakal suyu capoy 100de 100 seker ilavesizden Yanina da bir ceviz ici yedim kirip cevizi ogleye dogru acikir gibi ololdum bi yudum sut ictim oglen yagsiz salcasiz mercimek corbasi yedim yanina sogan yedim yanina da ayran ama tam bitirmedim biraz da yogurt koymustum bi yemek kasigi onu yedim aksama dogru cok aciktim bir portakal suyu ictim simdide cacik yaptim ondan yedim biraz aksam yemegi bi kasikta mercimek coebasi yedim tutsun diye beni ustune de su ictim sisirsin diye beni kizlae cok mutluyum bide hergun 2 tatli kasigi kahveye limon dokuyorum krem kivamina gelene kadar bacaklarima kizarana kadar suruyorum ilik suyla duruluyorum selulitlerime acayip faydali oluyo kizlar harika bir motivasyon oluyo
Hoşgeldiniz aramıza :)merhabalar bende uzun zaman dan beri kilo vermek istiyor fakat iradesizligim yüzünden başladıgım diyetleri hep yarıda bırakıyorum lütfen baanada yardımcı olun biraz önce resmimi cektim oylesine ve bu kadar kötü oldugumun farkında bile degildim 1,55 boy ve 65 kilodayım motive eksikliği ve iradesizliğime nasıl bir çözüm getirebiliriz şimdiden tşk ederim kolay gelsin hepimize
Günaydın burcu.. Başlangıç kılon kaç acaba?Günaydın dun 75 300dum bugun 74 900um 400 gram vermişim 4.gunum bugun
Burcuu çok iyisin cnm.kaçla başladın sen orayı yazmadın sanırım.Benimde 2. Günüm regl olucam sanırım şişkinlik var ve kilom sabit malesef.Ama bırakmıycam ilk günü atlattım ya gerisi gelir inşallah:)Günaydın dun 75 300dum bugun 74 900um 400 gram vermişim 4.gunum bugun
kacıncı gunun sonunda kac kılo verdıgını de yazar mısın acaba merak ettım canımBaşladığımda 75 idim şimdi 69,4 üm. Açıkcası mutluyum gitsin kilolaar
Bugün sabah çok az peynir ve bir domates yedim
Akşam saat 4 buçukta çok az ıspanak yemeği ve yoğurt yedim. Bol bolda su içiyorum.
Yarın çorba yapıp içeceğimm
Canım bu kadar kısa sürede vermişsinde vücudunda deformeler sarkmalar olmadı mı hiçMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba :)Canım bu kadar kısa sürede vermişsinde vücudunda deformeler sarkmalar olmadı mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?