• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Evet hala yapıyorum fakat regli oldum ödemeliyim ama tartılmıyorum bu arada bu haftada yapıp ufaktan akşam çorba yerine sebze yemeği evde ne varsa onu 2 kepçe yemekte geçeceğim ufaktan yani sürekli yapabileceğim birseye cevirecegim
Ama bu diyet cidden etkili tabiki zor fakat tahminimce 3 4 kilo arası verdim bile çünkü karnım dümdüz oldu
Sadece korkum bu korona günlerinde bağışıklığımi düşürür muyum yoksa devam etmeyi de düşünüyorum kararsizim reglim bitsin tartilacagim bakalim
Düzeltme ödemliyim..

Arkadaslar sıvı diyeti tabiki çok sağlıklı değil zaten uzun süreli yapılmaması gerek
Bittiğinde kiloları geri almamak için yumuşak bir geçiş dönemi yapmalıyız bence bir anda normal yemeye dönersek olduğu gibi aliriz tabiki
Birde sıvı diyetini yaparken oldukça vitaminli şeylerden tuketmeliyiz
Kalorisi az olupta içinde en çok vitamin barındıran tarhana mercimek corbasi gibi ..Rokali kivircikli brokolili salata gibi en azında vücut az kalori alsa da vitaminli şeyler almış olur fakat uzun süreli sıvı diyeti yapılırsa bağırsak tembelliği ve nice şeyler olabilirmis çok zor bir diyet zaten yapabilen varsada bence 2 haftayi geçirmemeli ara ara yapmalı sonra yarar beklerken zarar bulmayalım
Malesef hayatı boyunca yiyip yiyip kilo almayanlara hep imrendim.
Mutfağın önünden geçerken bile kilo alan kişilerdenim :(
Üstelik kilo alırken çok cömert verirken çok cimri bir bünyeye sahibim
Sağlık olsun Allah baska dert vermesin kızlar ..
Birşeyler yaparız:)
Yeterki isteyelim.
Reglim biter bitmez yazacağım buraya umarım 2 3 kilo vermişimdir.

şuanda yapan birileri var mı acaba bugün 3. günüm benim baya okudum tüm yorumları bir gaz ile başladım ama bir yol arkadaşı olsa fena olmaz :halay::halay:

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Halsizlik olmuyor mu bu diyette? Vücut bitkin düşer mi?

bende aynı arkadaşın belirttiği gibi mutfağın önünden geçsem kilo alanlardanım.İnsülin direncim var ve metabolizma hızım çok ama çok düşük adeta yerlerde gezıyor.İki çocuk annesiyim yaş 40. boy 168 kilo 88 . 1,5 gundur bu dıyete basladım sadece su ve sutsuz sekersız kahve ıcıyorum . inşallah işe yarar....

bende ilk gün biraz baş ağrısı oldu onun dışında haftada 2 gün aletli pilatese gidiyorum o günler bitkin düşüp erkenden uyuyorum ama çok açlık hissedersem limon maydonoz salatalık elma ıspanakla detox karımı içiyorum tadı çok iç açıcı olmasada tok tutuyor :bicak::bicak::bicak:

Arkadaşlar yine ben
Sıvı diyetini birakali 1 ay oldu mecbur kalırsam yine 1 hafta en fazla 2 hafta yaparım şuan 65.4 e kadar geldim ama ben kendimce çok bilinçli gittiğime inanıyorum çünkü kas ve kemik kütlesinden asla vermek istemedim yağlardan gitsin istedim hep şuana kadar da öyle oldu
Zaten başlangıç kilomla aramda şuan aşırı bir fark yok orta hızda ilerliyorum
Şuan ödem ve yağlardan verdiğim için tartıda aşırı bir fark yok ama giymeyi çok sevdiğim bir pantolonuma rahat girmeye başladım bu bile çok mutlu ediyorum devammmm

BUGÜN TAM 10. GÜN BİTTİ 82,4 DEN 79.2 E DÜŞTÜM 3KİLO 200 GRAM GİTMİŞ BULUNUYOR KALDI 20 GÜN :)

Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Bence kesinlikle zararı yok demeniz çok yanlış.
Bir ayda 20 kilo vermenin sağlıklı olduğunu hiçbir doktor söylemez.
Ara ara detox vs yapmak tamam ama bir ayda 20 kilo çok ciddi bir rakam.
Kimseye bu şekilde kesinlikle bir şey yapmıyor vs dememeniz gerekir.

Merhaba :KK52: Yazdıklarım biraz uzun olacak ama bence baştan başlamalıyım.
Geçen sene bu günlerde diş ağrım yüzünden sıvı ile başlayan beslenme sonrasını sıvı diyetine bıraktı ismimi . 108 kg la başladığım bu yolculuğa kendi bildiğim gibi devam ettim sadece sıvı besleniyor katı bişey yemiyordum bu arada kemik suyu yoğurt suyu peynir atı suyunu ve sütü hiç eksik etmedim hayatımdan. katı birşeyler yememek ( olduğum kiloya bakınca ) beni çok üzüyor fakat 10 günde 1 çıktığım tartı daha çok Sevindiriyordum . İlk hafta 4 sonraki haftalar bazen 5 bazen 2 eksildiğini gördükçe kendimle gurur duyuyordum . Tamı tamına 102 gün yaptım kendi kafamdan uydurduğum bu diyeti . Bu arada çok sağlıklıydım kas kaybım olmadı diyemem ama giden yağlara kıyasla denizde 1 damla gibi ( 10 günde 1 tartıya çıkmakla birlikte kas ve yağ ölçümüde yaptırdım ) geldi bana. Sonuç olarak 29 kg verdim diyet sonrası artık yeter dedim (boyum 171) sıvı yı bırakınca sadece porsiyonlarımı küçülttüm ve o şekilde devam ettim ilk başta katı yemekte zorlandım ama olsun sonuç olarak aklımda ‘’ bak nasılda kilo verdin. Yapamazsın diyenler şimdi sana nasıl kilo verdin diye soruyor diyor ‘’ oluyordu. Velasıl kelam malum pandemi vs derken verdiğim 29 kilonun 7 kilosunu geri aldım 4 gün oldu tekrar başlayalı ve mükemmel sonuç 2 kilo gitti bile . Kendinize İnanın siz kendinize inanmazsanız kimse inanmıyor .

Merhaba nasıl gidiyor diyeti

Merhaba nasıl gidiyor diyetiniz
merhaba bugün 18 gün oldu daha tartılmadım bu hafta hastayım pazartesi tartılacagım mutlaka bilgi veririm bu hastalık döneminde az biraz bozdum yani sebze yemegi yedim katı olarak biraz fazla meyve tükettim çok bozmuş sayılmam inş :)

Merhabalar, yıllardır pek çok konu için başvurduğum bu platforma bugün üye oldum.
Cuma günü ben de sıvı diyetine başladım. Bugün 3. günüm. Başlangıç 71,5 kg. Boyum 164 cm. 47 yaşındayım. Hedef 55 kg.
Bundan 6 ay kadar önce diyetisyen tavsiyesi ile 3 gün sıvı diyeti yapmıştım, 3 günde 3 kg vermiştim. Başka diyetlerle çok zor gram gram kilo veriyorum, tekrar sıvı diyetini denemeye karar verdim.
Min. bir hafta yapacağım. Sonrasına duruma göre bakacağım. Ancak peyderpey vermek istiyorum. Niyetim biraz sıvı, biraz püre biraz normal beslenip verdiğim kg.ı korumak. 5 kg'lık periyotlar hedefliyorum vücudu yeni kilosuna alıştırmak için. Hem sarkma sıkıntıları da olmaz. Aktif spor yapmıyorum , haftada 3 kere 1'er saat yürüyorum.
Bu arada Samsung Health in yiyecek bölümünü kullanmaya başladım bu diyete başladığımda. Çok sevdim. Kalori , besin değerleri görmek keyifli ve motive ediyor. Bakıyorum protein eksik ayran, süt;vitamin eksik meyve suyu. Bence faydalı.
Hepimize kolay gelsin. Sevgiler

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
Merhaba bende yarından itibaren başlamak istiyorum inşallah bende kilo verebilirim burda birbirimizi motive edelim buna ihtiyacım var çünkü sürekli başlayıp bozuyorum diyeti bu durum canımı sıkıyor 😔 güncel kilom 71

1.gün kilom 68.5
Sabah mercimek çorbası portakal suyu yerine (aynı kalori )
Ceviz yerine 4 adet zeytin

Öğlen çorba ayran

Akşam labne üzeri kıvırcık + portakal kivi suyu
Son
Bugün 3. günüm, ilk kez portakal suyu içtim, şeker birden yükselip düştü mü bilmiyorum elim ayağım boşaldı, başım döndü. Ben de portakal suyunu tercih etmeyeceğim bundan sonra. Tavuk suyu da iyi oluyor baharat ve limonla çorbaya alternatif.

Nasıl gidiyor peki zormu ben bu sabahtan itibaren başlıyorum inşallah biramicam bu sefer kararlıyım
Konsantre olursanız zor değil, katı gıda almadığınız için acıkmıyorsunuz sanki.
Benim bugün 3. günüm bitti.

Başlangıç 71,6 kg Bugün 69,4 kg
Üç günde -2.1 kg🎉🎊🎈

Çok uzun süredir başında 6 olan bir kg görmemiştim. Çok mutluyum.

Merhaba kızlar :)

Bu Gün tekrar tartıldım ve - 5.800 kg ile devam ediyorum ve ilk yaptığımdan da müthişşşş gidiyorr

sizlerin nasıl gidiyor çokta meraklandım . kaç günde kaç kg verdiğinizi yazarsanız hem birbirimize destek veririz ?

Nasıl gidiyor peki zormu ben bu sabahtan itibaren başlıyorum inşallah biramicam bu sefer kararlıyım
Konsantre olursanız zor değil, katı gıda almadığınız için acıkmıyorsunuz sanki.
Benim bugün 3. günüm bitti.

Başlangıç 71,6 kg Bugün 69,4 kg
Üç günde -2.1🎉🎊🎈

Çok uzun süredir başında 6 olan bir kg görmemiştim. Çok mutluyum.
Merhaba kızlar :)

Bu Gün tekrar tartıldım ve - 5.800 kg ile devam ediyorum ve ilk yaptığımdan da müthişşşş gidiyorr

sizlerin nasıl gidiyor çokta meraklandım . kaç günde kaç kg verdiğinizi yazarsanız hem birbirimize destek veririz ?
Süpersiniz 👏👏👏

Back