• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

TSK ler
Gerçekten 1 ayda 20 kilo veriliyor mu?
Sabah ceviz ve portakal suyu içtim
Labne yerine yoğurt yiyebilir miyim?
Siz neler yiyorsunuz
Benim bu diyeti 2. kez yapışım ilk yaptığımda 102 gün yaptım toplamda 29 kg verdim
günlük beslenmemi biraz farkı yaptım
sabah : elma sirkeli yada limonlu su - şekersiz türk kahvesi
ara öğün : meyve suyu - süt ile hazırlanmış neskafe
öğlen : kemik sulu sebze çorbası ( sebze suyuyla ) - 1 kase yoğurt
ara öğün 2 : limon maydonoz salatalık ve tarçın karşımlı su ( 1 litre kadar )- meyve suyu ( mevsimine göre )
akşam : sebzeli tavuk sulu çorba ( sebzeleri blander dan geçirip tülbent ile süzdüm ) yada nohut - kırmızı mercimek - yeşil mercimek - şehriye çorbalarını ( yine süzmek kaydıyla ) tükettim akşam 5 ten sonra su tükettim
akşam 8-9 gibi 1 kese yoğurt 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal yarım limon 1 çay kaşığı tarçın karışımı tükettim
kas kaybım olmadı denecek kadar azdı ve geri almadım yine yukarıda verdiğim gibi besleniyorum dün itibariyle 9. günümde 5.800 kg verdim bu gün tartılmadım :63:

TSK ler
Gerçekten 1 ayda 20 kilo veriliyor mu?
Sabah ceviz ve portakal suyu içtim
Labne yerine yoğurt yiyebilir miyim?
Siz neler yiyorsunuz
Veren olmuş bende ikinci günüm bugün inşallah bizlerde verebiliriz bende labne yerine naneli yoğurt yedim dün

Benim bu diyeti 2. kez yapışım ilk yaptığımda 102 gün yaptım toplamda 29 kg verdim
ara öğün 2 : limon maydonoz salatalık ve tarçın karşımlı su ( 1 litre kadar )- meyve suyu ( mevsimine göre )
akşam : sebzeli tavuk sulu çorba ( sebzeleri blander dan geçirip tülbent ile süzdüm ) yada nohut - kırmızı mercimek - yeşil mercimek - şehriye çorbalarını ( yine süzmek kaydıyla ) tükettim akşam 5 ten sonra su tükettim
akşam 8-9 gibi 1 kese yoğurt 1 çay kaşığı zencefil ve zerdeçal yarım limon 1 çay kaşığı tarçın karışımı tükettim
kas kaybım olmadı denecek kadar azdı ve geri almadım yine yukarıda verdiğim gibi besleniyorum dün itibariyle 9. günümde 5.800 kg verdim bu gün tartılmadım :63:
Maşallah sabrına hayran kaldım canım 🥰

Selam arkadaslar ben de başladım bugün sıvı diyetine
Selâmlar, benim bugün 5. günüm. Artık çok rahatım. Sanki hep böyle besleniyormuşum gibi. Hep tokum, zindeyim. Başlarken bir hafta yapıp ara veririm diye düşünüyordum ama sanırım devam edeceğim.
Bol eksili, sağlıklı, mutlu günler dilerim.

👏👏👏👌

Selâmlar,
8 gün bitti ve eksilme hala 2 kg. Ilk üç günde -2 kg olmuştu, öyle kaldı. Günde 500 kcal civarında besleniyorum.Vücut kendini korumaya aldı sanırım. Pes etmek yok, diyete devam

Zorlanmadım, halsizlik yok, geçmişte ihtiyacım olandan ne kadar fazlasını tüketiyormuşum diye düşünüyorum. Kendi adıma söylüyorum yedikçe yiyormuşum , yemedikçe de yemiyorum ve acıkmıyorum 😉
ben hiç doymuyorum yedikçe yiyorum istahim hiç azalmıyor bu diyeti yapabilirmiyim acaba 😣

Merhabalar, tam on gün sıvı diyeti yaptım. Ilk üç günde 2 kg. vermiştim öyle de kaldı. Benim fikrimce bu diyeti üç gün yapıp vücudu şaşırtmak lâzım. Meselâ her ay üç gün yapılabilir.
Ancak şunu da söylemeliyim ben diyet listesine sadık kalmadım, çok az besin aldım. Sabah ılık limonlu su, şekersiz türk kahvesi, gün içinde sade ya da muzlu süt, akşam havuç elma suyu .Bu şekilde beslendim. Günlük 400 kocal civarında aldım. Vücut kendini korumaya aldı ve kilo verimi devam etmedi. Ben bugün sıvı diyetini bırakıyorum , normal diyete dönüyorum. Herkese kolay gelsin.

Back