1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN 20 GÜN DOLDU 82.300 DEN 76 OLARAK DEVAM YILBAŞINA KADAR GEÇEN HAFTA BİRAZ BOZDUM AMA GİNE DE 2 KİLO VERMİŞİM :)

GÜNAYDIN KIZLAR BUGÜN 20 GÜN DOLDU 82.300 DEN 76 OLARAK DEVAM YILBAŞINA KADAR GEÇEN HAFTA BİRAZ BOZDUM AMA GİNE DE 2 KİLO VERMİŞİM
MÜKEMMEL NEREDEYSE 6.5 KG YUKARIDAKİ YORUMLARI ÇOK OKUYAMADIM BELKİ YAZMIŞSINIZDIR GÖZÜMDEN KAÇMIŞTIR. GÜNLÜK NASIL BESLENİYORSUNUZ

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZE ÇOK MÜKEMMEL SONUÇLAR ELDE EDİYORSUNUZ. SİZLERİ GÖRDÜKÇE DAHA ÇOK MOTİVE OLUYORUM BİRBİRİMİZE DESTEKLE BAŞARACAĞIMIZI UMMUYORUM BİLİYORUM BAŞARACAĞIZ

MÜKEMMEL NEREDEYSE 6.5 KG YUKARIDAKİ YORUMLARI ÇOK OKUYAMADIM BELKİ YAZMIŞSINIZDIR GÖZÜMDEN KAÇMIŞTIR. GÜNLÜK NASIL BESLENİYORSUNUZ
bol bitki çayı çorba çalıştıgım için ne yazıklı bu hazır çorbalardan yapmak zorunda kalıyorum sabah ve öğlen çorba içiyorum bol tarçınlı limonlu su tüketiyorum akşamları genelde muzlu süt yada yogurt muz tarçın olarak tüketiyorum gün için de bazen çok açlış hissi oldugu zaman salatalık havuç yada elma yiyorum bastırması adına bazen smoothie yapıyorum salatalık elma maydonaz elma ile bu şekilde besleniyorum 20 gündür geçen hafta hastaydım ve doymak bilmediğim için sebze yemekleri tükettim baya bu şekilde umarım yılbaşına kadar 5 kilo daha gider bu hafta bozmayı düşünmüyorum inş tabi günlük 7000 bin adım ve hafta 2 kere pilatese gidiyordum bu hafta pilatesi 3 e çıkartacagım bol eksili bi hafta olması dileği ile inş kızlar yaza kadar bikini giyecek kiloya gelmeyi nasip etsin allah amin :)

İNŞALLAH :)

Şimdilik iyi gidiyorum başladım bugün bu arada süpersin gerçekten bir ay sonra 50 leride görürsün sen

Şimdilik iyi gidiyorum başladım bugün bu arada süpersin gerçekten bir ay sonra 50 leride görürsün sen
Çok teşekkür ederim. Inşallah hep beraber inceleceğiz.
2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt tarçın blender dan geçiriyorum inanılmaz tok tutuyor.
Bir de akşamları yarım bardak maden suyu, yarım bardak yoğurt ve yeşil naneyi yine blenderize ediyorum hem zinde hem tok tutuyor. Bir rivayete göre göbek yağlarını da eritiyormuş bu karışım.

Bende deneyim yulaf ezmesi yok yarın muhakkak alicam sabah limonlu su içtim az önce naneli ayran yaptım akşam da corbayla günü tamamlamaya caliscam yarın daha kolay olur umarım halsizlik var biraz

Bende deneyim yulaf ezmesi yok yarın muhakkak alicam sabah limonlu su içtim az önce naneli ayran yaptım akşam da corbayla günü tamamlamaya caliscam yarın daha kolay olur umarım halsizlik var bi
inş bol eksili haftalar olsun ilk 2 3 gün halsizlik oluyor mutlaka ama sabret sonrasında alışıyorsun baya enerjik hissediyorsun kendini ki miden küçüldüğü için zaten yemek istesende yiyemiyorsun

Bu diyeti şuan gördüm gerçekten denediyseniz sağlık sorunlarınız oluşmuştur tavsiye edilecek bir diyet değil. Günlük normal bir insan bile 65-75 gr arası protein 25-35 gr lif alarak kas kaybı yaşamadan hatta kas artırımı yaparak yağdan kilo vermesi sağlıklı olandır ve ayda ideal olan kilo 4 kilodur. Meyve yemek sağlıklıdır evet fakat Glisemik indeksi yüksek olduğundan aç karnına şeker yüklemesi yapıyor.

1 ile 3 gün arası detoks olarak yapılabilir fakat bu liste yine olmaz her bireyin vücudu farklı ve yine farklı beslenmesi gerekli.

inş bol eksili haftalar olsun ilk 2 3 gün halsizlik oluyor mutlaka ama sabret sonrasında alışıyorsun baya enerjik hissediyorsun kendini ki miden küçüldüğü için zaten yemek istesende yiyemiyorsun
İnşallah ya üç günü bı atlatsam

Hayırlısı olsun canım benimde ikinci günüm bol eksiler bugün biraz daha iyiyim İlk gün biraz zor oluyor bugünü bitirebilir sen yarın çok kolay geçer
TSK ler
Gerçekten 1 ayda 20 kilo veriliyor mu?
Sabah ceviz ve portakal suyu içtim
Labne yerine yoğurt yiyebilir miyim?
Siz neler yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…